Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
MuskMd
veteran
veteran

Re: Arena, singurul topic de polemici.

Mesaj de MuskMd » 08 Noi 2013, 09:04

l-o slobozit din capastru sa tropaie prin ograda .... :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 08 Noi 2013, 10:56

semlecangheorghe scrie:
Mesajde Tavi » Mar Noi 05, 2013 12:22 pm

Hellu, tu confunzi mere cu pere si tragi concluzii despre visine. :D
Ioi ...sa moara mortu' :lol: :lol:
La ce te poti astepta de la unu' care taie slapii lu' bunica ca sa faca goange vecktoriale din ei?? :lol: :lol:
Ieftin....defapt tipic tie :lol: :lol: :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 08 Noi 2013, 12:07

MuskMd scrie:sa inteleg ca lui adelin i s-a facut dor de glume proaste si ti-a scos capastrul ? :lol:
Care ..'capastru''??
Aah,gata m-am prins..Nu dragilor,pur si simplu am avut niste probleme cu geometria..sinusuri,cosinusuri..chestii d-astea...Acuma s-au rezolvat..

Ce mai faceti ,bine sanatosi?? :D

In alta ordine de idei,am si eu o intrebare la domnia ta,d-le Andrei aka MuskMd...(2d...3d??)

Cine va adresat prima si prima oara apelativul ''haita''??
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 08 Noi 2013, 12:17

semlecangheorghe scrie:
MuskMd scrie:sa inteleg ca lui adelin i s-a facut dor de glume proaste si ti-a scos capastrul ? :lol:
Care ..'capastru''??
ala din gura :lol:
semlecangheorghe scrie: Aah,gata m-am prins..Nu dragilor,pur si simplu am avut niste probleme cu geometria..sinusuri,cosinusuri..chestii d-astea...Acuma s-au rezolvat..
ti le-a desfundat careva ? acu ajunge oxigen la creier ? :lol:
semlecangheorghe scrie: Ce mai faceti ,bine sanatosi?? :D
n-avea tu grija :D
semlecangheorghe scrie: In alta ordine de idei,am si eu o intrebare la domnia ta,d-le Andrei aka MuskMd...(2d...3d??)

Cine va adresat prima si prima oara apelativul ''haita''??
Mie personal ? :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 08 Noi 2013, 12:36

Ca sa nu mai pierdem vremea cu ocolisuri,nu ma pot opri din ras cind imi amintesc ca amicul X zis si Nemernic va adresat acesta apelativ..voua..''haita'' :lol:

Genial,as spune..

Cind am citit ce io scris Tavi lu' Hell,am si vazut o haita in care ''alfa'' hamaie catre costelivul haitei punindu-l la punct pentru ca ''a iesit un pas in fata'' :lol:

No,pa si ..toate cele bune.. si fiti milostivi cu cel care va spus pe nume,includeti-l si pe 'trinsul in 'structura' la care baleste sa intre de ceva vreme... :lol: :lol:

P.S.-Tavi,vezi ca la Federatie au nevoie de pubele cu sigla aia cu rama..atirnind..intotdeauna ai fost ''model '' de top... :lol: ,nu rata ocazia..

[editat de jb]

.

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 08 Noi 2013, 13:10

semlecangheorghe scrie:Ca sa nu mai pierdem vremea cu ocolisuri,nu ma pot opri din ras cind imi amintesc ca amicul X,zis si Nemernic va adresat acesta apelativ..voua..''haita'' :lol:

..
Auzi, bai.... Cand iti voi afisa numele si prenumele tau pe un forum, atunci sa o faci si tu! Pana atunci, te rog frumos....fura-i cartea de gramatica a copilului tau si, seara, la un pahar de pisoarca, mai rasfoieste-o....!

@Adelin - te rog, pune-i capastrul la loc....se pare ca nu-i ajunge ograda...si a sarit gardul...

[editat de jb]
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 08 Noi 2013, 15:49

Domnule...va rog sa va reveniti..probabil ca aveti o cadere nervoasa.. :lol: Va este rusine de numele dvs??Nu am stiut..imi cer scuze...n-am stiut ca simpla pomenire a numelui poate provoca tsunamiprinsinapse...

[editat de jb]

.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 08 Noi 2013, 18:32

Erudite Gigel, daca nu aveai degete opozabile si la picioare pricepeai ca e de elementar bun simt sa respecti optiunea omului de a scrie public sub pseudonim. Nu e vorba de rusine si nu e nici o
simpla pomenire a numelui
asa cum crezi tu. Poate daca reusesti sa urci cateva trepte pe scara evolutiei vei mai descoperi si alte lucruri care nu se cade sa le faci chiar daca esti la arena.. poate chiar si limbajul articulat.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 08 Noi 2013, 18:34

semlecangheorghe scrie:
Care ..'capastru''??
Ala cu zabala nemteasca , pt cai zaluzi ....Esti mult prea buiac pt nivelul discutiilor de aici ...Vrei sa pozezi in inventatorul holzshurubului fara sfarsit, in trafaletul perfect care aplica acetona discret, inclusiv in punduca Oanei Zavoranu !
Esti un biet John Paul Johnes , exclus din comunitatea sa din cauza retardului ...La tine, e la fel ca la celalalt "asimilat" , ala ce vorbeste-n limbi , cu ifose si aere de rodbuilder (adica facator de bete =si io am un bat :D ...sa-l faca :mrgreen: ) vreti impresie ....Da' la cat va duce mintea , nu realizati ridicolul in care plutiti ...Va priveste...daca nevestele si soacrele-s extaziate, nefolosind nici macar vibrator, atunci e bine pt voi ....

ps pt @ Adelin : E " naiv " sau "nativ " ....e sincer naiv sau , dupa critici ( la cateva zile :wink: :wink: ) a devenit nativ ...Noroc c-am recitit ....picam de "banatan " ....nu-i bine si nici frumos .... :evil:....Daca-mi raspunzi, ca sa fiu sigur ca esti sincer, spune "ZAU" cu limba scoasa ... :twisted:

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 08 Noi 2013, 21:59

hai sa lasam apelativele grosolane si sa respectam anonimatul celor care au optat pt asta cand s-au inregistrat pe acest forum

merci

Scrie răspuns