Arena, singurul topic de polemici.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Arena, singurul topic de polemici.
Sa-i aduca cineva un pahar cu apa. 

da-i prostului o scara , ca el o pune si coboara !
Cred ca ar trebui un pahar cu apa sfintita, stinsi niste carbuni si scos argintul viu, Gigi a fost deocheat grav.
Nu Gigel, nu sustin proiectul de exploatare cu cianuri de la RM, daca la asta te referi.

Nu Gigel, nu sustin proiectul de exploatare cu cianuri de la RM, daca la asta te referi.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
Păi ar trebui să-l susţii mă că generează gunoaie şi ai şi tu loc de afacerea cu pubele:))
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
Nu il sustin ca pescar, dar ca afacerist cu pubele sunt pentru, normal.
Vorba sloganului: foaie verde premolar, ponta este bipolar.
Vorba sloganului: foaie verde premolar, ponta este bipolar.

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
- semlecangheorghe
- veteran
Super Tavi...Tavi scrie:Cred ca ar trebui un pahar cu apa sfintita, stinsi niste carbuni si scos argintul viu, Gigi a fost deocheat grav.![]()

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
- semlecangheorghe
- veteran
Phiiiii.....Sorinel maichiii,ce dor mi-a fost de tine..pe unde ai umblat??Ai lipsit atata timp...Sorin scrie:Păi ar trebui să-l susţii mă că generează gunoaie şi ai şi tu loc de afacerea cu pubele:))
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
-
- veteran
Re: Keitech Easy Shiner
Si de ce ti-as da tie 35 de lei/plic, cand pot sa le iau din magazine, de la marele peste, cu 26 lei/plic? Doar pentru ca ai niste culori care momentan nu sunt in stoc?
Eu nu te-am obligat sa cumperi nimic de la mine si nici mana in buzunar nu ti-am bagat iar la mate ai avut profesoara pe femeia de servici. Mai calculeaza putin si daca nu poti ai in START un mic ajutor. In alta ordine de idei sunt multe firme online care au de acum .... ani 2 plicuri de gume in stoc ( culori dubioase ) sau nici pe alea si la care fac unii ca tine referire. Cumpara-ti de unde vrei si la ce pret vrei, de bun simt mi se parea sa imi scri un mp in care sa imi aduci la cunostinta ca pretul meu este unul exagerat si nu cum ai procedat tu. Sanatate si tie.spiridusul scrie:Si de ce ti-as da tie 35 de lei/plic, cand pot sa le iau din magazine, de la marele peste, cu 26 lei/plic? Doar pentru ca ai niste culori care momentan nu sunt in stoc?
-
- veteran
Poate la mate nu stau atat de bine, dar la gramatica stau indeajuns de bine incat sa stiu ca se spune "femeie de serviciu", nu de servici. 35 de lei ai cerut pentru un plic. Dupa care 100 de lei pentru 3 plicuri. Adica 33,33333333333333333333 lei/plic. Nu stiu daca e dubioasa firma care le are in stoc, dar stiu ca este firma, ca plateste taxe si impozite si le da la pret mai mic decat ce ceri tu.
Tu poti sa ceri cat vrei tu. Prost e ala de da, nu cel care cere. Am ales sa postez aici pentru ca sa fie public si vizibil, asa cum au postat si alti colegi in alte anunturi in care, la fel, se vindeau de noi produse care in magazinele de specialitate erau mai ieftine.
Stima, numai bine.
Tu poti sa ceri cat vrei tu. Prost e ala de da, nu cel care cere. Am ales sa postez aici pentru ca sa fie public si vizibil, asa cum au postat si alti colegi in alte anunturi in care, la fel, se vindeau de noi produse care in magazinele de specialitate erau mai ieftine.
Stima, numai bine.
Tanaaaaa. Aparatorii dreptatii si soldatelul statului Roman!
Daca maine ma apuc de vandut rahat( fecale) am sa-l chem pe strumful sef sa-mi faca un audit si sa-mi stabileasca preturi impuse.
In alta ordine de idei: spor la vanzare
Daca maine ma apuc de vandut rahat( fecale) am sa-l chem pe strumful sef sa-mi faca un audit si sa-mi stabileasca preturi impuse.
In alta ordine de idei: spor la vanzare
pescar particular