Poate doar vreun elev de aici........ www.casadebalet.ro/Leba scrie:Da.Nemernic scrie:Si........credeti c-o sa se mai apuce careva de flai, dupa tot mistoul asta?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Arena, singurul topic de polemici.
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Sincer, eu mai speram a se lase dintre eiNemernic scrie:Poate doar vreun elev de aici........ www.casadebalet.ro/Leba scrie:Da.Nemernic scrie:Si........credeti c-o sa se mai apuce careva de flai, dupa tot mistoul asta?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nah, mai apare o joarda la super pret...din astea
LE : sa stiti ca in echipament de flai nu poti sa faci figurile alea.... vedeav-as in waderi si bocanci, in mijlocul raului cu cracii pe sus
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
Nici batut sa ma vezi..... nici cu vesta pana la .. buricMuskMd scrie:Sincer, eu mai speram a se lase dintre ei![]()
Nah, mai apare o joarda la super pret...din astea![]()
![]()
![]()
LE : sa stiti ca in echipament de flai nu poti sa faci figurile alea.... vedeav-as in waderi si bocanci, in mijlocul raului cu cracii pe sus![]()
![]()
![]()
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
Leba scrie:Tavi, ej indecent. O fi frumos, da musai tre sa te-ntreb:
Maine iesi pe apa sa fugaresti craietz sau meri la epilat?![]()
Craietz
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
tre sa te hotarasti odata si-odataNemernic scrie:Nici batut sa ma vezi..... nici cu vesta pana la .. buric![]()
![]()
nici cu mulineta invers
Io am alta nedumerire...
am vazut din astia de la spin cu vesta pan la buric .... si m-am fost infrigurat
aia ce-s ?
plus ca imaginea unuia cu o valiza de instalator, plina cu giugele , ciorachi de latex cu bretele de prins la curea si sheapca de firma ( daiwa, shimano, etc) sincer mi se pare ne-naturala
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
Pai.... aia's balerinii care s-au lasat de flai....si incearca d'astea.... barbatestiMuskMd scrie:Io am alta nedumerire...
am vazut din astia de la spin cu vesta pan la buric .... si m-am fost infrigurat![]()
![]()
aia ce-s ?![]()
![]()
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
Ai ma baetzi lasati vrajeala cu vesta panla buric...
Si spinerii si baitcastorii daca se baga in apa folosesc acelasi echipament, veste scurte si gumari panla subtiori.
Mai bine sa revenim un pic la culorile echipamentelor...si la misterioasele resorturi care te fac sa cumperi asa ceva:
http://www.plat.co.jp/shop/catalog/prod ... right.html
roz, fluturash...
Si spinerii si baitcastorii daca se baga in apa folosesc acelasi echipament, veste scurte si gumari panla subtiori.
Mai bine sa revenim un pic la culorile echipamentelor...si la misterioasele resorturi care te fac sa cumperi asa ceva:
http://www.plat.co.jp/shop/catalog/prod ... right.html
roz, fluturash...
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13