Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
MuskMd
veteran
veteran

Re: Arena, singurul topic de polemici.

Mesaj de MuskMd » 16 Oct 2013, 14:36

pizda faza ...
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 16 Oct 2013, 14:44

tavistan scrie:Bre pikeman, ce-ti trebe tie literele mele, mah? Ca vad ca ai si i si z si d... ti-ajung! :D
ai dreptate , dar dupa postul lui Adelin cu barbatia si al tau cu "nu vi se vede p***a din spatele tastaturii" incercam sa deduc daca sunteti domn'soare sau nu
deci DA :lol:
cert e ca va lasati greu :twisted: :lol: :lol: :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 16 Oct 2013, 15:07

Deci ori aplicam regula sportiva si barbateasca fara misto la buchet in toate cazurile ori o lasam balta si nu o invocam doar cand se face misto de un apropiat si in rest ne facem ca ninge sau chiar facem parte din buchet.
Oh,iata ca m-ai dat gata...Corectitudinea personificata...deja si vad statuia lui Tavi legat la ochi cu o balanta in mina.. :lol:

Hai sa-ti amintesc si io un precedent....
Iti amintesti cind am zis eu de ''mama''??
Probabil ca da..
Da' cum ati sarit oripilati,toata haita,strigind:

-Huo,a zis de ''mama'',consoarta''..etc???

Presupun ca da..Insa cind biban scabros ala, a inceput sa zica de nevasta-mea,de soacra-mea etc....brusc haita a avut orbul gainilor si urechea surdului..

Sau cu alte cuvinte...''se facea ca ninge sau chiar facea parte din buchet'' :lol: :lol:

Sau cind vezi doamne iliutzamincatoruldemrenutza o descoperit...''o clona''..Moama, ce ati mai sarit,inclusiv unii ''moderatori''.Da cind e vorba de clone gen ranga,viorel etc..brusc ...nici usturoi n-ati mincat ,nici gura nu va miroase..Atunci nu mai sinteti revoltati..ah,ulterior ca unele clone sint..'permise''.Deci...clonele sint printre noi..

Asta ca sa vezi Tavi draga,cat de ''albi'' sinteti voi,,stii vorba aia cu piatra si care sa dea primul..

Acu',lasind timpeniile la o parte..crezi ca esti in stare sa vizionezi un filmuletz in care se scoate o stiuca de vreo 10kile cu mina goala?? :mrgreen:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 16 Oct 2013, 15:35

si asta la camasa ...

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 16 Oct 2013, 15:55

Ma pregateam sa te intreb ce legatura au "precedentele" alea cu ce vorbim noi acum si dupa ce logica ai tras concluzia dar...mai bine te felicit ca nu te-ai schimbat. Felicitari! Welcome back! :D
10 kile? Cu mana goala? Nu, nu sunt in stare, fie-ti mila...
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 16 Oct 2013, 18:07

Tavi scrie:Ma pregateam sa te intreb ce legatura au "precedentele" alea cu ce vorbim noi acum si dupa ce logica ai tras concluzia dar...mai bine te felicit ca nu te-ai schimbat. Felicitari! Welcome back! :D

Legatura e subliniata in rosu..Ca nu bei lapte ,pricep...da' ti s-au aburit si ochelarii??

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 16 Oct 2013, 18:09

Tavi scrie:Ma pregateam sa te intreb ce legatura au "precedentele" alea cu ce vorbim noi acum si dupa ce logica ai tras concluzia dar...mai bine te felicit ca nu te-ai schimbat. Felicitari! Welcome back! :D

Simbata am dat si eu la clean pe Mures...Am prins doi,cat palma..
Ar trebui sa faci chef pa tema asta....m-ai luat rau de tot cu ala al tau de 2kile...felicitari,

.

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 16 Oct 2013, 18:50

desi intentiile lui adelin sunt cum sunt trebuie sa recunosc ca topicul asta e de mult fasait. nah, cam ca si subiectul....

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 16 Oct 2013, 19:27

semlecangheorghe scrie:
Deci ori aplicam regula sportiva si barbateasca fara misto la buchet in toate cazurile ori o lasam balta si nu o invocam doar cand se face misto de un apropiat si in rest ne facem ca ninge sau chiar facem parte din buchet.
Oh,iata ca m-ai dat gata...Corectitudinea personificata...deja si vad statuia lui Tavi legat la ochi cu o balanta in mina.. :lol:

Hai sa-ti amintesc si io un precedent....
Iti amintesti cind am zis eu de ''mama''??
Probabil ca da..
Da' cum ati sarit oripilati,toata haita,strigind:

-Huo,a zis de ''mama'',consoarta''..etc???

Presupun ca da..Insa cind biban scabros ala, a inceput sa zica de nevasta-mea,de soacra-mea etc....brusc haita a avut orbul gainilor si urechea surdului..

Sau cu alte cuvinte...''se facea ca ninge sau chiar facea parte din buchet'' :lol: :lol:

Sau cind vezi doamne iliutzamincatoruldemrenutza o descoperit...''o clona''..Moama, ce ati mai sarit,inclusiv unii ''moderatori''.Da cind e vorba de clone gen ranga,viorel etc..brusc ...nici usturoi n-ati mincat ,nici gura nu va miroase..Atunci nu mai sinteti revoltati..ah,ulterior ca unele clone sint..'permise''.Deci...clonele sint printre noi..

Asta ca sa vezi Tavi draga,cat de ''albi'' sinteti voi,,stii vorba aia cu piatra si care sa dea primul..

Acu',lasind timpeniile la o parte..crezi ca esti in stare sa vizionezi un filmuletz in care se scoate o stiuca de vreo 10kile cu mina goala?? :mrgreen:
io cre ca tu ai rulmenti blocati ! :D

hai sa fim seriosi... n-am fo " toti " care am strigat " huo ... o zis de mama "

io ti-am reprosat c-ai scris cu rosu !

apoi diferenta e ca ala ti-a zis tie de ... , si era treaba ta cum reactionai..., pe cind tu ne-ai zis noua..., asa ca noi am reactionat !

daca tu acu crezi c-ai tot aia ... si ne reprosezi..., io zic ca-i cazul sa-ti schimbi rulmenti !

pa lagare jiji... pa lagare se´nvirte always ! :D

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 16 Oct 2013, 19:57

MuskMd scrie:desi intentiile lui adelin sunt cum sunt trebuie sa recunosc ca topicul asta e de mult fasait. nah, cam ca si subiectul....
Da parca ti-o cerut careva impresii..

.

Scrie răspuns