Nuuu,noi mergem 11-15km pe jos,asa de incalzire,la ora 5 dimineata.....venea cu masina ?
Arena, singurul topic de polemici.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
Re: Arena, singurul topic de polemici.
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
- semlecangheorghe
- veteran
Tavi,ce inseamna cuvintul..''mermelit?""
.
.
Nu stiu mai Gigi, de-aia nici nu-l folosesc. Poate ne explici tu, ca e in vocabularul tau bogat si elevat. 

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
- semlecangheorghe
- veteran
Oh,ma coplesestiTavi scrie:Nu stiu mai Gigi, de-aia nici nu-l folosesc. Poate ne explici tu, ca e in vocabularul tau bogat si elevat.

Cuvantul nu este din vocabularul meu,ci aparatine marelui luretester Bogdan Constantin..ma gandeam ca tu care esti un fan declarat al acestuia ,imi explici si mie amaratul ,incultul,si nestitutorul,semnificiatia profunda al acestui cuvant..si asta pentru ca domnia ta esti om de litere..un profund cunoscator al limbii materne..

.
.
...si-au trait fericiti in pace si armonie pana la adanci batraneti.
....ma voi nu mai obositi?!
....ma voi nu mai obositi?!

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
Gigi, eu sunt fanul tau si doar fanul tau, cum poti sa zici asa ceva?semlecangheorghe scrie: tu care esti un fan declarat al acestuia ,
....
pentru ca domnia ta esti om de litere..
Eu om de litere? Nici vorba, tu esti un om de litere adevarat, un pescar adevarat, ai atatea si atatea articole publicate, unele chiar premiate. Ba mai mult, am auzit ca esti un Sadoveanu al zilelor noastre. Deci hai lasa modestia si sa spunem lucrurilor pe nume: scriitorule. adevaratule.

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
-
- veteran
Re: Baieti, in sfarsit, am nevoie de ceva pareri! :D
Stradic zice :
....... imi ziceau multi numai chestii negative de tine.....dar eu nu si nu.....ca si aia cu popa si Batman.....
Da m-am convins si eu cine esti pana la urma!!!!!
Daca iti ceri scuze aici public...te las in pace!!!!!
[/quote]
Oare tu nu ar trebui sa-ti ceri scuze la toti cei pe care i-ai balacarit degeaba ? Asa ar fi elegant din partea ta !!!
....... imi ziceau multi numai chestii negative de tine.....dar eu nu si nu.....ca si aia cu popa si Batman.....

Da m-am convins si eu cine esti pana la urma!!!!!

Daca iti ceri scuze aici public...te las in pace!!!!!

Oare tu nu ar trebui sa-ti ceri scuze la toti cei pe care i-ai balacarit degeaba ? Asa ar fi elegant din partea ta !!!
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.
MuskMd scrie:venea cu masina ?semlecangheorghe scrie: @Da Rine,asteptam sa vina amicul meu sa plecam la pescuit

da-i prostului o scara , ca el o pune si coboara !
Nici cu articolul nu cred ca-i mai merge mult.MuskMd scrie:ce topic domne, vrem articol
Deja au inceput baietii din WSB sa-l traga de urechi , n-ai vazut ?

Tot acolo gasesti si parerile sincere despre voblerele lui.audumbre scrie: Deja au inceput baietii din WSB sa-l traga de urechi , n-ai vazut ?![]()