Tavi,ascoiatia voastra are afisat la loc vizibil in teritoriul pe care il administrati,regulamentul asociatiei??
Sper ca nu o sa-mi formez iar o opinie referitoare la tamaie si stii tu cine..

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Jiji, pot sa pun asta undeva in rama? Adica asa, ca-ntre prieteni, sa nu-mi ceri drepturi de autor, ca nu dau banii pe prostii! Apropo, ce-ai scris tu aici e un sofism!semlecangheorghe scrie:Probabil sinapsele domniei tale n-au prins esenta..![]()
Postarile mele sint la fel de ''originale'' precum subiectul lor...adica voi![]()
![]()
![]()
Nu au cum sa reflecte altceva decit esenta voastra...![]()
![]()
Tavi scrie:semlecangheorghe scrie:Tavi am o intrebare la domnia ta..Esti pro sau contra proiectului Rosia Montana??Raspunsul meu este NU.semlecangheorghe scrie: Desi eu ti-am cerut un rapsuns prin ''da'' sau ''nu'', si nu o discutie...O afirmare sau o negare nu este o discutie..dar oricum o iau tot acolo ajung....fugi ca dracul de tamaie..In fond eu atat doream sa stiu..da ori ba??![]()
In momentul in care ai spus ''nu''pentru R.M. gata, nu mai fugi....
tavistan scrie:Jiji, pot sa pun asta undeva in rama? Adica asa, ca-ntre prieteni, sa nu-mi ceri drepturi de autor, ca nu dau banii pe prostii! Apropo, ce-ai scris tu aici e un sofism!semlecangheorghe scrie:Probabil sinapsele domniei tale n-au prins esenta..![]()
Postarile mele sint la fel de ''originale'' precum subiectul lor...adica voi![]()
![]()
![]()
![]()
Stiai? L-ai prins? Ti-a iesit spontan sau... "sfortat"?
un fel de gigismsemlecangheorghe scrie: Ce-i ala ''sofism''??
semlecangheorghe scrie:tavistan scrie:Jiji, pot sa pun asta undeva in rama? Adica asa, ca-ntre prieteni, sa nu-mi ceri drepturi de autor, ca nu dau banii pe prostii! Apropo, ce-ai scris tu aici e un sofism!semlecangheorghe scrie:Probabil sinapsele domniei tale n-au prins esenta..![]()
![]()
![]()
![]()
Stiai? L-ai prins? Ti-a iesit spontan sau... "sfortat"?
Ce-i ala ''sofism''??
Cu totul altceva decat asta! Uite, le-am pus alaturi poate-poate... Vezi mai Jiji, noi tot mai tragem sperante cu tine, nu ca aradenii tai care te vad un biet tamplar incompetent (ultimul cuvant e de la mine si, sper eu, doar o figura de stil; nu mai stiu cum ii zice, poate performezi tu din nou!)semlecangheorghe scrie:Sofismul e fortat .Pari inteligent,dar nu esti.Propria natura e un punct de plecare?
Sau nu trebuie sa negi e un punct de plecare?
![]()
![]()
Cum naiba de reusesti sa fi in halul asta de incoerent chiar si in propozitii atat de scurte