Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Re: Arena, singurul topic de polemici.

Mesaj de semlecangheorghe » 02 Sep 2013, 14:55

LRS a facut ceva mult mai util si chiar laudabil pentru ape pesti decat acele populari, daca ai fi stiut ce, ai fi putut sa-mi dai peste nas mult mai bine. Pacat ca esti cam prost informat. :D
Nu fac parte din minoritatea prost informata si rauvoitaoare care sustine ca...'eu le stiu pe toate''..
Asa ca te rog lumineaza-ma,ce altceva util si laudabil a facut liga??
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

viorel.
veteran
veteran

Mesaj de viorel. » 02 Sep 2013, 15:15

Nu va mai bateti capul cu el! Omul sufera clar de o boala mintala. A intrat pe forum 10 min, a scris 15 posturi,despre de toate.
pescar particular

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 02 Sep 2013, 15:37

Tavi era la ...volan.. :roll:
Mai nou sint modele de pubele cu volan,si nu stiu eu??Aaaa,poate ai vreuna ''full option''.. :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 02 Sep 2013, 15:52

Mai Gigel, eu nu am treaba cu LRS si cu popularile facute de ei, bine ca le fac si pe alea...doar in mintea ta eu condamn constant LRS... :P
Dar te intreb pe tine care nu le stii pe toate dar vorbesti despre toate:
Ce aduc bun pentru ape si pesti acele populari?
Din cate imi aduc aminte anul trecut toate etapele au fost pe Frumoasa. La fiecare etapa a fost nevoie sa se repopuleze...penca nu mai era peste...anu asta la fel..la scurt timp dupa concurs pestele era masacrat de bastinasi...evident nu e vina LRS, dar nici sa faci un titlu de glorie din acele populari nu poti. Ma rog, tu poti, ca tu stii. :D
De altfel LRS nu a facut tam tam pe subiectul asta, ca nu avea de ce sa faca. Dar te-ai gasit tu sa-mi dai mie peste nas cu niste populari despre care de fapt habar nu ai cum s-au facut, in ce scop si ce rezultat au avut...
Cu ce ajuta apa si pestii taiatul buruienilor de pe mal ca sa aiba loc concurentii? Asta inseamna in mintea ta LRS a amenajat un mic sector de rau? :lol: :lol: :lol:
Gigele, defrisarile astea mai degraba strica, buruienile si arbustii de pe mal sunt o sursa de hrana si umbra importante ambele pentru pastravi si lipani. Dar tu stii ca LRS amenajat un mic sector de rau... pentru ape si pesti...
Esti pe langa subiect Gigi, grav de tot. Dar nici asta nu e o noutate.
Dar concluzia totusi ramane, nu? Stii tu ca Lrs a facut ceva bun pentru ape si pesti, spre deosebire de asociatia mea aia naspa despre care stii tu adevarul ca nu a facut nimic. :lol: :lol: :lol: :lol:
Asa ca te rog lumineaza-ma,ce altceva util si laudabil a facut liga??
Imi pare rau Gigi, dar nu vreau sa iti spun. Problema oricum te depaseste. :P
De luminat nici nu poate fi vorba, nici farul din Alexandria nu cred ca ar putea sa te lumineze pe tine.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 02 Sep 2013, 16:03

semlecangheorghe scrie:Tavi era la ...volan.. :roll:

poi are permis .... :twisted:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 02 Sep 2013, 18:36

vali stratonov scrie: Gigi ,cred ca e o mica confuzie la mijloc ....LRS nu a populat si nici nu a amenajat vre-un tronson de riu .vreodata....
Colegii din LRS care sustin sectiunea de mal a LRS au populat din bani proprii CONCURSUL pe care urmau sa-l desfasoare de fiecare data ....asa cum se face si afara .
Adica au inclus in TAXA si banii de pastrav , pe care l-au cumparat cu factura si chitanta de la cea mai apropiata pastravarie.
Ca au ramas pestii in riu ulterior concursului ....da cu siguranta , singurul lucru pe care nu-l stim , cit TIMP. :oops:
Organizatorul populeaza cu pastrav in preziua concursului ca sa se prinda mult mai bine si sa se faca un clasament pe peste nu prin tragere la sorti ....asta a fost scopul popularii cu pastrav pe Valea Frumoasei si nu numai.
Dar pestii au ramas in rau, deci raul a fost populat! Nu conteaza scopul in care au fost cumparati si lasati in rau...ideea e ca dupa concurs au fost liberi si apa avea mai mult peste decat inainte de concurs. Acuma ce s-a intamplat dupa, ca au venit taranii si au luat pastravii la furchitza nu mai e problema LRS...doar nu trebuia sa stea Buculei cu toporu' sa faca paza pe apa. :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 02 Sep 2013, 18:42

Tavi scrie: Dar te intreb pe tine care nu le stii pe toate dar vorbesti despre toate:
Ce aduc bun pentru ape si pesti acele populari?
Din cate imi aduc aminte anul trecut toate etapele au fost pe Frumoasa. La fiecare etapa a fost nevoie sa se repopuleze...penca nu mai era peste...anu asta la fel..la scurt timp dupa concurs pestele era masacrat de bastinasi...evident nu e vina LRS, dar nici sa faci un titlu de glorie din acele populari nu poti. Ma rog, tu poti, ca tu stii. :D
Si io sunt de acord cu Tavi, mai bine sa nu populeze nimeni ca si-asa traim in Romania, tara lu' Manole si ce cladesti azi se duce pe p*la maine....mai bine sa nu facem nimic!
Tavi, dau o bere, tu chiar ai idei... bune! :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

audumbre
senior
senior

Mesaj de audumbre » 02 Sep 2013, 18:55

Adelin scrie: Dar pestii au ramas in rau, deci raul a fost populat! Nu conteaza scopul in care au fost cumparati si lasati in rau...ideea e ca dupa concurs au fost liberi si apa avea mai mult peste decat inainte de concurs. Acuma ce s-a intamplat dupa, ca au venit taranii si au luat pastravii la furchitza nu mai e problema LRS...doar nu trebuia sa stea Buculei cu toporu' sa faca paza pe apa. :lol: :lol: :lol:
Adelin scrie:Tavi, dau o bere, tu chiar ai idei... bune!
Iar tu ai o logica....si mai buna !

.....ceva grad de rudenie cu gigica ? :lol:
da-i prostului o scara , ca el o pune si coboara !

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 02 Sep 2013, 19:02

Adelin, e ceva in apa acolo la Arad? Sau ai baut dupa Gigi ? Ca vad ca si tu imi atribui afirmatii pe care nu le-am facut sau le sucesti pe ale mele ca sa ai ce combate... :P
"mai bine sa nu populeze nimeni" e concluzia ta, eu nu am zis asa ceva. Deci nu esti de acord cu mine, esti de acord cu tine. Da-ti o bere, intr-adevar ai idei bune :D
Daca citesti cu atentie, poti descoperi cu stupoare ca am zis fix invers:
"eu nu am treaba cu LRS si cu popularile facute de ei, bine ca le fac si pe alea."
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 02 Sep 2013, 19:20

Dar pestii au ramas in rau, deci raul a fost populat! Nu conteaza scopul in care au fost cumparati si lasati in rau...ideea e ca dupa concurs au fost liberi si apa avea mai mult peste decat inainte de concurs. Acuma ce s-a intamplat dupa, ca au venit taranii si au luat pastravii la furchitza nu mai e problema LRS...doar nu trebuia sa stea Buculei cu toporu' sa faca paza pe apa. :lol: :lol: :lol:
Adeline eu nu intru in "combinatia " asta intre Gigi si Tavi ....eu am punctat doar ce sa facut , cum sa facut .....ca e de bine ca-i de rau las pe altii sa traga concluziile.
Eu cred ca riul a fost "populat" impropriu .... populat DOAR pt. un SCOP anume ....adica sa se tina un concurs cu multe capturi , nicidecum ca riul sa aibe pesti pt. viitor. :roll:
Iar popularea NU sa facut din BANII LRS (bugetul LRS ) asa cum credea Gigi ci din taxa de participare ....
Mai pe intelesul tuturor au bagat pesti din bani proprii ca sa-si duca la bun sfirsit "jucaria"....punct.
Asta pt. a pastra adevarul istoric nealterat.. :wink:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Scrie răspuns