Mesajde Tavi » Lun Sep 02, 2013 3:52 pm
Mai Gigel, eu nu am treaba cu LRS si cu popularile facute de ei, bine ca le fac si pe alea...doar in mintea ta eu condamn
constant LRS...
Dar te intreb pe tine care nu le stii pe toate dar vorbesti despre toate:
Ce aduc bun pentru ape si pesti acele populari?
Din cate imi aduc aminte anul trecut toate etapele au fost pe Frumoasa. La fiecare etapa a fost nevoie sa se repopuleze...penca nu mai era peste...anu asta la fel..la scurt timp dupa concurs pestele era masacrat de bastinasi...evident nu e vina LRS, dar nici sa faci un titlu de glorie din acele populari nu poti. Ma rog, tu poti, ca tu stii.
Alooo,domnu de la carma pubelei..
V-ati cam turat...Sa le luam pe rand..
1.Unde am zis eu ca domnia ta condamni ...constant...LRS??Oare nu este cumva o exagerare subtila si de efect,cu scopul de a ma discredita,asa dupa cum demult v-ati obisnuit??Eu zic ca da...
Eu am zis ca,(virgula)....ai afirmat ca concursurile nu aduc nimic bun pentru ape si pesti..uite..
Domnilor,cum se face ca ilustrul Octavian Voinea,zice ca l.r.s.-ul (competetiile,concursurile in sine etc..)nu fac nimic bun pentru ape publice,
Sa iti iexplic caci domnia ta citesti si abia dupa(daca)ti se aprinde beculetztul,depinde daca bei sau nu lapte,sa te prinzi
Cind am zis ''l.r.s.',am specificat in paranteza competitiile,concursurile in sine..nu neaparat l.r.s.Si fara l.r.s. pot exista concursuri,gramada..Dar unde??Ei da, pe incinte private.Ca se duce omul si vrea sa prinda..Daca merge pe natural...mai greu,si nici intr-un caz ,in conditii de concurs.
Asa ca nu incerca tu sa te victimizezi pozand in martirul nefericit,si neprihanit,care nu are nici o treaba cu l.r.s.-ul,doar ca e invinuit pe nedrept de balaurul al rau si diavolesc,intruchiparea raului pe rapitori.ro,si alte taramuri virtuale,care vrea sa suceasca mintile bietilor credinciosi internauti..
Revenind,sint 2 aspecte...
1.Sursa banilor.Concursul este marca L.R.S...Membrii sint L.R.S.Mai conteaza ca suma respectiva nu a venit dintr-un buget special alocat de A.G.??Uitati ca l.r.s.,ca se confrunta si ea cu criza,cu lipsa banilor??In acest context ,faptul ca in taxa de concurs sa inclus o suma din care sa se cumpere peste pentru populare,este mai mult decit laudabil..Si aici ajungem la..
2.
Ce aduc bun pentru ape si pesti acele populari?
-in primul si primul rand,s-a creat un precedent.Formula in care se face concurs pe o apa publica,se cauta sponsori si se populeaza ar fi foarte benefica ,daca s-ar aplica pe scara mare..Ca scopul principal este acela de a se prinde peste,nu conteaza ,atata timp cit pestele a ajuns in apa,si a ramas tot acolo..
-se promoveaza
c@R.Poate ca intre oamenii locului or sa fie cativa mai desteptati la minte si sa priceapa ca retinerea cu moderatie a pestelui,e mai benefica decit exterminarea lui totala.
-daca fenomenul este de o oarecare amploare,autoritatile si alte entitati isi indreapta atentia inspre acolo.Daca asociatia care administreaza aceasta apa,isi cunoaste interesul,poate exploata aceasta conjunctura..
Ca s-au defrisat malurile...pfuuuai ce gaura in ecosistem..ce sa zic,au murit 142 de mamarutze,1200 de tantari si 14 radasti..dezastrul este echivalent cu cernobalul...desigur pestii-care au reumatism la coada,ca doar traiesc in mediu umed-o sa intampine seriaose dificultati in a inota citeva sute de metri mai sus sau mai jos in cautarea pretioaselor ganganii..
Normal ca s-au taiat lastarisurile..Te-ai gandit ca poate cel putin pentru o perioada braconierii nu se vor putea ascunde pe acolo sa isi lege pripoanele de mal??
Compara asta cu ce ati facut voi...
Ati lansat treaba aia cu popularea cu salau.Ati strins niste bani.Dupa aia banii au disparut.SVF,mai ''politist''din fire va cautat prin conturi.Banii ioc.Apoi au aparut.Cica erau la alta banca ,unde era dobinda mai buna...

Apoi,ati hotarat cu de la sine putere,ca veti cumpara in loc de salau,pastrav.Ati populat intr-o locatie secreta...ca sa ii protejati..Atat de secreta incit doar voi ati pescuit pe ea..Asta-i din ciclul''populari pe banii altora''...Nu-i misto??
Tavi,io zic sa-ti vezi de pubela cu volan..

Si-Gi Lures wobblers&more..
.