Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Adelin
Moderator
Moderator

Re: Arena, singurul topic de polemici.

Mesaj de Adelin » 08 Noi 2013, 22:20

biban solzos scrie:@ Adelin : E " naiv " sau "nativ " ....e sincer naiv sau , dupa critici ( la cateva zile :wink: :wink: ) a devenit nativ ...Noroc c-am recitit ....picam de "banatan " ....nu-i bine si nici frumos .... :evil:....Daca-mi raspunzi, ca sa fiu sigur ca esti sincer, spune "ZAU" cu limba scoasa. :twisted:
Ai umor, esti original si foarte coerent. Bravo, chiar ti-a iesit! :lol1:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 12 Noi 2013, 15:00

Din 08.11.2013 ...s-a simtit o crestere in productia de scaune :mrgreen:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 12 Noi 2013, 15:11

Mda..la scaunele matinale..asa de dupa cafea...ca ce sa faca omu' daca n-are arena plina ;)
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 22 Noi 2013, 16:30

Adelin scrie:
biban solzos scrie:@ Adelin : E " naiv " sau "nativ " ....e sincer naiv sau , dupa critici ( la cateva zile :wink: :wink: ) a devenit nativ ...Noroc c-am recitit ....picam de "banatan " ....nu-i bine si nici frumos .... :evil:....Daca-mi raspunzi, ca sa fiu sigur ca esti sincer, spune "ZAU" cu limba scoasa. :twisted:
Ai umor, esti original si foarte coerent. Bravo, chiar ti-a iesit! :lol1:
Un raspuns demn de manualele pt scolarizarea diplomatilor ...M-ai pigulit, m-ai ciugulit, tot ca tine a iesit :wink: ...Adeline, Adelin....geaca ta de vinilin .... :evil:
N-am vreme, da' de nu ma banezi pana dupa Anul Nou, fac acetone si vorbesc in limbi :lol: :lol:

-incearca ceva ...inca n-am patit sa ma rog sa fiu si io din "banat " :mrgreen: :mrgreen: ...

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 22 Noi 2013, 20:45

1-0 :wink: :lol: :lol:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 25 Noi 2013, 00:07

Iti trebuie o cheie franceza sa il intelegi pe biban, dar si cand potrivesti piulita pe surub chiar iti dai seama ca are haz :lol: :lol: :lol:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 25 Noi 2013, 13:14

Adevarat, ideea e s-o potrivesti... :|
WSB CLUB

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 25 Noi 2013, 15:30

pikeman scrie:Iti trebuie o cheie franceza sa il intelegi pe biban, dar si cand potrivesti piulita pe surub chiar iti dai seama ca are haz :lol: :lol: :lol:
No, vezi tu, nu degeaba regretam io ca nu "te-am regasit " pe Republicii al vostru in vara asta ....Poate la anul, sau pe Republicii a noastra ...aveam eu un "feeling " :mrgreen: , comdi :mrgreen: ulkaullimbist ....Io-s singurul ce nu ti-am zis "pokemon " :P ...Ca mi-esti drag....Si tu esti diplomat, ca Adelinul Adelin, cu geaca de vinilin...Nu-ti trebuie cheie franceza sa ma-ntelegi ...Cei care-au parcurs opt clase , reusesc sa ma-nteleaga ...Cei care au trecut peste ....liceu, faculte, etc, mai raspund...Ceilalti, au realizat ca a trecut timpul peste ei ....Unii, realisti, bantuie anticariatele ...e bine , e un progres minor, dar totusi e un progres...au realizat ca vine peste ei pamantul galben si zeama de clopot , si-i pacat de viata irosita cu manele si ifose de doi lei ... Altii, vedeti si voi ..."acetone" ...limbutze...etc...Asa cum intr-o societate trebuie sa existe de la presedinte de stat la ultimul gunoier, angajat pe salariul minim,dar fara carte de munca, asa pe un forum , exista ...ce exista ...
Adelin scrie:Adevarat, ideea e s-o potrivesti... :|
Da, numai ca eu nu uit vorba lui nea Shmae Leon, (D-zeu sa-l ierte ) , ex vecin de palier : " in materie de p.u.l.a. , orice logica e nula " ...Si tu, ca moderator, ai citit ...Esti in tema cu tot ...si diplomat ... :wink: :wink: :wink:...Pana acum, esti cu logica ... :lol:

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 25 Noi 2013, 21:10

2-0 :twisted :wink: :twisted:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 26 Noi 2013, 10:06

biban solzos scrie:
Adelin scrie:Adevarat, ideea e s-o potrivesti... :|
Da, numai ca eu nu uit vorba lui nea Shmae Leon, (D-zeu sa-l ierte ) , ex vecin de palier : " in materie de p.u.l.a. , orice logica e nula " ...Si tu, ca moderator, ai citit ...Esti in tema cu tot ...si diplomat ... :wink: :wink: :wink:...Pana acum, esti cu logica ... :lol:
Ca sa fiu in trend cu tine, imi amintesc de vorba unui prieten cu care nu am mai iesit de mult la pescuit si care cred ca s-a si lasat:"...tie sa-ti placa!" :cry:
WSB CLUB

Scrie răspuns