Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
audumbre
senior
senior

Re: Arena, singurul topic de polemici.

Mesaj de audumbre » 03 Sep 2013, 08:58

Tavi scrie:
Nu ma mai obosesc sa raspund la celelalte aberatii...
e drept ca unele sunt delicioase, defrisarea e buna pentru ca nu mai au unde sa se ascunda braconierii :D .
Completez:

"si nu mai au unde sa isi lege pripoanele de mal".

Nu-mi imaginez ce bucurie sa fie pe vanatori daca s-ar taia toate padurile.. Braconierii n-ar mai avea de ce sa-si lege capcanele iar animalele s-ar muta in tufisuri. :lol: :lol: :lol:

D'ale lui Gigica... :lol:
da-i prostului o scara , ca el o pune si coboara !

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 03 Sep 2013, 09:39

Domnilor,cum se face ca ilustrul Octavian Voinea,zice ca l.r.s.-ul (competetiile,concursurile in sine etc..)nu fac nimic bun pentru ape publice,

Uite ce inteleg eu prin l.r.s....ti-am explicat mai sus,da' domnia ta citesti si dupa aia te prinzi,asta daca nu o manevrezi ca sa iasa cum ai vrut tu...

Cind am zis ca l.r.s.-m-am referit la l.r.s.-competitii-concursuri-ca si un tot unitar-o entitate..
Nu poate acuza nimeni LRS pentru ce se intampla dupa (exceptand ce-si imagineaza Gigel). Din pacate si nu din vina LRS (simt ca trebuie sa repet asta pentru Gigel) nu se incadreaza la categoria "am facut ceva pentru ape si pesti" decat la modul simbolic. Ba mai mult, am auzit pareri ca se poate intampla ca dupa o populare de genul asta sa ramana mai putin peste in apa decat era inainte si asta in doar cateva zile pentru ca bastinasii atrasi de exemplarele mari vin si prind inclusiv din pestii nativi.

Tocmai in asta iti consta dupliciatea .Mai intai zici ca nimeni nu poate acuza l.r.s.,de ce se intimpla dupa populare,pentru ca mai apoi sa arunci chestia trecuta cu rosu,da' spalindu-te pe maini...''ca asa zic altii'...

Anul trecut sustineai ca pescuitul de competetie nu aduce nimic bune pentru ape si pesti..
Bine ca aduceti voi,asociatiile..
Bine ca atunci cind aveti interesul sa populati o apa ''secreta''cu bani de la altii,aveti tupeul sa umblati cu palaria in mina,desi pina atunci nu mai stiati cum sa-i mistocariti..Exemplu,Dumitru si w.s.b....Acu o iarna se dadea ala cu fundu de pamint..w.s.b.in sus,w.s.b.in jos,ca reclama la nush ce,ca se dau vedete...da' cind ati avut interesu'repede o venit..''da w.s.b.-ul nu da nimic??"" :oops:
Astia sinteti..

Sa-ti intre bine in capsor,tu nu condamnai liga in sine,ci toata entitatea asta a concursurilor,asa ca nu baga strambe cum ca am zis io de liga.Liga-si toata lumea competitionala..asta condamnai tu..concursurile in general..si da sa intamplat ca un concurs al ligii a facut un gest superb..ceva ce voi, cu tot milionul ala inmultit cu citeva mii de membrii nu ati reusit sa faceti..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 03 Sep 2013, 10:10

Gigel, iti fac urmatoarea invitatie:
Te invit la o partida de pescuit pe Tarnava.
Mergem in zona C&R gestionata de o asociatie (unde nu s-a defrisat, pentru ca asociatia nu i-a lasat, saracii nu stiau de metoda asta de combatere a braconajului).
Si dup-aia mergem pe zona unde a facut LRS un gest nobil si a defrisat.
Si dup-aia te mai invit pe Frumoasa, unde LRS a facut mai multe populari si concursuri, daca e cum zici tu ar trebui sa se vada rezultatele ? Sau ?
PEntru informarea ta, am pescuit pe Frumoasa inainte ca LRS sa populeze, am dat gherla si eu si altii...deci nivelul era 0, daca prindem ceva peste se cheama ca s-a imbunatatit situatie...
Si cu ocazia asta vedem concret la fata locului unde e peste mai mult acum:
Unde e paza sau unde a facut LRS concursuri si populari.
OK?
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 03 Sep 2013, 10:21

Tavi da'vad ca ai rabdare nu gluma :lol: Cred ca esti singurul care mai incerci sa porti un dialog cu el.Din pacate tipu'i limitat si nu poate mai mult.A ramas la stadiul de tricicleta.:lol: Zau,n-are sens,poate asa de pasat de la unu la altu pentru distractie,da,mai merge :lol:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 03 Sep 2013, 10:31

Din pacate ai dreptate, dialogul cu Gigi esueaza...eu macar am incercat.
Gigi, invitatia ramane valabila. Eu cred ca ajung anul asta pe Tarnava, te anunt si daca vrei sa-ti verifici teoriile ai ocazia. Ai ocazia si clarifici orice intrebari, nelamuriri si probleme ce te framanta despre mine personal sau despre "noi, asociatiile". Poate fata in fata iese mai bine decat aici.
Aceste fiind zise, iti dau dreptate in tot ce zici, nu te mai contrazic.
Toate cele bune
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 03 Sep 2013, 10:32

SVF scrie:Johnnybravo,mi-ai spus ca un pescar are rabdare :lol: Nu stiu la ce pescari te referi tu,dar nici macar partidele la crap nu tin atata timp de cand astept un raspuns de la tine.Sincer,mie mi-i se pare cel putin lipsa de respect din partea ta.Sau sa fie totusi vorba de protejarea cuiva?

Sunt partide in care nici dupa o saptamana nu ai trasatura, asa ca nu te grabi, mai asteapta vadul bun se face cu rabdare. :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 03 Sep 2013, 10:36

audumbre scrie:
Adelin scrie: Dar pestii au ramas in rau, deci raul a fost populat! Nu conteaza scopul in care au fost cumparati si lasati in rau...ideea e ca dupa concurs au fost liberi si apa avea mai mult peste decat inainte de concurs. Acuma ce s-a intamplat dupa, ca au venit taranii si au luat pastravii la furchitza nu mai e problema LRS...doar nu trebuia sa stea Buculei cu toporu' sa faca paza pe apa. :lol: :lol: :lol:
Adelin scrie:Tavi, dau o bere, tu chiar ai idei... bune!
Iar tu ai o logica....si mai buna !

.....ceva grad de rudenie cu gigica ? :lol:
Fa un efort si prezinta-ne tu un exercitiu de logica, ca poate mai invatam una alta, eu sunt dispus sa invat ceva nou. :respekt:
WSB CLUB

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 03 Sep 2013, 10:54

Adelin scrie:
SVF scrie:Johnnybravo,mi-ai spus ca un pescar are rabdare :lol: Nu stiu la ce pescari te referi tu,dar nici macar partidele la crap nu tin atata timp de cand astept un raspuns de la tine.Sincer,mie mi-i se pare cel putin lipsa de respect din partea ta.Sau sa fie totusi vorba de protejarea cuiva?

Sunt partide in care nici dupa o saptamana nu ai trasatura, asa ca nu te grabi, mai asteapta vadul bun se face cu rabdare. :lol:
Sa inteleg ca te-ai dat la fund si mi-ai speriat pestii, sau doar ai aruncat ceva pietre in apa? :lol:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 03 Sep 2013, 11:46

Stau pitit in tufele ramase netaiate de pe malul apei si pazesc apa de bastinasi...acu' mai arunc si io cate-un petroi in apa sa mai sperii pastravii ca prea stau buluc unu' peste altul. :lol:
WSB CLUB

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 03 Sep 2013, 12:42

Tavi scrie:Din pacate ai dreptate, dialogul cu Gigi esueaza...eu macar am incercat.
Gigi, invitatia ramane valabila. Eu cred ca ajung anul asta pe Tarnava, te anunt si daca vrei sa-ti verifici teoriile ai ocazia. Ai ocazia si clarifici orice intrebari, nelamuriri si probleme ce te framanta despre mine personal sau despre "noi, asociatiile". Poate fata in fata iese mai bine decat aici.
Toate cele bune

Ultima oara cind te-am invitat la o bere,.....ai intrebat daca poti veni..''insotit'' :lol:

Nu am teorii.Si daca as avea,nu inteleg cum dintr-un singur escuit le poti verifica..Daca chiar atunci nu maninca??Ce pretentii ai de la mine-despre care te intrebi retoric,daca am pescuit pe un rau de munte-sa prind peste pe Tirnava??Scontezi cumva ca un esec sa confirme teoria ta??Tot ce se poate..

Ce am scris eu despre popularile alea,poate fi inceputul unui proces,care cine stie daca are sau nu o finalitate fericita,asta depinde de noi toti,iar rezultatele vor fi vizibile in ani buni,nu asa cum speri tu de la un an la altul-si asta doar pentru a-ti justifica tie o teorie..
Elegant mod de o da dupa cires,sa vedem daca si vei respecta ce vei zice,sau, la fel ca altii te vei contrazice dupa doar o pagina sau doua :mrgreen: :respekt:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Scrie răspuns