Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Re: Arena, singurul topic de polemici.

Mesaj de semlecangheorghe » 12 Sep 2013, 20:01

:lol: :lol: Doctore ,n-ai vrea sa-i faci o tre[anatie bibanului..Vad ca e in crize maxime...eutanasiaza-l :lol: :lol: oricum nimeni nu-si va revendica un asemenea animal nici chiar daca l-ai tine vreo 7ani in cusca..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

tavistan
veteran
veteran

Mesaj de tavistan » 12 Sep 2013, 20:15

Jiji, cred ca-i porti sambetele rau de tot: sa-l trepanez si dup-aia sa-l eutanasiez? Nu vrei sa-i smulg si unghiile inainte? Ce-ti mai spun tie vocile alea? :mrgreen: :lol:

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 12 Sep 2013, 20:47

semlecangheorghe scrie::lol: :lol: Doctore ,n-ai vrea sa-i faci o tre[anatie bibanului..Vad ca e in crize maxime...eutanasiaza-l :lol: :lol: oricum nimeni nu-si va revendica un asemenea animal nici chiar daca l-ai tine vreo 7ani in cusca..
Mai, gigel, mai ...ma faci sa reintru iar pe forum ...Ti-s drag, stiu, dar mai am si treaba , intelege ! ...Cu toata rusinea , trebuie sa-ti spun ( tie, care-ai fost crescut si trait intre patru pereti ) ca exista animale in custi, in boxe, pasari in voliere, pesti in acvarii, care fac bucurosi o multime de oameni (copii, adulti, batrani )...Incearca altceva ...Nu desconsidera problema asta, pt ca e muuuult peste nivelul tau de educatie, bun simt, etc, etc ...

Am ajuns la concluzia ca tie trebuie sa-ti spuna populatia Romaniei - 1 (minus unu, adica semlecangheorghe) , ca esti cu capul :!: ....Nu crezi nici atunci ....Tine-o tot asa ....Cine stie ! ...Asa a reusit si Anomalia Prodan ...tupeu, nesimtire , insistente , iar tupeu, iar nesimtire, iar insistente ...Si-n final i-a iesit ! A devenit "femeia mop " , "femeia palmier " , cazier prin Germania pt furt din magazine, etc, etc ...Mai conteaza? Nu ! Urmezi tu ?

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 12 Sep 2013, 21:33

uau 3 pagini....

Gigel ,deci, cum era cu prietenu', te.o luat cu masina?

@ nemernic : ai grija bah cum vb si cu cine vb ca nu stii pe unde mergi noaptea si ce ai sa patesti si ce ti s.ar putea intamplah bah si sa iti para ra dupa aia ca nu ma cunosti BAH Ia SI NISTE LITERE MARI ! Bah ! :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

audumbre
senior
senior

Mesaj de audumbre » 12 Sep 2013, 21:39

semlecangheorghe scrie:....Apare cand apare tine pumnul strins cu degetele in sus....
Poti sa desenezi ceea ce vrei sa zici ? :lol:
da-i prostului o scara , ca el o pune si coboara !

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 13 Sep 2013, 06:53

tavistan scrie:Jiji, cred ca-i porti sambetele rau de tot: sa-l trepanez si dup-aia sa-l eutanasiez? Nu vrei sa-i smulg si unghiile inainte? Ce-ti mai spun tie vocile alea? :mrgreen: :lol:

:lol: Te-ai naravit de la Tavi..umbli cu imbarligari si insinuari??Nu-i port nici o sambata,da ma amuza la culme cum scrie el romane si io nici nu le citesc.. :lol: si el iara, da-i si da-i.. :lol: :lol:

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 13 Sep 2013, 06:56

MuskMd scrie:uau 3 pagini....

@ nemernic : ai grija bah cum vb si cu cine vb ca nu stii pe unde mergi noaptea si ce ai sa patesti si ce ti s.ar putea intamplah bah si sa iti para ra dupa aia ca nu ma cunosti BAH Ia SI NISTE LITERE MARI ! Bah ! :lol:

Oooohhh tu fiara de injiner, pi undi mi-ai umblat ieri toata ziulica??Ai fost la pesti??

Am zbanghit o liniutza?? :oops: :oops: Mea pulpa...nu stiu ce inseamna da' suna bine.. :mrgreen:

.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 13 Sep 2013, 07:12

semlecangheorghe scrie:

Am zbanghit o liniutza?? :oops: :oops: Mea pulpa...nu stiu ce inseamna da' suna bine.. :mrgreen:
Deci asta era... :lol:
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 13 Sep 2013, 07:17

:lol: Aha, te-ai trezit..ai apasat butonul....
No buuunn...care ar fi subiectu' pa azi??Uite ce propun io..
Am vazut aseara la stiri Galatiul inundat de ape...brrrr...
Si in mijlocul strazii, ia ghici ce era???O......pubela plutind pe ape... :lol: :lol: :lol:
Tavi pubelele voastre cum sint??Floating...sinking....suspending??Au si rattle??

.

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 13 Sep 2013, 07:44

semlecangheorghe scrie:
MuskMd scrie:uau 3 pagini....

Oooohhh tu fiara de injiner, pi undi mi-ai umblat ieri toata ziulica??Ai fost la pesti??

Gigel , te-a luat omu' cu masina sau nu ? Iar ai probleme de atentie ? Zi sa mai repet intrebarea de cateva ori :D
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Scrie răspuns