Ai umor, esti original si foarte coerent. Bravo, chiar ti-a iesit!biban solzos scrie:@ Adelin : E " naiv " sau "nativ " ....e sincer naiv sau , dupa critici ( la cateva zile![]()
) a devenit nativ ...Noroc c-am recitit ....picam de "banatan " ....nu-i bine si nici frumos ....
....Daca-mi raspunzi, ca sa fiu sigur ca esti sincer, spune "ZAU" cu limba scoasa.
Arena, singurul topic de polemici.
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Re: Arena, singurul topic de polemici.
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
Din 08.11.2013 ...s-a simtit o crestere in productia de scaune 
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
Mda..la scaunele matinale..asa de dupa cafea...ca ce sa faca omu' daca n-are arena plina 
-
biban solzos
- veteran

Un raspuns demn de manualele pt scolarizarea diplomatilor ...M-ai pigulit, m-ai ciugulit, tot ca tine a iesitAdelin scrie:Ai umor, esti original si foarte coerent. Bravo, chiar ti-a iesit!biban solzos scrie:@ Adelin : E " naiv " sau "nativ " ....e sincer naiv sau , dupa critici ( la cateva zile![]()
) a devenit nativ ...Noroc c-am recitit ....picam de "banatan " ....nu-i bine si nici frumos ....
....Daca-mi raspunzi, ca sa fiu sigur ca esti sincer, spune "ZAU" cu limba scoasa.
N-am vreme, da' de nu ma banezi pana dupa Anul Nou, fac acetone si vorbesc in limbi
-incearca ceva ...inca n-am patit sa ma rog sa fiu si io din "banat "
-
ticairlandezu
- veteran

Iti trebuie o cheie franceza sa il intelegi pe biban, dar si cand potrivesti piulita pe surub chiar iti dai seama ca are haz

Adevarat, ideea e s-o potrivesti... 
WSB CLUB
WSB CLUB
-
biban solzos
- veteran

No, vezi tu, nu degeaba regretam io ca nu "te-am regasit " pe Republicii al vostru in vara asta ....Poate la anul, sau pe Republicii a noastra ...aveam eu un "feeling "pikeman scrie:Iti trebuie o cheie franceza sa il intelegi pe biban, dar si cand potrivesti piulita pe surub chiar iti dai seama ca are haz![]()
![]()
Da, numai ca eu nu uit vorba lui nea Shmae Leon, (D-zeu sa-l ierte ) , ex vecin de palier : " in materie de p.u.l.a. , orice logica e nula " ...Si tu, ca moderator, ai citit ...Esti in tema cu tot ...si diplomat ...Adelin scrie:Adevarat, ideea e s-o potrivesti...
-
ticairlandezu
- veteran

Ca sa fiu in trend cu tine, imi amintesc de vorba unui prieten cu care nu am mai iesit de mult la pescuit si care cred ca s-a si lasat:"...tie sa-ti placa!"biban solzos scrie:Da, numai ca eu nu uit vorba lui nea Shmae Leon, (D-zeu sa-l ierte ) , ex vecin de palier : " in materie de p.u.l.a. , orice logica e nula " ...Si tu, ca moderator, ai citit ...Esti in tema cu tot ...si diplomat ...Adelin scrie:Adevarat, ideea e s-o potrivesti...![]()
![]()
...Pana acum, esti cu logica ...
WSB CLUB
WSB CLUB