Arena, singurul topic de polemici.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- crapmaniacul
- veteran
Re: Keitech Easy Shiner
Nesimtirea e boala grea si cronica in cazul unora si nici nu ma mai mira. Ii fxte grija de ce vinde lumea si la ce pret vinde, ca nu le convine lor si se simt si deranjati in orgoliu si te si urechiaza putin ca ai tupeul sa vinzi scump ...
Nu e bine ca nu se vinde moca dom'le cum ar trebui ca sa ia ei gume cu sacosa si se mai si revolta maxim de neplata impozitelor la stat ... m-au durut ochii 5 min cand am citit ... ipocrizie maxima !! Mai baieti vedeti-va lungul nasului si terminati cu prostiile ieftine pe care le tot debitati.
Nu e bine ca nu se vinde moca dom'le cum ar trebui ca sa ia ei gume cu sacosa si se mai si revolta maxim de neplata impozitelor la stat ... m-au durut ochii 5 min cand am citit ... ipocrizie maxima !! Mai baieti vedeti-va lungul nasului si terminati cu prostiile ieftine pe care le tot debitati.
-
- veteran
Bre Vegase, esti iarasi pe langa subiect. Eu am zis ca un magazin care vinde sub pretul cerut de cel care a postat anuntul are de platit taxe si impozite, care sunt incluse in pret. Deci pretul de vanzare include si componenta aceasta. Si ca exista aceleasi produse, dar alte culori, ce-i drept, la un pret mai mic la magazin.
Nu am vazut sa iei atitudine si pe celalalte topicuri in care s-a semnalat aceasi situatie. Produse vandute peste pretul de la magazin. Sau acele topicuri ti-au scapat doar pentru ca nu am comentat eu?
Nu am vazut sa iei atitudine si pe celalalte topicuri in care s-a semnalat aceasi situatie. Produse vandute peste pretul de la magazin. Sau acele topicuri ti-au scapat doar pentru ca nu am comentat eu?
- crapmaniacul
- veteran
Tu vrei sa complici lucrurile si sa despici firul in 4 si apoi inca o data in 4 ca sa-ti argumentezi teoria usor fortata. Treaba magazinelor cum vand lucrurile alea ca nu stii tu exact cum si cand le-au cumparat si treaba fiecaruia cum stie si poate sa-si vanda produsele, E O PIATA LIBERA SI NIMENI NU ARE MONOPOL DACA VB. DE PESCUIT ! Ce e atat de greu de inteles ???spiridusul scrie:Bre Vegase, esti iarasi pe langa subiect. Eu am zis ca un magazin care vinde sub pretul cerut de cel care a postat anuntul are de platit taxe si impozite, care sunt incluse in pret. Deci pretul de vanzare include si componenta aceasta. Si ca exista aceleasi produse, dar alte culori, ce-i drept, la un pret mai mic la magazin.
Daca eu vreau sa vand un Logan cu 25.000 euro de ce sa vii tu sa ma urechezi ? o sa ma urecheze piata si concurenta si asta o sa fie cel mai important si ptr mine si ptr cumparatori ... Ce ai tu cu omul chiar nu inteleg, de ce ii faci tu lui socotelile, el ti le face tie si te urecheaza ca vinzi tu scump sau ieftin ?? Dar va place voua maxim sa judecati pe toata lumea si sa ii cantariti voi bine ptr ca voi aveti unica masura corecta a lucrurilor, MI-E SCARBA ! E chiar jenant uneori dar cred ca va plictisiti tare de tot si inventati mereu "subiecte" ca sa atrageti atentia sau pur si simplu nu va puteti abtine si intrati peste toata lumea in toate topicurile ca doar metehnele vechi nu se uita usor si tupeul ieftin e regula ... E urat atat iti spun ! Credeam ca puteti mai mult dar ... Scuze off topic, am spus ce am avut de spus, puteti continua dar fara mine !
Multumesc ptr. părerile pro şi contra însă din acest motiv i-am sugerat colegului să îşi exprime părerile pe privat ptr.a nu ajunge la astfel de dispute. V-aş ruga şi mulţumi anticipat dacă vă puteţi opri aici. Numai bine tuturor.
Bisnitiar la bisnitar nu-si scot ochii.
Vegase, ai siktir in mortii matii ca deja sari calul.
Vegase, ai siktir in mortii matii ca deja sari calul.
Vii tu si faci teorie care esti cel mai patat si de kakat user de pe acest forum.
Te bagi tu pe toate topicurile si imparti dreptatea si propovaduiesti linistea si pacea.
Tuti gura matii de fatarinic si ipocrit ce esti.
Pun eu mana pe tine pana la urma, iti scot eu basinile din capu ala bolnav.
Te bagi tu pe toate topicurile si imparti dreptatea si propovaduiesti linistea si pacea.
Tuti gura matii de fatarinic si ipocrit ce esti.
Pun eu mana pe tine pana la urma, iti scot eu basinile din capu ala bolnav.
Parca era vorba mai demult de starpirea bisnitarilor de pe acest forum.
Goagale esti tare frate . Te credeam putin decent
Si daca bisnitar la bisnitar trage te asigur ca si kkt la kkt trage. Vad ca ai sarit sa-l aperi imediat pe strumfu' sef
Dementa se trateaza la bagdasar si socola ,nu pe forum
Ati terminat si topicul omului
Si daca bisnitar la bisnitar trage te asigur ca si kkt la kkt trage. Vad ca ai sarit sa-l aperi imediat pe strumfu' sef
Dementa se trateaza la bagdasar si socola ,nu pe forum
Ati terminat si topicul omului
pescar particular
Viorele, multa vreme nu am stiut de ce iti iei limba in gura cu vegas. Intre timp am realizat ca si tu esti un pui de binsitar. Absolut toate produsele de la vanzare care apar la pret de moka, esti abonat instant si apoi le vinzi pe motiv de nepotrivire de caracter. Adica aceeasi placa cu a lui vegas. :D
Asa ca ciocu mic si tu, ca esti in culpa.
Probabil daca erau keitecurile astea la 10 lei plicu' erai calare pe ele. :mrgreen:
Asa ca ciocu mic si tu, ca esti in culpa.
Probabil daca erau keitecurile astea la 10 lei plicu' erai calare pe ele. :mrgreen:
S-a ales prafu de forumul asta.
A fost vorba ca eliminam bisnita si de fapt unii moderatori, care n-au treaba cu moderarea, sunt cei dintai bisnitari ai acestui forum. Au mai multe anunturi la vanzare decat a avut vegas vreodata.
Chiar m-as bucura sa fiu banat definitiv pt ca l-am injurat in direct pe pokemonul forumului decat sa mai citesc despre bisnitarie, ipocrizie si fatarnicie pe fata.
Se pare ca Radulescu nu mai are timp de acest forum si unii moderatori care mai vor sa faca treaba nu pot sau au mainile legate.
A fost vorba ca eliminam bisnita si de fapt unii moderatori, care n-au treaba cu moderarea, sunt cei dintai bisnitari ai acestui forum. Au mai multe anunturi la vanzare decat a avut vegas vreodata.
Chiar m-as bucura sa fiu banat definitiv pt ca l-am injurat in direct pe pokemonul forumului decat sa mai citesc despre bisnitarie, ipocrizie si fatarnicie pe fata.
Se pare ca Radulescu nu mai are timp de acest forum si unii moderatori care mai vor sa faca treaba nu pot sau au mainile legate.