semlecangheorghe scrie:
Din "ou de aur",
S-a zamislit un graur,
Si avand obrazul gros,
S-a autonumit "biban solzos" !
Tipu' are ''cazier'' si prin alte parti..

Dovlecel drag, cazierul meu are doar o contraventie auto, fara permis suspendat, etc....Iar faptul ca ai ajuns sa-l citezi pe ambasadorul klingonian, mare admirator al geniului pustiu care admin-eaza forumul respectiv, nu face decat sa ma convinga ca prostia, duplicitatea, umilinta si obedienta n-are limite ...Nu cersi ! Scrie tu ! ...Poti ? NU ! Simti de mult mirosul ciorapilor din armata...
Si nu uita, daca n-ai fost informat : mai e un admin si-un moderator care , dimineata, la fel ca adminul tau zootehnic, numit "tavimai " ( sau , cum l-au numit oradenii stresati de el cu "cafa" servita pe la cantatul de aur al cocosilor , "taviaugust " ) puneau ceasul sa sune la cinci o'clock ( ca-nvat engleza

), sa citeasca ce-am scris si sa stearga repede, repede...In privinta asta, fii linistit : Sunteti 5 (cinci ) ! ...Cum zicea sovieticul, la scoala : "toje piat "

Ai klingonianul, tavilunanustiucare, adminul student cu gramatica-n postari de n-o inghite nici permisivul net si toiagul lui de sprijin,moderator, vorbitor de sapte limbi straine , dar care nu-ti poate spune alfabetul de la cap la coada ...
Sunteti varianta moderna a celor patru cavaleri ai Apocalipsei ...Facurati pui, borfasilor .... Acu' sunteti cinci

Cum citeam pe undeva, pe net : mama prostilor, e vesnic gravida !
ps: macar ambasadorul klingonian a avut bunul simt sa puna cap de opera adminului cu forum cu acces doar in scara respectiva de bloc, in totalitate ...Din respect pt atentia ce ti-o acord, puteai sa faci la fel ....Ciudosule ...Mori de ciuda ca tu nu poti supara pe nimeni ...Orice faci si spui, lumea rade

...Si rade ...si rade....si rade...

....Si-n final ,

pt informatii detaliate despre mine, suna la 01-89-89 -989 si , daca stii sa raspunzi corect la intrebarea : cine-i papagalul forumului, ai sansa sa le afli ! Ca bonus, primesti un borcan de acetona legat cu celofan si cu ata de matisat de-a lingvistului nelaudat ( pe care-am uitat sa-l includ intre cei cinci ...e prea plin de el fara nici o baza )
ps2: Daca te-apuca iarasi raportatul si nu-ti iese, incearca si varianta cu echerul sau compasul ...Raportorul e mai greu de citit pt tine si cine stie ce prostii ai "raportat " ....