johnnybravo scrie:cand te tragi mult timp de sireturi, se cam rup

io am mai intrebat o data daca e gata ?
johnnybravo scrie:
ce-ar fi daca va gasiti o alta sursa de distractie decat sa faceti misto unul de altu'?
aci ar fi doua clarificari de facut : nu facem misto unul de altul , faem misto de gigi care le stie pe toate le face pe toate , rupe tot si nu-l opreste nimeni . nici macar voi astia cu drepturi pe forum .
a doua clarificare ar fi simpla : nu te ...pe gustul omului !

..........
johnnybravo scrie: intrati pe rapitori doar ca sa vedeti ce mai apare pe la Arena?
de unde stii tu ce citesc eu pe rapitori de exemplu ? unde a fost de dat un raspuns pertinent s-a dat. aaa e o problema ca nu ne pricepem chiar la toate? de la macrameu la navete spatiale ?

sunt altii care le stiu pe astea .
johnnybravo scrie:nu uitati ca limita bunului simt e relativa de la un individ la altul si balacareaa asta implica anumite riscuri.
Care balacareala ?
johnnybravo scrie:
mi-ar placea sa va consumati energia sau timpul liber si pe ceva constructiv din care poate mai invatam cate ceva... :
de unde stii ca nu o facem ? aa stai , da .... nu ne-am apucat sa ne promovam diverse activitati lucrative, n-avem blog, nu avem poze facute studiat , photoshopat samd .... e de inteles
johnnybravo scrie: din pacate in afara de discutiile despre apsalba, gigi si ce mai apare pe la bazar nu prea exista interes de participare la discutii

aci te simt la fel de trist ca pe adelin acu vro doo seri ...poi taticule ai o pita s-o brisca in mana..... ori faci curat cu ailalti moderatori care mai au tristeti din astea...da curat tata, cum a calcat unu pe bec cum jap

.... ori nu te mai plangi
ce zici , suntem pertinenti ?
PS ai PM