Va las ..spor.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Stiam io ca esti perspicace, chiar ai inteles bine...si din prima, bravo!Tavi scrie:Nu, nu, a fost o interventie absolut echidistanta avand ca unic scop nobil stabilirea clara a regulilor.
No offence, dar atunci de ce mai scrii pe forum (public) ? Sau pentru cine ?ULK scrie:Pentru mine chiar nu are nici o importanta cine ce intelege si in ce limba..
Cine?MuskMd scrie:pajnic .....
nebunaticule, zai sincer, tzi dor de-un tango?bradypus scrie:poate ma nshel... , poate nu... , dar parca domnishoarele de pe margine s-au saturat de batut tacul pe loc si ásadar isi fac ielan... , vor sa iasa si iele la dans...
sa-mi trag una, cata dreptate are m'nealuiAdelin scrie:
...acuma io parca am mai vazut niste intepaturi cu aluzii, fine de altfel, despre Ildico a lu' Gigi, care de altfel metaforic vorbind, era doar o aluzie, fina si asta, la sotia dumnealui, dar asta era mai demult si chiar ma gandeam ca nimeni nu o sarit atunci de cu.r, dar ce-i drept nici nu a fost stabilit ca: fara familii, mame, asociatii si intrebari indiscrete....asa ca fara sa tin partea nimanui, nu pot decat sa observ cat de ipocrit e Gigi, care se tot face ca nu pricepe nimic de cateva pagini incoace si tot cauta userii la punctele nevragice.
nici unul din lista mah?MuskMd scrie: toti cei care sunt impotriva ta reprezinta o constiinta colectiva organizata si care isi petrece tot timpul incercand fara de succes sa gaseasca noi metode de a te submina ?
Ma io as zice sa-ti faci o lista recenta , ca sa iti fie mai usor sa ne apuci pe toti astia naspa :
audumbre
viorel
tavistan
hell
tavi
bradypus
sorin
svf
si subsemnatul ....
daca am uitat pe cinevva il rog sa ma ierte
eee. asha´is muzcari ishtia... , dau la fund... , cu rima groasa...pikeman scrie:nebunaticule, zai sincer, tzi dor de-un tango?bradypus scrie:poate ma nshel... , poate nu... , dar parca domnishoarele de pe margine s-au saturat de batut tacul pe loc si ásadar isi fac ielan... , vor sa iasa si iele la dans...![]()
![]()
sa inteleg ca so gatat stocul de cinzeaca
![]()
![]()
![]()
vine iarna, imi fac incalzirea, stai oleac, mi-ati faramat jocu-cu bibanu, natia voastra de muzcari (de fund)