Arena, singurul topic de polemici.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
Re: Arena, singurul topic de polemici.
Hellule,de ce cand e vorba de filmuletz Tavi se ascunde in papusoi??
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
parca iera cires... , acu´i papusoi ? , asai zice la cucuruz la voi ?
semlecangheorghe scrie:
Apropo,ati sters filmuletz-ul??Ca io am vrut sa ma distrez oleaca si nu mai era...sau n-am cautat io bine??
semlecangheorghe scrie:se fereste ca dracu' de tamaie sa puna link-ul cu filmultez-ul,semn ca e mandru nevoie mare..![]()
Te-as fi lasat in pace, am zis ca ti-a scapat din graba nu poti fi atat de lipsit de neuroni, vorba ta...dar vad ca insisti, din pacate pentru tine aia e problema...semlecangheorghe scrie:Hellule,de ce cand e vorba de filmuletz Tavi se ascunde in papusoi??
Cam cati neuroni ai ca sa spui ca eu ma ascund dupa cires cand filmul e tot acolo unde l-am pus de atunci de cand l-am pus ? Sau de cati neuroni mai ai nevoie ca sa-l gasesti singur?

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
Te inseli! Are neuroni foarte multi (d'aia l-au si lobotomizat)! Numai ca neuronii lui n-au nici o legatura unul cu altul; sunt independenti, care va sa zica! Un neuron a vazut linkul, altul l-a uitat pe undeva, altul recomanda in stanga si-n dreapta sa i se suga ciorapul... Ah! si era sa uit! mai e unul responsabil cu pubela!
Ah, da! si mai voiam sa zic ceva: ETC.! 

Posibil...chiar probabil...in lumina acestei teorii cred ca mai are un neuron (prajit) tot independent care ii spoteste (vocile??) ca el imi citeste gandurile...probabil asa ajunge sa creada ca mie mi-e rusine cu filmul ala si l-am sters.
Si mai cred ca mai are un neuron (pereche cu neuronul altui vizionar) care e convins ca m-a demascat cu popularea si ca eu am o jena pe subiectul ala .
Sa nu uit si eu:
ETC
Si mai cred ca mai are un neuron (pereche cu neuronul altui vizionar) care e convins ca m-a demascat cu popularea si ca eu am o jena pe subiectul ala .
Sa nu uit si eu:
ETC

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
"Da' linkul... Linkul, doamna! Unde-i linkul?..."

tavistan scrie:"Da' linkul... Linkul, doamna! Unde-i linkul?..."
semlecangheorghe scrie:or zis ai mei ca nu ma mai lasa sa ma uit la film si mi-or sters linku'...

da-i prostului o scara , ca el o pune si coboara !
O invarti ca boul dupa cires si vrei s-o dregi!semlecangheorghe scrie:Exact tot respectul pentru omul acela..Hell scrie:Bre Gigi, da-o naibii de treaba, te-ai injosit mult cu poza asta.
Tot respectul pentru omul acela
Tu ai grija la picioare ,ca poti sa ajungi ca iel inainte de vreme,asta judecind dupa cat de ''abil''te-ai ''descurcat''cu un peste la 2 kile..ma intreb ce faceai daca avea fo 7-8??
Erai in costum gipsat??
Cam asta era ideea....da'la neuronii vostrii(aia lipsa)puteti inteleg ce vreti..
pescar particular
Decat sa va mai certati mai bine iubiti-va...la ce pasiuni sunt in joc cu siguranta ca nici nu mai contraza sexul. 

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB