don't bet on itNemernic scrie:... ca sunteti oameni in toate firea....

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
don't bet on itNemernic scrie:... ca sunteti oameni in toate firea....
Gigelusule ai incurcat "i"-urile si le pui taman invers. Ca ei stie n-are legatura cu subiectul , e bonus.semlecangheorghe scrie:![]()
Ca sa vezi ce informatii e uni..stie tot ce miska...
![]()
![]()
Mno,stii cum e ..piata e libera..daca te arde,cumperi.Daca nu,cauti pretul al mai mic..pikeman scrie:poi ma mai amuz si io pe la Cafenea si cetesc anunturi ca mai ciupesc cate ceva, niste Keitech nu imi strica, dar la ce taraboiu a iesit acolosemlecangheorghe scrie:![]()
Ca sa vezi ce informatii e uni..stie tot ce miska...
![]()
![]()
![]()
![]()
nici pretu nu e ok :p
e trrist , serios. imi pare rau gigi .semlecangheorghe scrie: dar al meu nu mai este cum a fost inainte de sterilizare..
de ce is ciobanii idioti ?semlecangheorghe scrie:
1.Da am fost atacat de nenumarate ori de caini.Inclusiv ciobanesti.De acria mi-e frica.Am stat in pom odata 3 ore pina au plecat ....mama lor da ciobani idioti..![]()
da de ce nu mergeai cu masina ?semlecangheorghe scrie: .Aveam o zona unde mergeam cu bicicleta
nu-s rai ma... am io o catelusa din aiasemlecangheorghe scrie: .Aia ciobanesti is rai..cind vin cu capu-n pamant uitindu-se fix ,e cazul sa uti ca esti brusli si ca fuga e rusinoasa dar e sanatoasa.Mai sanatos e si un pom.Inalt..
fara numar, se stie .....semlecangheorghe scrie:
.Da am fost atacat de nenumarate ori de caini.Inclusiv ciobanesti