Va las ..spor.
Arena, singurul topic de polemici.
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Re: Arena, singurul topic de polemici.
Stai linistit ca nu m-am activat
. Doar ma minunez si eu un pic. M-am exclus singur mai demult.
Va las ..spor.
Va las ..spor.
Stiam io ca esti perspicace, chiar ai inteles bine...si din prima, bravo!Tavi scrie:Nu, nu, a fost o interventie absolut echidistanta avand ca unic scop nobil stabilirea clara a regulilor.
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
Eu zic sa ne spuna prietenu lui Gigi cum a ars pejtii aia in Elada, ce spuneti?
Mai invatam pescuit, mai un mijto fin...
Mai invatam pescuit, mai un mijto fin...
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
pajnic .....
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
No offence, dar atunci de ce mai scrii pe forum (public) ? Sau pentru cine ?ULK scrie:Pentru mine chiar nu are nici o importanta cine ce intelege si in ce limba..
Toarshu Leba, despre cum il cheama pe misteriosul prieten de pe meleaguri elene?
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
Cine?MuskMd scrie:pajnic .....
poate ma nshel... , poate nu... , dar parca domnishoarele de pe margine s-au saturat de batut tacul pe loc si ásadar isi fac ielan... , vor sa iasa si iele la dans... 
nebunaticule, zai sincer, tzi dor de-un tango?bradypus scrie:poate ma nshel... , poate nu... , dar parca domnishoarele de pe margine s-au saturat de batut tacul pe loc si ásadar isi fac ielan... , vor sa iasa si iele la dans...
vine iarna, imi fac incalzirea, stai oleac, mi-ati faramat jocu-cu bibanu, natia voastra de muzcari (de fund)
sa-mi trag una, cata dreptate are m'nealuiAdelin scrie:
...acuma io parca am mai vazut niste intepaturi cu aluzii, fine de altfel, despre Ildico a lu' Gigi, care de altfel metaforic vorbind, era doar o aluzie, fina si asta, la sotia dumnealui, dar asta era mai demult si chiar ma gandeam ca nimeni nu o sarit atunci de cu.r, dar ce-i drept nici nu a fost stabilit ca: fara familii, mame, asociatii si intrebari indiscrete....asa ca fara sa tin partea nimanui, nu pot decat sa observ cat de ipocrit e Gigi, care se tot face ca nu pricepe nimic de cateva pagini incoace si tot cauta userii la punctele nevragice.
ati facut ditai lista deschisa cu "love jiji"" si n-a sarit niminia de c.u.r.'sa-l apere.
probabil de el. insasi.
din toti..macar unul.
nici unul din lista mah?MuskMd scrie: toti cei care sunt impotriva ta reprezinta o constiinta colectiva organizata si care isi petrece tot timpul incercand fara de succes sa gaseasca noi metode de a te submina ?
Ma io as zice sa-ti faci o lista recenta , ca sa iti fie mai usor sa ne apuci pe toti astia naspa :
audumbre
viorel
tavistan
hell
tavi
bradypus
sorin
svf
si subsemnatul ....
daca am uitat pe cinevva il rog sa ma ierte
cred ca trebuie pastrat un nr. de ordine si pentru Adelin ca nu se stie
eee. asha´is muzcari ishtia... , dau la fund... , cu rima groasa...pikeman scrie:nebunaticule, zai sincer, tzi dor de-un tango?bradypus scrie:poate ma nshel... , poate nu... , dar parca domnishoarele de pe margine s-au saturat de batut tacul pe loc si ásadar isi fac ielan... , vor sa iasa si iele la dans...![]()
![]()
sa inteleg ca so gatat stocul de cinzeaca
![]()
![]()
![]()
vine iarna, imi fac incalzirea, stai oleac, mi-ati faramat jocu-cu bibanu, natia voastra de muzcari (de fund)