Domnilor,cum se face ca ilustrul Octavian Voinea,zice ca l.r.s.-ul (competetiile,concursurile in sine etc..)nu fac nimic bun pentru ape publice,
Uite ce inteleg eu prin l.r.s....ti-am explicat mai sus,da' domnia ta citesti si dupa aia te prinzi,asta daca nu o manevrezi ca sa iasa cum ai vrut tu...
Cind am zis ca l.r.s.-m-am referit la l.r.s.-competitii-concursuri-ca si un tot unitar-o entitate..
Nu poate acuza nimeni LRS pentru ce se intampla dupa (exceptand ce-si imagineaza Gigel). Din pacate si nu din vina LRS (simt ca trebuie sa repet asta pentru Gigel) nu se incadreaza la categoria "am facut ceva pentru ape si pesti" decat la modul simbolic. Ba mai mult, am auzit pareri ca se poate intampla ca dupa o populare de genul asta sa ramana mai putin peste in apa decat era inainte si asta in doar cateva zile pentru ca bastinasii atrasi de exemplarele mari vin si prind inclusiv din pestii nativi.
Tocmai in asta iti consta dupliciatea .Mai intai zici ca nimeni nu poate acuza l.r.s.,de ce se intimpla dupa populare,pentru ca mai apoi sa arunci chestia trecuta cu rosu,da' spalindu-te pe maini...''ca asa zic altii'...
Anul trecut sustineai ca pescuitul de competetie nu aduce nimic bune pentru ape si pesti..
Bine ca aduceti voi,asociatiile..
Bine ca atunci cind aveti interesul sa populati o apa ''secreta''cu bani de la altii,aveti tupeul sa umblati cu palaria in mina,desi pina atunci nu mai stiati cum sa-i mistocariti..Exemplu,Dumitru si w.s.b....Acu o iarna se dadea ala cu fundu de pamint..w.s.b.in sus,w.s.b.in jos,ca reclama la nush ce,ca se dau vedete...da' cind ati avut interesu'repede o venit..''da w.s.b.-ul nu da nimic??""
Astia sinteti..
Sa-ti intre bine in capsor,tu nu condamnai liga in sine,ci toata entitatea asta a concursurilor,asa ca nu baga strambe cum ca am zis io de liga.Liga-si toata lumea competitionala..asta condamnai tu..concursurile in general..si da sa intamplat ca un concurs al ligii a facut un gest superb..ceva ce voi, cu tot milionul ala inmultit cu citeva mii de membrii nu ati reusit sa faceti..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.