Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 09 Sep 2011, 02:25

si inca ceva, sf!
daca poti sa intelegi, cind un om este jos, il ajut sa se ridice...chiar daca ma doare spatele. cind un om este jos, ii dai un sut in gura si te duci acasa sa-ti ridici statuie clamindu-ti verticalitatea.
asa ca, ai grija cu jetul, tine ochii inchisi si mina la nas, ca nu stii de unde unde te loveste :wink:
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 09 Sep 2011, 06:17

ce-mi plac mie aistia cu pulan´nas de se pretind fata de alti...

ps: oare am scris corect gramtical, sematic si punctual ?

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 09 Sep 2011, 06:32

S.F.,hai sa lamurim treaba cu postul lui Gerula la adresa Pictorului.

Nu stiu care de care s-a luat primul si nici nu cred ca conteaza.La un moment dat ,cleano-fagul a inceput sa se lege de familia astuia..Printre altele...Ii testa astuia nervii,sa-i gaseasca un punct slab...Remarca aceea,am sesizat-o printre multe alte misto-uri,sau atacuri asupra Pictorului.

De unde sa stiu eu,ca ar trebuii taman aleia sa-i fac eu un screenshot?

Apoi Pictorul a izbucnit,s-a iscat tambalaul,si, la un moment dat,a sarit toata lumea pe Modigliani,pe buna dreptate pe de-o parte,acuzindu-l de violenta limbajului.

Evident nici unul n-a stat sa se intrebe ce l-a apucat pe Pictorul..

A-ti sarit pe el..Mie mi-a facut impresia unei multimi care nu dorea decit un lucru-sa linseze ereticul.

Nu dorea dovezi,dorea sa-l linseze.

Atunci,la ce bun sa zic eu in momentul ala,stati brae un pic ca Gerula chiar a scris alea.

Plus ca intrebarea ”unde a scris Gerula asta?”nu era pusa sa capete un raspuns,ci ca sa acuze...E o diferenta.

Apoi cind s-au mai calmat lucrurile,am spus ce am vazut.Asta-i tot.
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 09 Sep 2011, 06:45

Si mai este un aspect,demn de mentionat.Nu fac” echipa ”nici cu melcul nici cu Pictorul...Uneori parerile mele coincid cu parerile multora de pe aici ,dar asta nu inseamna ca facem echipa..

Si mai cred ca atunci cind un om daca il vezi ca are o problema,a-l ”distruge”in public nu-i cea mai buna cale ca sa-l ajuti sa-si revina.Daca toti a-ti sarit pe Modigliani,ce a-ti fi vrut sa va trimita trandafiri la poarta??Iaca ca se si poate cenzura.Fiecare om are o latura pozitiva in el,si una negativa.Nu cred ca acuzele ,fie ele si justificate,au darul sa stimuleze partea aceea buna din om..Din contra se retrage in el insusi si raspunde inapoi cu ce a primit..Si atunci unde se ajunge??

S.F.,ai dreptul sa crezi ce vrei,euiti spun ce am vazut.

Mda,si mai trebe sa-mi cer scuze la cleano-fag,ca mi-am gasit postarile pentru care m-a banat :oops: .

Io n-o sa dau in paranoia si sa zic ca a facut hopa-mitica cu ele,ca sa nu le gasec eu.Torusi stiu ca postarea aceea cu Pictorul a disparut,aia mi-e clar.Da poate apare,cine stie :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 09 Sep 2011, 06:58

Gerula scrie
Aici regula e simpla: te-am prins ca scrii o chestie despre care stii prea bine ca nu-i adevarata, jap una peste bot. La a doua abatere, jap ban definitiv. Normal ca nu faci fata la o discutie aici, cand altceva nu stii decat sa minti

Brae mincinosule,eu n-am avut o a doua sansa.Pe mine m-ai banat definitiv din prima.Oare de ce???Iti era frica ca mai sint si alte pareri contra ta si contra superprietenilor tai??De aia te-ai dat cu fundu de planeta si mi-ai deschis topic separat,in care aduceai tone de ”dovezi”ca sint o inventie??Negarea realitatii??Atunci cind nu o putem suporta??Atita poti??

.

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 09 Sep 2011, 07:04

Gigi bati cimpii ! cum adica nu conteaza cine sa luat primul de familia celuilalt ?

ala care ar fi facuto primul ce pretenti ar mai fi putut sa aibe ? ca mo injurat ala pt ca l-am injurat io ? come on !

daca se ia unu de familia mea il injur si cu asta basta..., ( si cu toate ca multora nu le face placere sa citeasca de astea mai trec faptul cu vederea pt ca e oarecum justificata iesirea ) dar cam acolo ar trebui sa se termine,

pe cind in cazul lui modigliani lumea critica faptul ca el nu sa mai oprit... ( cam asa inteleg eu ) sau a luat o pauza si iar a inceput... si profilul lui e conturat DOAR de iesiri pt ca altfel cu citeva exceptii lumea nu-l cunoaste, nah el numai pt asta e cunoscut... , a facut impresie buna si acu degeaba vin alti sa zica lasal ma ca e : baiat bun...

retaliera lui e disproportionata iar daca tot vrea sa continue ... lumea si-ar fi dorit sa fie mai cu stil, pe un ton mai mishtocar ( poate cum faci tu ) dar el nu si nu caci " asa sint io " si cind colo el nu e el insusi peste tot :lol:

acu... probabil la nervi cind a fost criticat pt asta a raspuns c-ai e indiferent cine de cine sa luat si ca chiar daca nu sa luat .. el vrea sa se ia gerula de...... si de aici faza cu nesimtirea de care zice SF,

nah ... unu-i bate obrazul iar celalat e indiferent si arogant

toate sentimentele is oarecum de inteles si de o parte dar si de alta

ca unu are mai multa dreptate fata de altu e alta poveste

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 09 Sep 2011, 08:05

pfuaaai, am pierdut sirul.... nu reusesc sa citesc tot ce ati scris intr-o zi aci ... :lol: :lol: :lol:
in fine. Cred ca ar fi constructiv fiecare sa isi puna un stegulet si sa zica cu cine se ..poleMizeaza :twisted: ...ca nu mai stii frate care pe care :lol: :lol: :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 09 Sep 2011, 08:07

Crede-ma ,as prefera sa fiu pe apa,cum ai fost tu...ai fost muuult,muult mai cistigat..

.

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 09 Sep 2011, 08:10

Adelin scrie:
Sorin scrie: deci Tavita degraba atarnator de renepeuri si sluga nenorocita a ajvepeseului care ej tu hahalera halieutica.... :D
Consat ca la aceasta postare abateri grave de la regulament: limbaj neadecvat, deplasat si jignitor!

Sorin are de ales intre:
1) Recunoaste ca a gresit si se va apuca cat mai repede de Fly.
2)Isi cere scuze fata de Tavi si se va lasa de Bait.
3)Accepta cu stoicism direct BAN.

Sorin ai 24 de ore timp de gandire.

Asta o sa pateasca si Leba tot in 24 de ore daca nu face dovada ca stie sa prinda salai nu doar sa puna barca la apa.(pt postare de info false)

Asta ca sa vedeti ca incepand de ieri regulamentul e regulament pt toata lumea!!!
:oops:
pfui acu vazui .....
deci asa Adeline , sherpe crescut la sanu de baitcast ....

te dai cu balerinii ... :D

Bine ma , uite le rezolv pi tate 3

1. Am gresit , iau pozitia ghiocel , trebuia sa ma apuc de flai mai demult ....cu amandoua mainile ( spey ) de gatu lui si sa-l zgaltai ....just die!!!!!! :D
2. Imi cer scuze fata de Tavi : ma iertati doamna , am fost magar :D
3. accept si ban da cu conditia sa fie de mai multe ori :D

lebo , paicmen , sariti ma ca m-o incercuit astea cu poshetele :D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 09 Sep 2011, 08:16

Domnule Sorin, care astia cu posetele, ca nu e decat unu :twisted: :lol: :lol: ...

Revenind, bandu-mi cafeaua , am reusit sa dau de capat topicului si sa ajung pana unde citisem :D
miyagi scrie:Mai am si io o problema.
... muskmd... ce? de unde sau de ce sa te muste?
si o sa mai continui ca nu mai retin acum.
:lol: :lol: :lol: E aproape buna asta :lol: :lol: :lol: ce bine ca are limba asta romana atatea omonime :twisted:
Si ca sa fiu constructiv, spune-mi te rog daca te pot ajuta sa iti rezolvi problema :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Scrie răspuns