Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 09 Sep 2011, 08:34

V-am zis io ca le accepta pe toate trei. :D
Tot e bine ca nu mi-ai spus die.. bitch! :lol:
No da am inteles ca nu faci fata singur si din fair-play (specific muscarilor) te las sa-ti lingi ranile si sa-ti chemi oastea. Eu va astept aici.. singur...cu pieptul dezvelit....
:lol:
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

AdarMarian
junior
junior

Mesaj de AdarMarian » 09 Sep 2011, 08:34

La o zi dupa ce am scris primul post in "polemici", primeam un mesaj privat cu un linck catre forumul lui Gerula cel Adeseapomenitaici (nu va grabiti sa-mi corectati formularea!), astfel c-am ajuns sa citesc si o alta expunere a conflictului.
E drept, pentru curiosi exista istoricul din vechea Arena sau postarile userilor implicati, insa treaba asta necesita o doza de rabdare si curiozitate pe care nu le-am avut nicicand.
Ceea ce vreau sa va-ntreb, e de ce preferati traficul postarilor de pe un sait pe altul si nu renuntati la banarea lui Gerula? Indiferent ca o faceti sau nu, vor exista destui useri (deloc putini) care citesc acolo ca sa raspunda aici si invers.

Ii multumesc oricui se va osteni sa ma lamureasca.

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 09 Sep 2011, 08:41

Tavi scrie: Eu va astept aici.. singur...cu pieptul dezvelit....
:lol:
putina decenta da?
de ieri regulamentele firumului se respecta ....
asa ca fara decolteuri prea largi ... :D
ai 24 de ore la dipsozitie sa te inchei :D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 09 Sep 2011, 09:04

Hai sa-ti raspund si tie Gerulica
1. Am inteles, nu esti in stare sa zici: mesajul e acolo, nu l-am vazut eu.
2. M-am cam plictisit sa ma iei pe mine la intrebari pentru ce fac ALTII si sa-mi cer sa reactionez cum vrei tu. De ce nu i-am cerut lui Gigi dovezi ca ai sters tu mesajul? Pai nici tie nu ti-am cerut ma dovezi ca Adelin l-a sters :lol: :lol: :lol: Tu ai deschis subiectul asta, tu ai facut afirmatia, tu m-ai luat la intrebari ca de ce nu fac ca locomotiva ca a sters mesajul. Acum eu ce sa-ti fac daca mesajul e acolo si tu nu poti sa-ti sustii afirmatiile :lol: Ti-ai dat singur un bocanc in gura . :lol:
3. Am inteles, marcajele erau de la browser nu de la forum. Nu folosesc google chrome, nu stiam cum se vede asa ca e confuzia mea, mi-o asum. (vezi, nu e greu)
Acestea fiind zise, revin la punctul 2: m-am cam plictisit, joaca-te in continuare cu baietii.
Musca 13

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 09 Sep 2011, 09:05

Ai ma Sorine ca ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place. :lol:
Musca 13

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 09 Sep 2011, 09:48

Tavi, ej indecent. O fi frumos, da musai tre sa te-ntreb:
Maine iesi pe apa sa fugaresti craietz sau meri la epilat? :D

Hell, basmaua bate din orice pozitie palarioara beige inflorata si cu boruri largi sa nu mai zic de ilicul cu buric gol. Ce mama naibii...
Adelin, ai purces cu flaiu? :D
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 09 Sep 2011, 09:50

Si........credeti c-o sa se mai apuce careva de flai, dupa tot mistoul asta? :elkgrin: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 09 Sep 2011, 09:57

Tavi a scris
. Am inteles, marcajele erau de la browser nu de la forum. Nu folosesc google chrome, nu stiam cum se vede asa ca e confuzia mea, mi-o asum. (vezi, nu e greu)

Doamne fereste,n-o zis nimeni ca ziristul cu reputatia nestirbita,ar zice altceva decit purul adevar,totusi,un nebun ca mine,are o intrebare care nu-i da pace-

-Daca asa se vede pe Google chrome ala,de ce numai UNELE screenshoturi au incluse butoanele unui user logat.Iar altele nu.Alea nu le vede tot cu chrome??
-Daca asa vede Google Chrome ,inseamna ca si poti folosi butoanele???Adica pot raspunde intr-un topic,fara sa fiu logat,pentru ca superbrowserul chrome,imi ofera aceasta posibilitate??? :lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 09 Sep 2011, 10:03

proiect de `revigorare` concursul lui Gerula

de empthy_cluster pe Septembrie 9th, 2011, 8:23 am

Salut dragi colegi, propun sa ne spunem aici parerile pro cum am putea noi participa in mod activ la calitatea discutiilor pentru a atrage concurentzi pentru concursul lui Gerula, timpul trece mai repede de cat ne-am dorii si deocamdata suntem doar catziva ce pot fi numarati pe degete, ma intristez cand tot vad ca ultimul user inscris este tot @traian, aceasta competitie din cunostintele mele este unica in Romania si pare foarte interesanta in abordare, doar noi prin calitate si rationament logic putem ridica stacheta.....

U-pescuit

empthy_cluster trecut prin multe Mesaje: 168Membru din: Octombrie 30th, 2008, 10:29 am
Sus

--------------------------------------------------------------------------------

Re: Circul Globus - cui nu-i place, nu intra

de empthy_cluster pe Septembrie 9th, 2011, 9:58 am

Ma Gerula dar de ce ai mutat discutia aici, era un topik constructiv, mie nu-mi place sa intru in topikuri de scandal si sunt convins ca mai sunt useri aici care nu intra....

Incredibil :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dalinule,ai mila de splina mea,medicamentele is scumpe :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Fara absolut nici un motiv plauzibil,acest topic a fost mutat la circul globus.Evident ,ca ceea ce scriu eu acuma, este dovada indubitabila,ca a fost furat un cont :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mah Gerula,medicamentele alea is scumpe ii pacat a le irosi pe vrabioi :lol: :lol: :lol: :lol:

Dalinule si asta miroase a tradare :twisted: :twisted: :twisted: Te lepezi de rapitori???Pe cind te inscrii in Federatie??
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 09 Sep 2011, 10:06

Nemernic scrie:Si........credeti c-o sa se mai apuce careva de flai, dupa tot mistoul asta? :elkgrin: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
Da.
:twisted:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Scrie răspuns