Tavi scrie:Gigel,
1. n-am avut deosebita onoare sa-mi zici doar mie de mama, ai improscat la gramada.
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... 50#p458892
2. Hai sa-ti mai desenez inca o data: orice justificari idioate si infantile ti-ai gasi tu ca sa te legi de ajvps sau musca 13, situatia e cam asa:
In asociatiile astea sunt mai multi oameni. Cand critici actiunile unei asociatii implicit critici mai multi oameni pe care nici macar nu-i cunosti, istetule. Asta "ma doare", ca improsti cu kkt munca sau pasiunea altora, buna rea, cum e, fara sa ai habar despre ce vorbesti si nici despre cine vorbesti.
Habar nu ai ce s-a facut si ce nu s-a facut dar detii ADEVARUL:
adevarul conform caruia,desi aveti cel mai mare tarif din tara,nu ati reusit sa faceti nimic??
De unde stii tu
adevarul? Ai fost acolo? De unde stii tu ce au facut sau nu au facut toti cei implicati in povestea asta?
Da, are cel mai mare tarif. In rest bati campii.
Pe scurt, poate, poate pricepi:
Spune ce vrei
de mine si de ce am facut sau nu am facut
eu dar lasa-i pe altii in pace.
Chiar daca habar nu ai ce fac eu, sunt convins ca tu stii ADEVARUL...
Ooooh,delicios de-a dreptul...deci..
1.Recunosti ca :faci parte din gramada.E pe riscul tau.Imi pare rau nu am cunoscut amanuntul,cum ca faci parte din respectiva ''gramada''.Data viitoare te rog sa ma anunti si voi avea grija sa te ''menajez''
Hai ca asta-i tare...daca pomenesti cuvintul ''mama''....uaaa-uaaaa-uaaaaa o zis de mama..

In mod cu totul si cu totul ciudat,daca-i inviti la o bere,brusc simt nevoia de caldura si protectia materna si la invitatie iti raspund(tot ei)..
Tavi a scris....
Pot sa vin si cu mama??'''

Io nu intaleg...brusc complexul asta de martiriu...'''uaaa,uaaao zis de mama(consoarte etc>)""
Poi si io ,cind mi-o facut nebunu' ala un scenariu intreg..cu mama soacra,cu nevasta,cu beregati taiate??
Mno,unii sint foarte sensibili pe aici,ce mai fetite in fustita...'''uaaa,uaaaaa...oz si de mama''
Ce am zis eu mai exact??Poti sa descrii cuvintul care te-a deranjat??
2.
In asociatiile astea sunt mai multi oameni. Cand critici actiunile unei asociatii implicit critici mai multi oameni pe care nici macar nu-i cunosti, istetule. Asta "ma doare", ca improsti cu kkt munca sau pasiunea altora, buna rea, cum e, fara sa ai habar despre ce vorbesti si nici despre cine vorbesti.
Corect ,sint mai multi oameni.Insa unul singur sa batut cu caramida in piept ca asociatiile fac si dreg si ca,daca sint mai multi oameni de bine sititia se poate schimba..Ala de se batea cu caramida in piept esti domnia ta,Octavian Voinea...Domnia ta te-ai simtit oripilat si ai sustinut contrariul cind altcineva a scris pe aici,ca ascociatiile se agita si arata ca exista doar la inceput de an,cind e vorba sa-si incaseze cotizatiile..
Nu critic eu mai multi oameni,eu critic doar atitudinea domniei tale.Care intre altele,ii ''condamna''pe ailalti oameni din asociatie ca n-au iesit la strins gunoaie..Critic ,faptul ca faci bravada pe aici da' nu esti capabil sa raspunzi la intrebari simple,ca
-Ce pozitite are asociatia pe care o conduci fata de proiectul Rosia Montana,precum si fata de protestul general,organizat maine,duminica??
-Cite dosare penale fara stampila n.u.p.,au realizat autoritatile competente(cu sau fara concursul asociatiei in conducerea careia esti),pe apele care le aveti in administrare?
-Cite populari ati facut in 2012?
-Cum se face ca unele ajvps-uri(Arad,de exemplu),in ciuda unui tarif de acces de 5 ori mai mic ca si al vostru,a reusit o populare(asa fara noima cum a fost).
-Cum se face ca L.R.S.,in ciuda unui buget precar a reusit o populare si o amenajare a unui mic tronson de rau,cu pastrav,adica tocmai o entitate pe care domnia ta o condamnai constant,pe motiv ca... '''concursurile nu fac nimic pentru apele naturale""..
No sa aud,cum e cu Rosia Montana??Hai ,ca vad ca in numele tuturor membrilor asociatiei repede vorbesti,in alte chestiuni,sa vedem aici ce pozitie aveti??
P.S.Cum comentezi injuraturile unui membru MUSKA 13,la adresa unui moderator al acestui forum??
Si-Gi Lures wobblers&more..
.