Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 09 Sep 2011, 12:09

Leba, nu se pune ma poza aia ai sa-tz spun de ce:
sculele de musca se fac separat: de baezt si de fete. Aia e de fete.
Cum sa-ti spun ... la muscari demarcarea asta intre sexe e clara.
Tu nestiind cum e treaba cu fly-u, si crezand ca e ca la cast, ai facut o confuzie si te inteleg.

Deci ce se intampla la cast:
Producatorii de echipamente (care n-au nicio vina :D ) au constatat ca segmentu tinta (baitcastorii) nu au foarte clar definita orientarea secsuala. Granita e fina si se trece des dintr-o parte in alta. Azi sunt barbat, ma scarpin si ragai si prind peste iar maine iau pixi super tunata si ma chinui sa lansez jigulete de doo grame sa prind bibani si strapi, cu castu...
Pe de o parte fac apologia virilitatii si masculinitatii lor (vezi mesajul lui Sorin de mai sus ) dar pe de alta parte umbla cu scule fistichii si se incapataneaza sa tina mulineta .....contra naturii din motive stiute numai de ei.
No, producatorii, vazand ca nu va puteti hotari de care parte a gardului sunteti, n-au avut curajul sa lanseze linii separate de echipament pentru baetz si fete...asa ca le vand la gramada sa va asortati singuri fluturasii roz bombon cu knobul tunat si cu componentele matagi musai legate cu slipici pe batz :D
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 09 Sep 2011, 12:23

clon scrie:dintre astia cu baitcastingu... poate cineva sa-mi zica ce functie are butonul ala negru de pa partea stinga a mulinetei :lol:

Imagine
deci da :D
asta e o mulineta de baitcast round profail facute pt muscaritele care simt ca totusi cromozomii X le sunt dominanti ....
Daca dupa ce incearca sa se intoarca la pescuit , totusi nu se pot acmoda si considera ca nu e pentru ele , au acest buton negru ( nu intamplator ) la dispozitie .
Apasa pe el si numara incet pana la 10 , timp in care imaginile frumoase cu partidele memroabile de pescuit la spin de demult le trec prin fata ochilor ....
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 09 Sep 2011, 12:26

bine bine... SI ? intimplator... :lol: ca tot ziceati de rotile de fly... astea de baitcasting ce muzica cinta cind apesi butonul ala ?

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 09 Sep 2011, 12:27

Tavi scrie:
sculele de musca se fac separat: de baezt si de fete. Aia e de fete.
ei vezi , sculele de cast se pot face numai de catre baieti pentru baieti ....iti trebe oershce pricepere sa faci o molinea de cast , n-o poate face o fata

pt flai e suficien o caraitoare din aia .....sau si mai simplu bati doua cuie in blanc si infasori pamblica .....oricum mulineta la voi e inutila
pescuiasca si el va

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 09 Sep 2011, 12:28

clon scrie:bine bine... SI ? intimplator... :lol: ca tot ziceati de rotile de fly... astea de baitcasting ce muzica cinta cind apesi butonul ala ?
nu stiu , n-a mai apucat nimeni sa ne spuna :D
pescuiasca si el va

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 09 Sep 2011, 12:36

Sorin scrie: ei vezi , sculele de cast se pot face numai de catre baieti pentru baieti ....
Da, sunt facute de baieti care se pricep la mulinete pentru baieti carora le place rozul.
Musca 13

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 09 Sep 2011, 12:37

:lol:

face acelasi sunet... fix ca asta... :

Imagine

:lol: :lol: :lol: :lol:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 09 Sep 2011, 12:43

:lol: :lol: :lol:
Musca 13

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 09 Sep 2011, 12:55

presupunand ca botonu ala face molineaua sa caraie e pentru ca de obicei cu storcatoarele alea de struguri se prind pesti seriosi
la care de obicei ai nevioe de multa forta pentru a-i struni .....mult mai multa decat cea dintre opozabil si aratator :D :D :D

cred ca e extrem de palpitant sa simti cum trage bruta neimblanzita , cum smuceste dand fioros din cap ....de abia mai poti tine jnurul intre cele 2 degete ...mai e putin si jnururl va patina intre buricele degetelor ....ce e de facut ???????????
craiete nebun .....hoooooooooooo :D :D
si atunci muscaritza , magistral , elegant si cochet mai pune un deget pe jnur .... :D

deja e prea mult pt craietele sleit de inclestarea nebuna ...
vine cuminte la suprafata culcat pe o parte incapabil de reactie ...

asa....asa.....esti al meu ....ail uptat frumos cu forta-ti colosala ....te cinstesc .....te scot afara cu plasa de guppy si te eliberez.....sau mai bine nu ,.....folosesc brelocul de chei pe post de grip ....e nitel cam mare , sper sa nu-l ranesc .....
:D :D
pescuiasca si el va

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 09 Sep 2011, 13:04

S.F. a scris
Cu exceptia ta , singurii care ii sustin cauza is oameni care-l cunosc personal si prietemi de pahar care dupa multe beri si-au adus aminte ca acum cateva luni au vazut pe forumu de langa (sau mai zis pe langa ) atacu asta a lui Gerula pe care nu l-o citat nimeni , da unu !

Omule , nu m-ai inteles.Eu nu sustin cauza lui Modigliani.Ma deranjeaza ca unii ataca omul in loc sa atace raul din om.Mai clar de atita nu pot sa explic.

Si da, Gerula a scris cuvinte ofensatoare la adresa Pictorului si la adresa familiei lui.A mai scris si altele.A durat o vreme,pina cind s-a atins nivelul maxim admis de injuraturi,si a mai durat ceva pina sa se trezezasca unul sa intrebe-”unde s-a luat Gerula de familia ta„Lucrurile s-au petrecut in timp ,pe parcursul a zile intregi..De unde sa stiu eu ca taman postarea aia,ar fi trebuit sa o copii??Ca Gerula a zis o gramada,mare,mare...ce ii tin eu evidenta exact ce zice..??

Da cum zici,las-o balta...

Si totusi satisfa-mi o curiozitate-ai gasit postarea aceea cu stiuca de 60 de cm si palmele de 25??
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Scrie răspuns