Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
rine
veteran
veteran

Re: Arena, singurul topic de polemici.

Mesaj de rine » 31 Aug 2013, 21:40

nu-i vorba de prostie sau desteptaciune :lol:
moldovenii,sunt campionii tarii la katerinca.
tre'sa recunostem :lol:

da-i o juma" de cornata ?
ca -s si io un suflet!
:headbash:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 01 Sep 2013, 20:46

semlecangheorghe scrie:

,eu critic doar atitudinea domniei tale.Care intre altele,ii ''condamna''pe ailalti oameni din asociatie ca n-au iesit la strins gunoaie..Critic ,faptul ca faci bravada pe aici da' nu esti capabil sa raspunzi la intrebari simple,ca

1. -Ce pozitite are asociatia pe care o conduci fata de proiectul Rosia Montana,precum si fata de protestul general,organizat maine,duminica??
2. -Cite dosare penale fara stampila n.u.p.,au realizat autoritatile competente(cu sau fara concursul asociatiei in conducerea careia esti),pe apele care le aveti in administrare?
3. -Cite populari ati facut in 2012?
4. -Cum se face ca unele ajvps-uri(Arad,de exemplu),in ciuda unui tarif de acces de 5 ori mai mic ca si al vostru,a reusit o populare(asa fara noima cum a fost).
5. -Cum se face ca L.R.S.,in ciuda unui buget precar a reusit o populare si o amenajare a unui mic tronson de rau,cu pastrav,adica tocmai o entitate pe care domnia ta o condamnai constant,pe motiv ca... '''concursurile nu fac nimic pentru apele naturale""..

No sa aud,cum e cu Rosia Montana??Hai ,ca vad ca in numele tuturor membrilor asociatiei repede vorbesti,in alte chestiuni,sa vedem aici ce pozitie aveti??

P.S.Cum comentezi injuraturile unui membru MUSKA 13,la adresa unui moderator al acestui forum??
semlecangheorghe scrie: adevarul conform caruia,desi aveti cel mai mare tarif din tara,nu ati reusit sa faceti nimic??
Deci Gigel, intrebare:
Daca adevarul e ca nu am facut nimic ce sens mai au intrebarile astea? :D
Hai sa-ti dau totusi raspunsuri:
1. nu conduc nicio asociatie.
2. Adreseaza-te autoritatilor competente.
3. Adevarul conform caruia,desi avem cel mai mare tarif din tara, nu am reusit sa facem nimic
4. Adreseaza-te unor ajvps-uri, de exemplu Arad.
5. Intreaba LRS
p.s. pizdoase injuraturi. :P
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 01 Sep 2013, 21:05

Rosia Montana:
Din cate imi aduc aminte noi doi am mai discutat pe subiectul asta. Foloseste cu incredere functia search, e utila daca memoria nu te ajuta.
Musca 13

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 02 Sep 2013, 09:34

Stai flexat Tavi , cineva nu mai calca pe aci.... Altcineva, nu spui cine, persoana importanta :D , zice ca in sfarsit medicii au nimerit dozajul corect ..... No offtopic, no flame, no troll, no mother, no woman, no cry :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 02 Sep 2013, 10:17

bradypus scrie:tu-i ti apararea la moderator...

de ce ? de dragul artei ? , ca de meritat nu merita....

sterge mesaje care critica japca
ce rahat e ala s-al protejezi pe ala de ia la japca si s-al cenzurezi pe ala care critica japca ?

SPUNE !

mnah... , d´astea...
Da, aici sunt de acord cu Dumitru....totu' pana la japca!!!!
:wallbash:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 02 Sep 2013, 11:06

Deci Gigel, intrebare:
Daca adevarul e ca nu am facut nimic ce sens mai au intrebarile astea? :D
Hai sa-ti dau totusi raspunsuri:
1. nu conduc nicio asociatie.
2. Adreseaza-te autoritatilor competente.
3. Adevarul conform caruia,desi avem cel mai mare tarif din tara, nu am reusit sa facem nimic
4. Adreseaza-te unor ajvps-uri, de exemplu Arad.
5. Intreaba LRS
p.s. pizdoase injuraturi. :P
Cin un avion e luat in colimator oilotul o da in ''manevre evazive'' :lol:
La domnia ta se cheama ca..'te dai dupa cires''..
La numarul 5 este epocala..Ce sa intreb la L.R.S.???Domnilor,cum se face ca ilustrul Octavian Voinea,zice ca l.r.s.-ul (competetiile,concursurile in sine etc..)nu fac nimic bun pentru ape publice,iar voi va permiteti sa-l contraziceti prin fapte??Poi se poate...??

Despre Rosia Montana,am discutat atunci..Eu te intreb despre prezentul imediat...De exemplu, ce ai facut ieri,duminica 1septembrie 2013, in jur de ora 17???Nu asociatia,clubul sau io stiu ce alta entitate...Domnia ta in persoana...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 02 Sep 2013, 11:39

Gigel, ai ajuns sa-ti rastalmacesti propriile cuvinte? Sau nu intelegi nici macar ce scrii tu? :D
Ai intrebat:
cum se face ca LRS a facut nush ce...?
Si eu ti-am raspuns: intreaba LRS.
Acuma intrebi: cum se face ca eu am zis nush ce?
E alt subiect, alta intrebare...mama ei de limba si literatura... Stii, subiectul e ala dupa care nu se pune virgula daca urmeaza predicatul. :D
Evident ca eu nu am zis ce aberezi tu acolo, rastalmacesti si bagi de la tine, dar asta nu e o noutate.
LRS a facut ceva mult mai util si chiar laudabil pentru ape pesti decat acele populari, daca ai fi stiut ce, ai fi putut sa-mi dai peste nas mult mai bine. Pacat ca esti cam prost informat. :D
Ieri pe la 17 conduceam masina. Altceva? :lol1:
Musca 13

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 02 Sep 2013, 13:02

5. -Cum se face ca L.R.S.,in ciuda unui buget precar a reusit o populare si o amenajare a unui mic tronson de rau,cu pastrav,adica tocmai o entitate pe care domnia ta o condamnai constant,pe motiv ca... '''concursurile nu fac nimic pentru apele naturale""..
Gigi ,cred ca e o mica confuzie la mijloc ....LRS nu a populat si nici nu a amenajat vre-un tronson de riu .vreodata....
Colegii din LRS care sustin sectiunea de mal a LRS au populat din bani proprii CONCURSUL pe care urmau sa-l desfasoare de fiecare data ....asa cum se face si afara .
Adica au inclus in TAXA si banii de pastrav , pe care l-au cumparat cu factura si chitanta de la cea mai apropiata pastravarie.
Ca au ramas pestii in riu ulterior concursului ....da cu siguranta , singurul lucru pe care nu-l stim , cit TIMP. :oops:
Organizatorul populeaza cu pastrav in preziua concursului ca sa se prinda mult mai bine si sa se faca un clasament pe peste nu prin tragere la sorti ....asta a fost scopul popularii cu pastrav pe Valea Frumoasei si nu numai.
La Zetea pe Tirnava daca la ea te referi , nu au "amenajat" cursul riului ci si-au facut(tot pe resurse proprii) loc pt. viitoarele standuri deoarece din cauza vegetatiei luxuriante de pe mal nu aveau acces.
In rest numai de bine. :wink:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 02 Sep 2013, 14:52

Colegii din LRS care sustin sectiunea de mal a LRS au populat din bani proprii CONCURSUL pe care urmau sa-l desfasoare de fiecare data ....asa cum se face si afara .
Pai daca apartin L.R.S-ului,concursul este ''sectiunea de mal'' a L.R.S.-ului...se cheama ca L.R.S.-ul a populat.Ca din banii participantilor,asta nu am stiut...ce am dorit sa se sublinieze,este faptul ca ilustrul Tavi Voinea zicea la uun moment dat ca,concursurile nu aduc nimic bun pentru pesti,ape,etc..Ei uite ca aduc...mai mult sau mai putin sub egida L.R.S.,s-a populat..Spre deosebire de unele asociatii tare-n clanta,da' numai cind vine vorba sa mareasca birurile,si sa incaseze ''cotizatiile''...

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 02 Sep 2013, 14:54

E alt subiect, alta intrebare...mama ei de limba si literatura...
Mama ei de gramatica :lol:
Vezi ca eu nici macar''puncte,puncte''nu am pus acolo unde preupuneti voi ca am injurat de mama.Spre deosebire de tine.

.

Scrie răspuns