Tot e bine ca nu mi-ai spus die.. bitch!

No da am inteles ca nu faci fata singur si din fair-play (specific muscarilor) te las sa-ti lingi ranile si sa-ti chemi oastea. Eu va astept aici.. singur...cu pieptul dezvelit....

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
putina decenta da?Tavi scrie: Eu va astept aici.. singur...cu pieptul dezvelit....
. Am inteles, marcajele erau de la browser nu de la forum. Nu folosesc google chrome, nu stiam cum se vede asa ca e confuzia mea, mi-o asum. (vezi, nu e greu)
proiect de `revigorare` concursul lui Gerula
de empthy_cluster pe Septembrie 9th, 2011, 8:23 am
Salut dragi colegi, propun sa ne spunem aici parerile pro cum am putea noi participa in mod activ la calitatea discutiilor pentru a atrage concurentzi pentru concursul lui Gerula, timpul trece mai repede de cat ne-am dorii si deocamdata suntem doar catziva ce pot fi numarati pe degete, ma intristez cand tot vad ca ultimul user inscris este tot @traian, aceasta competitie din cunostintele mele este unica in Romania si pare foarte interesanta in abordare, doar noi prin calitate si rationament logic putem ridica stacheta.....
U-pescuit
empthy_cluster trecut prin multe Mesaje: 168Membru din: Octombrie 30th, 2008, 10:29 am
Sus
--------------------------------------------------------------------------------
Re: Circul Globus - cui nu-i place, nu intra
de empthy_cluster pe Septembrie 9th, 2011, 9:58 am
Ma Gerula dar de ce ai mutat discutia aici, era un topik constructiv, mie nu-mi place sa intru in topikuri de scandal si sunt convins ca mai sunt useri aici care nu intra....
Da.Nemernic scrie:Si........credeti c-o sa se mai apuce careva de flai, dupa tot mistoul asta?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()