Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Tavi
veteran
veteran

Re: Arena, singurul topic de polemici.

Mesaj de Tavi » 02 Sep 2013, 19:48

Vali e corect ce spui...Gigi ar trebui sa-ti multumeasca pentru precizare, cu ocazia asta a aflat si el despre ce vorbea cu atata aplomb . :D
Popularile in sine, mai ales daca sunt facute cu indigeni evident ca sunt bune, chiar daca sunt facute pentru concurs..
Nu poate acuza nimeni LRS pentru ce se intampla dupa (exceptand ce-si imagineaza Gigel). Din pacate si nu din vina LRS (simt ca trebuie sa repet asta pentru Gigel) nu se incadreaza la categoria "am facut ceva pentru ape si pesti" decat la modul simbolic. Ba mai mult, am auzit pareri ca se poate intampla ca dupa o populare de genul asta sa ramana mai putin peste in apa decat era inainte si asta in doar cateva zile pentru ca bastinasii atrasi de exemplarele mari vin si prind inclusiv din pestii nativi. In lipsa pazei poate ca pestii populati ar avea ceva mai multe sanse daca sunt facute pe furis, dar nu poti sa faci concurs pe furis...asta e...Unii care chiar se pricep spun ca cele mai eficiente populari sunt cele cu icre embrionate in cutii Vibert sau macar cu alevini in toplite dar nici asta nu se potriveste cu concursul.

Meciul intre mine si Gigi nu ar trebui sa includa LRS pentru ca nu are legatura...iar versusul asta artificial intre popularile LRS si ce nu face o asociatie din care intamplator fac eu parte e doar o alta aberatia marca Gigi, el isi inchipuie ca-mi da peste nas .
Numai ca, asa cum ne-a obisnuit, dupa ce ca subiectul lui Gigi e aiurea, Gigi e si pe langa subiect. :D
Dar are pareri, face comparatii, trage concluzii si pune stampile.
Gigi, e momentul sa faci un articol despre populari si amenajari de rauri uite cate ai aflat deja... :D
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 02 Sep 2013, 20:01

Meciul intre mine si Gigi nu ar trebui sa includa LRS pentru ca nu are legatura...iar versusul asta artificial intre popularile LRS si ce nu face o asociatie din care intamplator fac eu parte e doar o alta aberatia......
Corect .....dar e totusi pacat ca se discuta la nivel de persoane cu atit indirjire , pe cind apele si pestii se "zbat" in zadar sa supravietuiasca speciei de homo sapiens romanesti. :oops: :oops: :oops: :oops: :wallbash: :wallbash: :wallbash:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 02 Sep 2013, 20:08

Corect si asta...din pacate si cand faci ceva sau incerci sa faci ceva se gaseste cate un Gigi care se considera competent si informat de la distanta sa critice - asta n-ar fi bai - dar si sa faca misto de munca altora. Si atentie, vorbim de munca voluntara, ba chiar cu bani adusi de acasa a unor oameni pe care el nu-i cunoaste, dar o face doar pentru ca are treaba cu mine...ei chestia asta trebuie taxata si nu o fac cu indarjire ci cu placere. :twisted:
Musca 13

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 02 Sep 2013, 22:52

semlecangheorghe scrie: Asa ca te rog lumineaza-ma,ce altceva util si laudabil a facut liga??
Imagine

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 03 Sep 2013, 00:35

Si atentie, vorbim de munca voluntara, ba chiar cu bani adusi de acasa a unor oameni.........
Tavi crede-ma ca stiu foarte BINE cum este treaba asta ....am trait-o si eu cu 3 ani in urma .
Bine ca am imbatrinit (sper nu degeaba :roll: )si se pare ca mi-a mai venit mintea la loc si m-am lasat de munca voluntara , "platita cu....."scuipat si cu dispret" :roll: ....
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 03 Sep 2013, 07:40

Mesajde Tavi » Lun Sep 02, 2013 3:52 pm

Mai Gigel, eu nu am treaba cu LRS si cu popularile facute de ei, bine ca le fac si pe alea...doar in mintea ta eu condamn constant LRS... :P
Dar te intreb pe tine care nu le stii pe toate dar vorbesti despre toate:
Ce aduc bun pentru ape si pesti acele populari?
Din cate imi aduc aminte anul trecut toate etapele au fost pe Frumoasa. La fiecare etapa a fost nevoie sa se repopuleze...penca nu mai era peste...anu asta la fel..la scurt timp dupa concurs pestele era masacrat de bastinasi...evident nu e vina LRS, dar nici sa faci un titlu de glorie din acele populari nu poti. Ma rog, tu poti, ca tu stii. :D
Alooo,domnu de la carma pubelei..
V-ati cam turat...Sa le luam pe rand..
1.Unde am zis eu ca domnia ta condamni ...constant...LRS??Oare nu este cumva o exagerare subtila si de efect,cu scopul de a ma discredita,asa dupa cum demult v-ati obisnuit??Eu zic ca da...

Eu am zis ca,(virgula)....ai afirmat ca concursurile nu aduc nimic bun pentru ape si pesti..uite..
Domnilor,cum se face ca ilustrul Octavian Voinea,zice ca l.r.s.-ul (competetiile,concursurile in sine etc..)nu fac nimic bun pentru ape publice,
Sa iti iexplic caci domnia ta citesti si abia dupa(daca)ti se aprinde beculetztul,depinde daca bei sau nu lapte,sa te prinzi :lol:

Cind am zis ''l.r.s.',am specificat in paranteza competitiile,concursurile in sine..nu neaparat l.r.s.Si fara l.r.s. pot exista concursuri,gramada..Dar unde??Ei da, pe incinte private.Ca se duce omul si vrea sa prinda..Daca merge pe natural...mai greu,si nici intr-un caz ,in conditii de concurs.

Asa ca nu incerca tu sa te victimizezi pozand in martirul nefericit,si neprihanit,care nu are nici o treaba cu l.r.s.-ul,doar ca e invinuit pe nedrept de balaurul al rau si diavolesc,intruchiparea raului pe rapitori.ro,si alte taramuri virtuale,care vrea sa suceasca mintile bietilor credinciosi internauti..

Revenind,sint 2 aspecte...
1.Sursa banilor.Concursul este marca L.R.S...Membrii sint L.R.S.Mai conteaza ca suma respectiva nu a venit dintr-un buget special alocat de A.G.??Uitati ca l.r.s.,ca se confrunta si ea cu criza,cu lipsa banilor??In acest context ,faptul ca in taxa de concurs sa inclus o suma din care sa se cumpere peste pentru populare,este mai mult decit laudabil..Si aici ajungem la..

2.
Ce aduc bun pentru ape si pesti acele populari?
-in primul si primul rand,s-a creat un precedent.Formula in care se face concurs pe o apa publica,se cauta sponsori si se populeaza ar fi foarte benefica ,daca s-ar aplica pe scara mare..Ca scopul principal este acela de a se prinde peste,nu conteaza ,atata timp cit pestele a ajuns in apa,si a ramas tot acolo..
-se promoveaza c@R.Poate ca intre oamenii locului or sa fie cativa mai desteptati la minte si sa priceapa ca retinerea cu moderatie a pestelui,e mai benefica decit exterminarea lui totala.
-daca fenomenul este de o oarecare amploare,autoritatile si alte entitati isi indreapta atentia inspre acolo.Daca asociatia care administreaza aceasta apa,isi cunoaste interesul,poate exploata aceasta conjunctura..

Ca s-au defrisat malurile...pfuuuai ce gaura in ecosistem..ce sa zic,au murit 142 de mamarutze,1200 de tantari si 14 radasti..dezastrul este echivalent cu cernobalul...desigur pestii-care au reumatism la coada,ca doar traiesc in mediu umed-o sa intampine seriaose dificultati in a inota citeva sute de metri mai sus sau mai jos in cautarea pretioaselor ganganii..

Normal ca s-au taiat lastarisurile..Te-ai gandit ca poate cel putin pentru o perioada braconierii nu se vor putea ascunde pe acolo sa isi lege pripoanele de mal??

Compara asta cu ce ati facut voi...

Ati lansat treaba aia cu popularea cu salau.Ati strins niste bani.Dupa aia banii au disparut.SVF,mai ''politist''din fire va cautat prin conturi.Banii ioc.Apoi au aparut.Cica erau la alta banca ,unde era dobinda mai buna... :lol: :lol: Apoi,ati hotarat cu de la sine putere,ca veti cumpara in loc de salau,pastrav.Ati populat intr-o locatie secreta...ca sa ii protejati..Atat de secreta incit doar voi ati pescuit pe ea..Asta-i din ciclul''populari pe banii altora''...Nu-i misto??

Tavi,io zic sa-ti vezi de pubela cu volan.. :lol1: :lol1:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

audumbre
senior
senior

Mesaj de audumbre » 03 Sep 2013, 08:11

Pastileeeeee , pastileeeeeee !
da-i prostului o scara , ca el o pune si coboara !

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 03 Sep 2013, 08:26

semlecangheorghe scrie: Alooo,domnu de la carma pubelei..
V-ati cam turat...Sa le luam pe rand..
1.Unde am zis eu ca domnia ta condamni ...constant...LRS??Oare nu este cumva o exagerare subtila si de efect,cu scopul de a ma discredita,asa dupa cum demult v-ati obisnuit??Eu zic ca da...

Eu am zis ca,(virgula)....ai afirmat ca concursurile nu aduc nimic bun pentru ape si pesti..uite..
Domnilor,cum se face ca ilustrul Octavian Voinea,zice ca l.r.s.-ul (competetiile,concursurile in sine etc..)nu fac nimic bun pentru ape publice,
Sa iti iexplic caci domnia ta citesti si abia dupa(daca)ti se aprinde beculetztul,depinde daca bei sau nu lapte,sa te prinzi :lol:
Gigel, ori nu-ti amintesti nici ce scrii ori ai un tupeu fantastic...si ma acuzi pe mine ca exagerez...
semlecangheorghe scrie: -Cum se face ca L.R.S.,in ciuda unui buget precar a reusit o populare si o amenajare a unui mic tronson de rau,cu pastrav,adica tocmai o entitate pe care domnia ta o condamnai constant,pe motiv ca... '''concursurile nu fac nimic pentru apele naturale""..
Nu ma mai obosesc sa raspund la celelalte aberatii...
e drept ca unele sunt delicioase, defrisarea e buna pentru ca nu mai au unde sa se ascunda braconierii :D . Iar pestii sa faca bine sa se deplaseze cateva sute de metri (intr-un rau de munte) ca nu e greu, stie Gigi. Bah Gigi, tu ai vazut Tarnava? Sau macar un rau de munte , oricare? :lol:
:wallbash:

habar nu ai despre ce vorbesti dar in continuare ai pareri, tragi concluzii si arunci cu noroi ...ai ajuns o Monica Tatoiu a forumurilor de pescuit. :P
Musca 13

audumbre
senior
senior

Mesaj de audumbre » 03 Sep 2013, 08:41

Tavi te rog sa incetezi cu discreditarea lui gigica !

Mai bine punem mana de la mana pentru un tratament. E si el un suflet... :(
da-i prostului o scara , ca el o pune si coboara !

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 03 Sep 2013, 08:43

Johnnybravo,mi-ai spus ca un pescar are rabdare :lol: Nu stiu la ce pescari te referi tu,dar nici macar partidele la crap nu tin atata timp de cand astept un raspuns de la tine.Sincer,mie mi-i se pare cel putin lipsa de respect din partea ta.Sau sa fie totusi vorba de protejarea cuiva?

Scrie răspuns