Gigi bati cimpii ! cum adica nu conteaza cine sa luat primul de familia celuilalt ?
ala care ar fi facuto primul ce pretenti ar mai fi putut sa aibe ? ca mo injurat ala pt ca l-am injurat io ? come on !
daca se ia unu de familia mea il injur si cu asta basta..., ( si cu toate ca multora nu le face placere sa citeasca de astea mai trec faptul cu vederea pt ca e oarecum justificata iesirea ) dar cam acolo ar trebui sa se termine,
pe cind in cazul lui modigliani lumea critica faptul ca el nu sa mai oprit... ( cam asa inteleg eu ) sau a luat o pauza si iar a inceput... si profilul lui e conturat DOAR de iesiri pt ca altfel cu citeva exceptii lumea nu-l cunoaste, nah el numai pt asta e cunoscut... , a facut impresie buna si acu degeaba vin alti sa zica lasal ma ca e : baiat bun...
retaliera lui e disproportionata iar daca tot vrea sa continue ... lumea si-ar fi dorit sa fie mai cu stil, pe un ton mai mishtocar ( poate cum faci tu ) dar el nu si nu caci " asa sint io " si cind colo el nu e el insusi peste tot
acu... probabil la nervi cind a fost criticat pt asta a raspuns c-ai e indiferent cine de cine sa luat si ca chiar daca nu sa luat .. el vrea sa se ia gerula de...... si de aici faza cu nesimtirea de care zice SF,
nah ... unu-i bate obrazul iar celalat e indiferent si arogant
toate sentimentele is oarecum de inteles si de o parte dar si de alta
ca unu are mai multa dreptate fata de altu e alta poveste