Arena, singurul topic de polemici.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Arena, singurul topic de polemici.
unde-i gigi?!? 

Probabil se drege cu ceva tuica sau cogniac facut in casa.
Ma uit si tot nu imi vine sa cred, mishtoul asta la buchet facut de cativa impotriva unui singur om imi pare foarte de kkt. Asta se intampla inca de la clasele primare, pana la stagiul militar. De ce nu mi-a placut asta niciodata, e simplu: pt ca e nesportiv raportul de forte. Se pare insa ca unora le place, se simt mai barbati sa stie ca fiind 5-6 il pot face praf pe unul care e singur. Cand il lasa unul il ia altul si tot asa. Dar asta nu e dovada de barbatie, din contra, e exact invers.
De cealalta parte nu mi-e rusine nici de Gigi, care raspunde de fiecare data (aproape) la stimuli la care ar trebui sa ramana indiferent...problema lui, nu o sa ii tin partea, eu i-am spus personal ca greseste.
Mai digerati putin ce v-am spus mai sus, ca nu o spun cu rautate...si sunt convins ca cei dintre voi cu creier (pt ca sunt cativa) or sa inteleaga perfect ce am vrut sa spun.
Distractie!
De cealalta parte nu mi-e rusine nici de Gigi, care raspunde de fiecare data (aproape) la stimuli la care ar trebui sa ramana indiferent...problema lui, nu o sa ii tin partea, eu i-am spus personal ca greseste.
Mai digerati putin ce v-am spus mai sus, ca nu o spun cu rautate...si sunt convins ca cei dintre voi cu creier (pt ca sunt cativa) or sa inteleaga perfect ce am vrut sa spun.
Distractie!

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
Adelin, felicitari pentru rezultat si bine-ai revenit!
Hai nu dramatiza! E "Arena", ce dreq! N-a omorat nimeni pe nimeni. Aici fiecare intra cand vrea, pleaca cand vrea. In ce tabara? chestie de optica si de optiune personala; dar eu unul daca zgandar un grup ma astept S-O IAU de la tot grupul; daca O DAU la tot grupul, as fi tare! Dar sa pastram proportiile, e totusi un forum si un topic dedicat mistocarelilor... Eu cred ca aici nu exista prejudicii de nici o parte.
Si cu dovezile de barbatie... las-o asa cum a cazut! Nu i se vede nimanui p***a din spatele tastaturii.
Hai nu dramatiza! E "Arena", ce dreq! N-a omorat nimeni pe nimeni. Aici fiecare intra cand vrea, pleaca cand vrea. In ce tabara? chestie de optica si de optiune personala; dar eu unul daca zgandar un grup ma astept S-O IAU de la tot grupul; daca O DAU la tot grupul, as fi tare! Dar sa pastram proportiile, e totusi un forum si un topic dedicat mistocarelilor... Eu cred ca aici nu exista prejudicii de nici o parte.
Si cu dovezile de barbatie... las-o asa cum a cazut! Nu i se vede nimanui p***a din spatele tastaturii.

Uiti faptul ca Jiji si-a creat singur "buchetul" de care zici tu.Si ca sa fim sinceri pana la capat nu stiu de ce am impresia ca ai contribuit la acest proiect si amandoi tineti tare de el.Intelegi ce vreau sa zic,nu?Adica nu cred ca ai motive sa faci acum pe Themis.Sau fa,cum vrei,dar nu aici si nu noi.
Pai si cum sa facem mai Adeline ca sa fim sportivi si barbati pe forum?
Daca eu vreau sa fac misto de X tre sa ma opresc daca fac si altii misto de el? Sau cum putem controla asta?
Si daca tot judecam corect, fara dubla masura...cu apsalba cum e? Doar tu faci misto sportiv de el? Sau mai sunt cativa?

Daca eu vreau sa fac misto de X tre sa ma opresc daca fac si altii misto de el? Sau cum putem controla asta?

Si daca tot judecam corect, fara dubla masura...cu apsalba cum e? Doar tu faci misto sportiv de el? Sau mai sunt cativa?

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
- semlecangheorghe
- veteran
pai mai sint citiva ,intre care si domnia ta..deci ar trebui sa fiii mai ponderat...hai zi ca am pus un ''i ''in plus..sau2?? 

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Jiji, pune bre cati i vrei tu... sa fie!
Auzi, tu nu incepi sa te plictisesti? Sau ne mai pastram pana pe la iarna?... 

gigi n-are nici o vina ma . Voi asta nu intelegeti 

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
Nu inteleg, dar nu cred ca eu sunt cel care tre' sa inteleaga...daca asta credeti voi, sunteti liberi sa va manifestati la buchet.SVF scrie:Si ca sa fim sinceri pana la capat nu stiu de ce am impresia ca ai contribuit la acest proiect si amandoi tineti tare de el.Intelegi ce vreau sa zic,nu?Adica nu cred ca ai motive sa faci acum pe Themis.
Spor!
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB