moldovenii,sunt campionii tarii la katerinca.
tre'sa recunostem

da-i o juma" de cornata ?
ca -s si io un suflet!

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
semlecangheorghe scrie:
,eu critic doar atitudinea domniei tale.Care intre altele,ii ''condamna''pe ailalti oameni din asociatie ca n-au iesit la strins gunoaie..Critic ,faptul ca faci bravada pe aici da' nu esti capabil sa raspunzi la intrebari simple,ca
1. -Ce pozitite are asociatia pe care o conduci fata de proiectul Rosia Montana,precum si fata de protestul general,organizat maine,duminica??
2. -Cite dosare penale fara stampila n.u.p.,au realizat autoritatile competente(cu sau fara concursul asociatiei in conducerea careia esti),pe apele care le aveti in administrare?
3. -Cite populari ati facut in 2012?
4. -Cum se face ca unele ajvps-uri(Arad,de exemplu),in ciuda unui tarif de acces de 5 ori mai mic ca si al vostru,a reusit o populare(asa fara noima cum a fost).
5. -Cum se face ca L.R.S.,in ciuda unui buget precar a reusit o populare si o amenajare a unui mic tronson de rau,cu pastrav,adica tocmai o entitate pe care domnia ta o condamnai constant,pe motiv ca... '''concursurile nu fac nimic pentru apele naturale""..
No sa aud,cum e cu Rosia Montana??Hai ,ca vad ca in numele tuturor membrilor asociatiei repede vorbesti,in alte chestiuni,sa vedem aici ce pozitie aveti??
P.S.Cum comentezi injuraturile unui membru MUSKA 13,la adresa unui moderator al acestui forum??
Deci Gigel, intrebare:semlecangheorghe scrie: adevarul conform caruia,desi aveti cel mai mare tarif din tara,nu ati reusit sa faceti nimic??
Da, aici sunt de acord cu Dumitru....totu' pana la japca!!!!bradypus scrie:tu-i ti apararea la moderator...
de ce ? de dragul artei ? , ca de meritat nu merita....
sterge mesaje care critica japca
ce rahat e ala s-al protejezi pe ala de ia la japca si s-al cenzurezi pe ala care critica japca ?
SPUNE !
mnah... , d´astea...
Cin un avion e luat in colimator oilotul o da in ''manevre evazive''Deci Gigel, intrebare:
Daca adevarul e ca nu am facut nimic ce sens mai au intrebarile astea?![]()
Hai sa-ti dau totusi raspunsuri:
1. nu conduc nicio asociatie.
2. Adreseaza-te autoritatilor competente.
3. Adevarul conform caruia,desi avem cel mai mare tarif din tara, nu am reusit sa facem nimic
4. Adreseaza-te unor ajvps-uri, de exemplu Arad.
5. Intreaba LRS
p.s. pizdoase injuraturi.
Gigi ,cred ca e o mica confuzie la mijloc ....LRS nu a populat si nici nu a amenajat vre-un tronson de riu .vreodata....5. -Cum se face ca L.R.S.,in ciuda unui buget precar a reusit o populare si o amenajare a unui mic tronson de rau,cu pastrav,adica tocmai o entitate pe care domnia ta o condamnai constant,pe motiv ca... '''concursurile nu fac nimic pentru apele naturale""..
Pai daca apartin L.R.S-ului,concursul este ''sectiunea de mal'' a L.R.S.-ului...se cheama ca L.R.S.-ul a populat.Ca din banii participantilor,asta nu am stiut...ce am dorit sa se sublinieze,este faptul ca ilustrul Tavi Voinea zicea la uun moment dat ca,concursurile nu aduc nimic bun pentru pesti,ape,etc..Ei uite ca aduc...mai mult sau mai putin sub egida L.R.S.,s-a populat..Spre deosebire de unele asociatii tare-n clanta,da' numai cind vine vorba sa mareasca birurile,si sa incaseze ''cotizatiile''...Colegii din LRS care sustin sectiunea de mal a LRS au populat din bani proprii CONCURSUL pe care urmau sa-l desfasoare de fiecare data ....asa cum se face si afara .
Mama ei de gramaticaE alt subiect, alta intrebare...mama ei de limba si literatura...