Mai Gigel, eu nu am treaba cu LRS si cu popularile facute de ei, bine ca le fac si pe alea...doar in mintea ta eu condamn constant LRS...
Dar te intreb pe tine care nu le stii pe toate dar vorbesti despre toate:
Ce aduc bun pentru ape si pesti acele populari?
Din cate imi aduc aminte anul trecut toate etapele au fost pe Frumoasa. La fiecare etapa a fost nevoie sa se repopuleze...penca nu mai era peste...anu asta la fel..la scurt timp dupa concurs pestele era masacrat de bastinasi...evident nu e vina LRS, dar nici sa faci un titlu de glorie din acele populari nu poti. Ma rog, tu poti, ca tu stii.
De altfel LRS nu a facut tam tam pe subiectul asta, ca nu avea de ce sa faca. Dar te-ai gasit tu sa-mi dai mie peste nas cu niste populari despre care de fapt habar nu ai cum s-au facut, in ce scop si ce rezultat au avut...
Cu ce ajuta apa si pestii taiatul buruienilor de pe mal ca sa aiba loc concurentii? Asta inseamna in mintea ta LRS a amenajat un mic sector de rau?
Gigele, defrisarile astea mai degraba strica, buruienile si arbustii de pe mal sunt o sursa de hrana si umbra importante ambele pentru pastravi si lipani. Dar tu stii ca LRS amenajat un mic sector de rau... pentru ape si pesti...
Esti pe langa subiect Gigi, grav de tot. Dar nici asta nu e o noutate.
Dar concluzia totusi ramane, nu? Stii tu ca Lrs a facut ceva bun pentru ape si pesti, spre deosebire de asociatia mea aia naspa despre care stii tu adevarul ca nu a facut nimic.
Asa ca te rog lumineaza-ma,ce altceva util si laudabil a facut liga??
Imi pare rau Gigi, dar nu vreau sa iti spun. Problema oricum te depaseste.
De luminat nici nu poate fi vorba, nici farul din Alexandria nu cred ca ar putea sa te lumineze pe tine.