Gigel, asta e un alt exemplu de lipsa de bun simt, si nu e primul din pacate pentru tine. Radem glumim pe aici dar discutia cu asociatie e serioasa, nu e cazul sa te amesteci si nu e cazul sa o amesteci in balacarelile de arena. Cum nu e cazul sa faci n-shpe aluzii la musca13. Ca te contrezi cu mine, hell si bradypus e una, musca13 e altceva. Nu se amesteca lucrurile astea, poti pricepe asta?
Te-am tot ignorat cand ai facut referiri aiurea, dar vad ca tu chiar nu ai limite de bun simt sau nu te intereseaza.
In conditiile astea nu mai e deloc distractiv, devine grotesc de-a dreptul ce faci si sunt tot mai tentat sa te ignor definitiv.
Asta e, nu stii sa te joci frumos.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Poi io credeam ca esti...adult.Adultii privesc lucurile in fata.Isi recunosc esecurile.dar discutia cu asociatie e serioasa, nu e cazul sa te amesteci si nu e cazul sa o amesteci in balacarelile de arena.
Adultii isi asuma vina ,nu incearca sa-i dea un caracter colectiv.
''Vina este a noastra,a tuturor...."""
Mai bine zi ,cine si-a dat demisia si mai ales de ce??Aici e cheia,aici te doare pe tine..
Aaaa,sint io grotesc si tu iti iei jucariile si pleci..

Seriooos ,te doare de ''muska 13''??Tot respectul meu pentru membrii acesteia,din partea mea,mai putin pentru tine, pentru ca daca doreai respect pentru muska13,nu o duceai cu tine prin toate balacarelile si mistourile tale ,pe la arena..Cum nu e cazul sa faci n-shpe aluzii la musca13.