Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Mai, gigel, mai ...ma faci sa reintru iar pe forum ...Ti-s drag, stiu, dar mai am si treaba , intelege ! ...Cu toata rusinea , trebuie sa-ti spun ( tie, care-ai fost crescut si trait intre patru pereti ) ca exista animale in custi, in boxe, pasari in voliere, pesti in acvarii, care fac bucurosi o multime de oameni (copii, adulti, batrani )...Incearca altceva ...Nu desconsidera problema asta, pt ca e muuuult peste nivelul tau de educatie, bun simt, etc, etc ...semlecangheorghe scrie:![]()
Doctore ,n-ai vrea sa-i faci o tre[anatie bibanului..Vad ca e in crize maxime...eutanasiaza-l
![]()
oricum nimeni nu-si va revendica un asemenea animal nici chiar daca l-ai tine vreo 7ani in cusca..
Poti sa desenezi ceea ce vrei sa zici ?semlecangheorghe scrie:....Apare cand apare tine pumnul strins cu degetele in sus....
tavistan scrie:Jiji, cred ca-i porti sambetele rau de tot: sa-l trepanez si dup-aia sa-l eutanasiez? Nu vrei sa-i smulg si unghiile inainte? Ce-ti mai spun tie vocile alea?![]()
MuskMd scrie:uau 3 pagini....
Gigel ,deci, cum era cu prietenu', te.o luat cu masina?
@ nemernic : ai grija bah cum vb si cu cine vb ca nu stii pe unde mergi noaptea si ce ai sa patesti si ce ti s.ar putea intamplah bah si sa iti para ra dupa aia ca nu ma cunosti BAH Ia SI NISTE LITERE MARI ! Bah !
Deci asta era...semlecangheorghe scrie:
Am zbanghit o liniutza??![]()
Mea pulpa...nu stiu ce inseamna da' suna bine..
semlecangheorghe scrie:MuskMd scrie:uau 3 pagini....
Gigel ,deci, cum era cu prietenu', te.o luat cu masina?
@ nemernic : ai grija bah cum vb si cu cine vb ca nu stii pe unde mergi noaptea si ce ai sa patesti si ce ti s.ar putea intamplah bah si sa iti para ra dupa aia ca nu ma cunosti BAH Ia SI NISTE LITERE MARI ! Bah !
Oooohhh tu fiara de injiner, pi undi mi-ai umblat ieri toata ziulica??Ai fost la pesti??
Am zbanghit o liniutza??![]()
Mea pulpa...nu stiu ce inseamna da' suna bine..