Adelin scrie:Esti din ce in ce mai usor de urmarit...tu o sa ajungi mare!
...poate atunci ai sa-l intalnesti din nou pe Gigi.

Nu tre' sa fiu urmarit...io spun tot celor interesati , numa' sa vad eu ca stiu macar pana la tabla inmultirii cu 5 (cinci ) ...

aici o fost pragul meu , la 5

n-am putut trece mai departe

... cine trece valea seaca, cu hamgerul fara teaca teaca ...Na, c-o iau razana decand auzii ca Cici

e "on line " ....deci, cine trece de 5x1=5, inseamna ca ma pricepe si am de-nvatat de la 'dansul "

...
Ca o s-ajung mare, poate,

...chiar si-n Parlament, ministrul pestilor ....D-ar fi asa, multi v-ati face chip cioplit, solzos, cu altar pe care sa sacrificati potlogarii de Gigei ( sau Cici

) , ulkaisti, etc ...toti fermentatii care rezolva problemele pescuitului cu pixul si pe tastatura ...

...De n-am dreptate, zi din nou "zau" cu limba scoasa
Cu Gigel ( sau Cecilia

) , chiar de ma intalnesc....pfoai de mine si di mini ...she miros de shiorapi vini....Pai tu crezi ca eu renunt la un copan finutz si-o buca neteda ca obrajii unui nou nascut pt cataligele paroase, cu ungii netaiate , a lui Gigi ( Cici )

...Sa nu vorbim de bucile cu nicotina de luni intregi ...Ca decand o venit frigul si nu mai sunt frunze de brusture ....

....
Vorba danselor de la APACA : nu vrem bani, nu vrem valuta ...nici pe Gigi sa ne f**a