Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
viorel.
veteran
veteran

Re: Keitech Easy Shiner

Mesaj de viorel. » 19 Sep 2013, 11:13

Goagale nu sarii calul
Nu am cumparat de aici nimik care sa vand pentru bani mai multi sau pe nepotrivirile din capul tau. Am vandut cateva voblere si o lanseta custom facuta de Laurentiu pt mine. Am mai vandut 2 lansete in decursul ultimilor 2 ani: lamiglas si majorcraft, ambele cu 2-3 milioane in minus fata de cat am dat pe ele.
Nu am nevoie de nici o bisnita ca sa traiesc decent. Sunt si platitor de taxe multe catre acest stat .
Pe Vegas nu l-am vazut in viata mea, de altfel nici pe Gigi19

Ma minuneaza prostia din capul tau si al strumfului. Bagarea asta prosteasca in seama.Vad ca mai nou ameninti si cu bataia.
Te rog nu mi te mai adresa pe acest forum ca sa nu ne porcim aiurea!
pescar particular

Gogol
veteran
veteran

Mesaj de Gogol » 19 Sep 2013, 11:50

Nu sar calul, este adevarat. Asa tipa si vegas ca e curat si pana la urma era in rahat pana peste cap cu 100 de clone si pagini intregi de bisnita.
In rest bati campii sau ai calcat in scuipatul lui vegas si te-ai molipsit de prostie.
Unde te-am amenintat eu cu bataia? :lol:

Parerea mea e sa nu te amesteci unde nu-ti fierbe oala si vezi-ti de troacele tale, pana una alta tu te-ai luat de mine si nu eu de tine...
Sau daca aveti o relatie voi doi, faceti-o publica sa stie lumea... :lol1:

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 19 Sep 2013, 12:03

:?
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

pikeman
veteran
veteran

Re: Arena, singurul topic de polemici.

Mesaj de pikeman » 19 Sep 2013, 14:42

Bah, is unii care is dau la gioale la vanzare-cumparare
Fugiti repede poate mai prindeti ceva carne proaspata

http://www.rapitori.ro/forum/keitech-ea ... 42-10.html

:lol: :lol: :lol:

crapmaniacul
veteran
veteran

Mesaj de crapmaniacul » 19 Sep 2013, 17:24

Gogol scrie:Vii tu si faci teorie care esti cel mai patat si de kakat user de pe acest forum.
Te bagi tu pe toate topicurile si imparti dreptatea si propovaduiesti linistea si pacea.
Tuti gura matii de fatarinic si ipocrit ce esti.
Pun eu mana pe tine pana la urma, iti scot eu basinile din capu ala bolnav.
Chiar nu-mi imaginez motivele pentru care se mai tolereaza asemenea creaturi vadit bolnave si sarite de pe sine si care dovedesc cu prisosinta si in mod repetat ca isi au locul in alta parte, sub tratament de specialitate.
Mai glumeste lumea, se mai face bascalie, mai o sicana cu talc, mai o intepatura doua dar cu schepsis, nu rautati prostesti de maidan si fara nici un alt substrat in afara frustrarii cronice si mahalagismului neaos.
Dar de unde nu e nici D-zeu nu cere, e mai mult decat evident. Nu ca si-ar mai fi pus cineva problema altfel in cazul lui goagal care are ce are cu toata lumea care nu adera la ideile-i putine, fixe si zurlii, dar asta pana va fi pus la respect.
Habar n-am de ce ne pierdem vremea cu looseri de teapa asta ... Astept ca ragaoacea sa vina sa puna mana pe mine, cu mare placere astept momentul asta care tot intarzie sa vina. Si cu asta chiar ca am terminat epistola, definitiv.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 19 Sep 2013, 17:54

:lol: :lol: Ca sa vezi ce informatii e uni..stie tot ce miska... :lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Gogol
veteran
veteran

Mesaj de Gogol » 19 Sep 2013, 20:12

crapmaniacul scrie:Astept ca ragaoacea sa vina sa puna mana pe mine, cu mare placere astept momentul asta care tot intarzie sa vina. Si cu asta chiar ca am terminat epistola, definitiv.
D'aia n-ai vrut sa te vezi cu mine sa-mi vinzi gumele, de viteaz ce esti.. pisoiule :lol: :lol:

spiridusul
veteran
veteran

Mesaj de spiridusul » 19 Sep 2013, 21:34

Viteji pe forumuri sunt o gramada. Ascunsi in spatele unui ecran, o identitate virtuala care le creaza un sentiment fals de protectie. Cand e vorba de lumea reala, fizica, se ascund precum sobolanii. D-le Viorel, zi-mi adresa de e-mail ca sa-ti trimit copie dupa buletin, te invit la o cafea oriunde, oricand vrei tu. Am o mare curiozitate sa te cunosc fata-n fata si sa-ti dau sansa sa-mi arati ca sunt un rahat. Ba chiar insist sa ne cunoastem, d-le Viorel.

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 19 Sep 2013, 21:39

Ce aveti, fratilor ?! Parca-ti fi niste strapi primavara la bataie pe cocioc..... Terminati cu bataile si amenintarile ca sunteti oameni in toate firea....
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 19 Sep 2013, 21:59

semlecangheorghe scrie::lol: :lol: Ca sa vezi ce informatii e uni..stie tot ce miska... :lol: :lol: :lol:
poi ma mai amuz si io pe la Cafenea si cetesc anunturi ca mai ciupesc cate ceva, niste Keitech nu imi strica, dar la ce taraboiu a iesit acolo :lol: :lol: :lol: nici pretu nu e ok :p

Scrie răspuns