No, vezi tu, nu degeaba regretam io ca nu "te-am regasit " pe Republicii al vostru in vara asta ....Poate la anul, sau pe Republicii a noastra ...aveam eu un "feeling "

, comdi

ulkaullimbist ....Io-s singurul ce nu ti-am zis "pokemon "

...Ca mi-esti drag....Si tu esti diplomat, ca Adelinul Adelin, cu geaca de vinilin...Nu-ti trebuie cheie franceza sa ma-ntelegi ...Cei care-au parcurs opt clase , reusesc sa ma-nteleaga ...Cei care au trecut peste ....liceu, faculte, etc, mai raspund...Ceilalti, au realizat ca a trecut timpul peste ei ....Unii, realisti, bantuie anticariatele ...e bine , e un progres minor, dar totusi e un progres...au realizat ca vine peste ei pamantul galben si zeama de clopot , si-i pacat de viata irosita cu manele si ifose de doi lei ... Altii, vedeti si voi ..."acetone" ...limbutze...etc...Asa cum intr-o societate trebuie sa existe de la presedinte de stat la ultimul gunoier, angajat pe salariul minim,dar fara carte de munca, asa pe un forum , exista ...ce exista ...
Adelin scrie:Adevarat, ideea e s-o potrivesti...

Da, numai ca eu nu uit vorba lui nea Shmae Leon, (D-zeu sa-l ierte ) , ex vecin de palier : " in materie de p.u.l.a. , orice logica e nula " ...Si tu, ca moderator, ai citit ...Esti in tema cu tot ...si diplomat ...

...Pana acum, esti cu logica ...