Sau la care le-o uitat prin corp doctorii satui de pacienti niscaiva ustensile purtatoare de helicobacter..

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
semlecangheorghe scrie:tavistan scrie:Jiji, cred ca-i porti sambetele rau de tot: sa-l trepanez si dup-aia sa-l eutanasiez? Nu vrei sa-i smulg si unghiile inainte? Ce-ti mai spun tie vocile alea?![]()
Te-ai naravit de la Tavi..umbli cu imbarligari si insinuari??Nu-i port nici o sambata,da ma amuza la culme cum scrie el romane si io nici nu le citesc..
si el iara, da-i si da-i..
![]()
Oh, domnia ta vezi scenarii peste tot..Eram curios si atat..Fiecare avem dreptul la o opinie..Uite,sint contra acestui proiect.Tu??Tavi scrie:Asa e Gigi, ai dreptate Gigi. Sunt transpirat tot de cat am fugit de subiectul asta.
Hai uimeste-ma, spune-mi ce crezi tu ca cred eu.
Astept si parerea ta despre parerea mea si concluziile de rigoare, banuiesc ca sunt gata pregatite. Ca doar n-oi fi pus tu intrebarea din pura si nevinovata curiozitate, tocmai la arena, nespa?
No, aici l-ai mermelit raaaauTavi scrie:, nespa?
Serios? Fiecare? Chiar si eu? Ok, atunci am si eu o opinie. Dar in opinia mea nu are rost sa discut opinia mea cu tine.semlecangheorghe scrie: Eram curios si atat..Fiecare avem dreptul la o opinie..Uite,sint contra acestui proiect.Tu??