Arena, singurul topic de polemici.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Arena, singurul topic de polemici.
lasa vrajeala !
una e sa zici " sa-ti dea voie nevasta LA COMPOUTER " si alta e sa zici .... " sa ti-o suga "
deci pomenit si ... POMENIT...
ce draqu mah ?
una e sa zici " sa-ti dea voie nevasta LA COMPOUTER " si alta e sa zici .... " sa ti-o suga "
deci pomenit si ... POMENIT...
ce draqu mah ?
Multumim de ajutor Adelin. ce ne-am face fara tine?
Nu fac parte dintre cei care au facut aluzii la Ildiko, sunt de acord cu tine, a fost nepotrivit ca idee desi erau niste diferente destul de mari, bradypus zice bine...dar se admite ca principiu. Dar daca tot te mirai ca nu a sarit nimeni de c.u.r, ma intreb si eu..oare cine trebuia sa sara in loc sa se mire? Boxerii sau ...arbitrii ?
Am notat, o tot bagi fin si repetat cu asociatia si intrebarile incomode...
Gigi, dar si tu daca te framanta ceva puteti sa puneti oricate intrebari, oricat de incomode puteti voi pe topicurile unde se discuta despre asociatii, dar nu la arena. Sunt treburi serioase, deci le discutam serios pe topicuri serioase. Zic bine?
M-am si oferit la modul serios sa-l ajut pe Gigi sa gaseasca raspunsul dat deja, daca e nevoie te ajut si pe tine cu aceeasi placere.

Nu fac parte dintre cei care au facut aluzii la Ildiko, sunt de acord cu tine, a fost nepotrivit ca idee desi erau niste diferente destul de mari, bradypus zice bine...dar se admite ca principiu. Dar daca tot te mirai ca nu a sarit nimeni de c.u.r, ma intreb si eu..oare cine trebuia sa sara in loc sa se mire? Boxerii sau ...arbitrii ?

Am notat, o tot bagi fin si repetat cu asociatia si intrebarile incomode...
Gigi, dar si tu daca te framanta ceva puteti sa puneti oricate intrebari, oricat de incomode puteti voi pe topicurile unde se discuta despre asociatii, dar nu la arena. Sunt treburi serioase, deci le discutam serios pe topicuri serioase. Zic bine?
M-am si oferit la modul serios sa-l ajut pe Gigi sa gaseasca raspunsul dat deja, daca e nevoie te ajut si pe tine cu aceeasi placere.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
Sincer habar n-am care-i discutia cu asociatia si nici nu ma intereseaza, era doar interesant sa se stabileasca foarte clar regulile...ca sa nu le mai tot incalce Gigi, ca asa e el mai din topor...un badaran.
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
saracu.... , nu stia regulile..... 

da de ce il insulti ?Adelin scrie:Sincer habar n-am care-i discutia cu asociatia si nici nu ma intereseaza, era doar interesant sa se stabileasca foarte clar regulile...ca sa nu le mai tot incalce Gigi, ca asa e el mai din topor...un badaran.
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
Nu stie ca nu e voie. 

Musca 13
Musca 13
...pai e fara mame, familii, asociatii si intrebari discrete...am zis din topor. 

WSB CLUB
WSB CLUB
da dar nu ti-a facut omu nik ....
mai mult ti-e amic ...

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
Pai daca va ia asa la maciuca fara unguient cum sa zic ca e, zi si tu... 

WSB CLUB
WSB CLUB
Lasa ma Adeline ca ne descurcam noi cumva, nu tre sa zici si tu... 

Musca 13
Musca 13