Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 09 Sep 2011, 11:29

MuskMd scrie: plus ca imaginea unuia cu o valiza de instalator, plina cu giugele , ciorachi de latex cu bretele de prins la curea si sheapca de firma ( daiwa, shimano, etc) sincer mi se pare ne-naturala :twisted:

corect , un intsalator la pesti arata ciudat :D ....da totusi nu ai indoieli asupra sanatatii lui de sub tigle

da no imagineaza-ti unu in vesta cu buricu gol , wadersi cu decolteu , si palarie cu pene roz agitand pamblica ..... :D :D :D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 09 Sep 2011, 11:31

Aha, pikemoane, umbli la mesaje private cu marturisiri despre spin. Dai la operatie :lol:
Gusta ma si la fly da inca nu le-am prins io spilu...mai trebe umblat si pe la echipament...si trebe insistat, anu asta i-am cam lasat in pace. da iau si batu de spin cu mine... :D
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 09 Sep 2011, 11:33

Ca sa fiu sincer.... cand aud Fly Fishing... ma duce cu gandul la :
http://video.acasa.ro/sport/gimnastica- ... db829.html
a se vedea minutul 01:50
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 09 Sep 2011, 11:44

Tavi scrie:Gusta ma si la fly da inca nu le-am prins io spilu...mai trebe umblat si pe la echipament...

pichemoane , e bine de incalzire asa
acum trebe sa-l tinem numa in directe sa nu se dezmeticeasca :D

dej tavi ai prins ideea ....
iei batu de flai ....tai vreo 10 cm din varf si-i adaugi la cotor , scoti roata aia cu shpitze pe care strangeti voi pamblica si pui o mulinea cinstita

daca iti mai ramane ceva material il poti lipi pe mandrina , faci un tragaci , si montezi o mulinea de cast
si iata echipamentul potrivit de prins peste ...

apoi schimbi carligele debarbetate de 22 cu unele cu spin de 2/0 minimum ...

apoi
scoti ciumafaia aia din cap cu remijuri ca sperie pestii de departe , si pui o basca cu cozorc cinstita , ....
dai vesta aia jos cu vedere la operatia de pendicita si iei un tricou cu menaeca lunga si te inchei pana sus sa nu te arda soarele.
Culoarea tricoului nu trebe s-o asortezi cu nimic ....

a si sa nu uit ....lansezi doar o data intr-un loc ...e suficient

stiu ca e greu sa lasi viata de muscaritza implinita si independenta , si sa devii brusc un necioplit de pescar care se scarpina ragaie , bea ca porcu si mai ales prinde peste da uite ca sa va fie mai usor , s-au creat niste scule de pescuit mai sensibile asa ....mulinete roz , lansete cu fluturasi ...

ai ca se poate
bine ai (re)venit printre noi :D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 09 Sep 2011, 11:47

Mie mi-s dragi muzcarii tocmai pentru motivele enuntate mai sus:
sunt delicati, diafani, pajnici :twisted:
Imagine
Da-mi trece repede cand o vad pe tantea asta care parca zice:
Follow the pinky,
Get so, so..kinky!
Imagine

Howg.
:twisted:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 09 Sep 2011, 11:56

Tavi scrie:Aha, pikemoane, umbli la mesaje private cu marturisiri despre spin. Dai la operatie :lol:
Gusta ma si la fly da inca nu le-am prins io spilu...mai trebe umblat si pe la echipament...si trebe insistat, anu asta i-am cam lasat in pace. da iau si batu de spin cu mine... :D
ba, io zic ca trebe umbat nitel la rotite la creeras, acolo ii baiu , la spin nu trebe sa insisti ca pica singur/sigur :lol: :lol: :lol:
la flai na, trebe insistat sa ii faci sa inteleaga ca chestia aia oz din mana care caraie nu e o caraitoare d'aia de lemn pentru copchii, nush daca ai vazut d'alea...ii un maner si un cadru de lemn si il rasucesc copii de caraie exact ca molineta ta :lol: :lol: :lol:

Imagine

ia, daca vrei sa faci galagie pe balta, iote de aci se cumpara

http://www.artalemnului.ro/detalii_prod ... odusID=193

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 09 Sep 2011, 11:57

Imagine

probabil e more fulfilling sa dai cu rotativa intr-un loc o singura data

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 09 Sep 2011, 11:57

p.s. retine 'raionul' jucarii de lemn/jocuri...te asteptam in randul celor mari, noi am trecut demult peste :wink: :lol: :lol: :lol:

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 09 Sep 2011, 11:58

MuskMd scrie:Domnule Sorin, care astia cu posetele, ca nu e decat unu :twisted: :lol: :lol: ...

Revenind, bandu-mi cafeaua , am reusit sa dau de capat topicului si sa ajung pana unde citisem :D
miyagi scrie:Mai am si io o problema.
... muskmd... ce? de unde sau de ce sa te muste?
si o sa mai continui ca nu mai retin acum.
:lol: :lol: :lol: E aproape buna asta :lol: :lol: :lol: ce bine ca are limba asta romana atatea omonime :twisted:
Si ca sa fiu constructiv, spune-mi te rog daca te pot ajuta sa iti rezolvi problema :lol:
Eh! Era un pic fortata problema. Oricum n-am timp acum. Vorba ta. Ia viteza topicul asta ca iti strica tot we ca sa-l citesti.

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 09 Sep 2011, 12:07

dintre astia cu baitcastingu... poate cineva sa-mi zica ce functie are butonul ala negru de pa partea stinga a mulinetei :lol:

Imagine

Scrie răspuns