Bre, io vreau litere in locul la cele 3 stelutze, nu de alta, dar nu inteleg semanticatavistan scrie: Nu i se vede nimanui p***a din spatele tastaturii.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Bre, io vreau litere in locul la cele 3 stelutze, nu de alta, dar nu inteleg semanticatavistan scrie: Nu i se vede nimanui p***a din spatele tastaturii.
Exact, intre care si domnia ta. Deci ori aplicam regula sportiva si barbateasca fara misto la buchet in toate cazurile ori o lasam balta si nu o invocam doar cand se face misto de un apropiat si in rest ne facem ca ninge sau chiar facem parte din buchet. Mai ales ca celelalte buchete se mainifesta plenar in afara arenei ...Parca nu e tocmai sportiv si regulamentar...sau in cazul ala e ok?semlecangheorghe scrie:pai mai sint citiva ,intre care si domnia ta..deci ar trebui sa fiii mai ponderat...hai zi ca am pus un ''i ''in plus..sau2??
Ma, in mod normal erau doo litere acolo, bag seama ca domnu doftor a mai pus o litera, din tastatura se poate prelungi...pikeman scrie:Bre, io vreau litere in locul la cele 3 stelutze, nu de alta, dar nu inteleg semanticatavistan scrie: Nu i se vede nimanui p***a din spatele tastaturii.![]()
![]()
Cine a vorbit aici de victime?! Cred ca citesti de pe alt topic, dar eu sunt obisnuit, doar ne cunoastem demult.Tavi scrie:Plus ca nu inteleg...parca tu faceai misto de noi...acum esti victima? Pai se poate mai Adeline...
nu stiu ce sa zic, cu 3 stelutze acolo nu prea se prelungeste ci mai degraba se adancesteTavi scrie:Ma, in mod normal erau doo litere acolo, bag seama ca domnu doftor a mai pus o litera, din tastatura se poate prelungi...pikeman scrie:Bre, io vreau litere in locul la cele 3 stelutze, nu de alta, dar nu inteleg semanticatavistan scrie: Nu i se vede nimanui p***a din spatele tastaturii.![]()
![]()
el cand vrea sa fluiere, fluieraAdelin scrie:Raspund doar la ce vreau eu si la ce imi convine, ca doar ne cunoastem foarte bine...