Tavi scrie:Gigi, daca am inteles io bine, SF ti-a zis ca esti singuru care o vazut ca Gerula a zis primu ceva de familia pictorului.
No daca doar pentru asta i-a sters Adelin mesajul, sunt alaturi de SF la faza asta in sensul ca Adelin nu trebuia sa-l stearga pe motivul asta, nu incalca vreo regula.
Daca a fost sau n-a fost faza aia pe forumu lu G nu ma bag .
Pe de alta parte vad ca mesajul in care-ti zice SF asta e bine mersi aici, nu e sters, poate Gerula se refera la alt mesaj, dreac mai stie ce-i aici.
Ne lamureste SF daca i s-a sters ceva.
PaI mesajul ala a lui S.F.nu vad de ce m-a ”umilit”,Io nu m-am simtit deloc...Ba chiar ii multumesc ca mi-a ridicat mingea la fileu,si am cautat mesaje care au fost si nu mai sint..
Io credeam ca paranoicul vorbeste de ce stiu eu ,ce alt mesaj..
Da ii clar...Acu seara am fost la Mures,si am cautat o salcie mai mare ,care sa tina gize care pica in apa,la care vin lipusiii,si dupa ei salai..Si numai aud printre crengi,urmatorul dialog,
„„-Au,...au ...doaaare.
-Stai cuminte,acu iese.
-Auuuu,auuu,....jur ca nu mai zbor prin capitala.Aia nu-s normali la cap...Auuu,au..
-Stai brae,cuminte ca iaca iese..Tu cita minte ai in capul ala??Sa-ti faci cuib pe pereti curbati??Nu stii ca numai aia cu probleme la ”mansarda„au asemenea case??Staiii ca iese...”
Curios sa vad cine are asemenea dialog,bag capul printre crengile salciei si sa pic pe spate..o vrabie se chinuia sa scoata din fundul unui vrabioi ,diiiitaaamai pastila(Zn+Ca+Mb+Tg).Acesta avea fundul jumulit,si pene lipsa inca in vreo doua locuri,si mormaia suparat ca”las ca ii arata el obezului ala,cu mustata ca de morsa”
Noo,zic ,ii clar,inca unul care a luat contact cu gazetarasul ,in ora lui de tir cu prastia ,folosind ”munitie”....medicala...
Si-Gi Lures wobblers&more..
.