Desi eu ti-am cerut un rapsuns prin ''da'' sau ''nu'', si nu o discutie...O afirmare sau o negare nu este o discutie..dar oricum o iau tot acolo ajung....fugi ca dracul de tamaie..In fond eu atat doream sa stiu..da ori ba??
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Tavi imi traduci te rog si mie expresia asta??where working on thawing this poor guy out
Jiji, nu ma mai recomanda pentru interventia asta! Nu sunt de specialitate, oricat iti doresti sa crezi chestia asta - tie nu eu ti-am facut-o! Dar nici sa nu te ingrijorezi peste masura, confuziile astea persistente sunt destul de frecvente dupa lobotomii!semlecangheorghe scrie:Ptiu ghiavole...piei piaza rea...![]()
Du-te la Tavistan sa te trepaneze si nu te baga in discutia mea cu Tavi...
semlecangheorghe scrie:Tavi am o intrebare la domnia ta..Esti pro sau contra proiectului Rosia Montana??
Raspunsul meu este NU.semlecangheorghe scrie: Desi eu ti-am cerut un rapsuns prin ''da'' sau ''nu'', si nu o discutie...O afirmare sau o negare nu este o discutie..dar oricum o iau tot acolo ajung....fugi ca dracul de tamaie..In fond eu atat doream sa stiu..da ori ba??
Adica vrei sa stiu eu care sant motivatiile tale??N-am de unde sa stiu...Tre sa fie un motiv, nu?
Cum de ce? pentru ca te grabesti, evident!Tavi scrie:...
Deci, de ce fug eu mai Gigi?
tavistan scrie:Jiji, nu ma mai recomanda pentru interventia asta! Nu sunt de specialitate, oricat iti doresti sa crezi chestia asta - tie nu eu ti-am facut-o! Dar nici sa nu te ingrijorezi peste masura, confuziile astea persistente sunt destul de frecvente dupa lobotomii!semlecangheorghe scrie:Ptiu ghiavole...piei piaza rea...![]()
Du-te la Tavistan sa te trepaneze si nu te baga in discutia mea cu Tavi...
Fuck! Si-asta-i sfortata... Ce drq ma fac? Jiji, te las sa-mi editezi tu postarile sa dea mai bine! Pen'ca ale tale sunt simpatice, hazlii si pe de-asupra starnesc rasul! Aaaah! era sa uit: si nu se repeta niciodata; nu stiu cum faci!semlecangheorghe scrie:...
Hai Doc,ca poti mai mult de atata...e sfortata rau..![]()
![]()
E de ajuns ca pe aici e unul ce aude ceea ce ar trebui sa vada...ti-a fost pacient cumva??![]()
![]()