Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
cociuba.dalin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de cociuba.dalin » 02 Dec 2011, 22:07

razboinicu luminii scrie:Boc huiduit la Alba-Iulia
Revin cu detalii ceva mai incolo, sunt in masina

A fost crancena faza, sunt curios daca se da ceva la tembelizor, ca de filmat s-a filmat
`Razboinicule, noh ceva detalii :lol: :lol: :lol: , ai intrat in santz cu masina :( :( :( :( :( :( :lol: ori tzi s-a taiat netu :lol: :lol: :lol: nu ne detailiezi si noua cum a fost la Viena, pardon Alba :lol: :lol: :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 02 Dec 2011, 23:00

Bhatozel Pinochiescu a scris
: Smen in LRS - sanctiune ilegala pentru Vali Stratonov

de Gerula pe Decembrie 2nd, 2011, 9:51 pm

Mai Vali, intreb si eu asa, retoric : din ce club face parte decerebratul Dinu Stefan? Iti zic eu ca si daca reprezentantul Drill vota cum a avut mandat, scorul tot 7-5 ar fi fost

Niste oameni invatati sa stea tot timpul cu curul in sapte luntre vor manevra mereu in asa fel incat sa pastreze o aparenta de respectabilitate, in vreme ce iti infig cutitul in spate

Bhatozel io zic ca nu ar fi tocmai indicat ca tu sa vorbesti de statul cu curul in 7 luntri.Nici tu si nici Shoco..Ar trebui sa va luati de minuta,si,„sa salutati„Federatia fara C.I.S.,ce are ca unic scop de activitate,tocarea neuronilor alora din Justitie...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

cociuba.dalin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de cociuba.dalin » 12 Dec 2011, 13:29

Batoza umflata cu slana unsa scrie:
P.S. Stati pe-aproape sa am putin timp sa citesc ce-au mai grohait trogloditii in week-endul pe care il petrec, invariabil, lipiti de monitoare
Da tu Burebista unde tzi-l petreci, in pivnitza :explode: :explode: , partz, ai fost iar plecat la `Viena` :explode: , imi place de tine ca ai si tu rolul tau, acela de a face oamenii sa zambeasca :lol: HAHAHAHAHAHAHAHAHA prin ce behai acoloo singurr..... :wink:

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 15 Dec 2011, 14:28

Gerula, nu tin eu parte nimanui, parerea mea este ca ceea ce urmareste Popescu sunt doar interesele proprii fara a ii pasa catusi de putin de pesti sau pescari ... intamplarea face sa fiu de aceeasi parte a baricadei cu persoanele pe care tu nu le inghiti sau le faci clone (eu nu ii consider clone pe nicicare).

Ca sa incerc sa iti raspund:
Esti asa amabil sa-mi spui cand i-am tinut eu partea lui Stefan Popescu la faza cu inregistrarea la OSIM, de plida? La fel ca in cazul oricui altcuiva, ii tin partea cand are dreptate si il contrazic cand greseste.
Nu i-ai tinut parte dar nici nu ai avut o atitudine normala (pentru tine) ... daca era vorba despre alta persoana cu siguranta il manjeai tot de rahat si probabil ca il si banai dupa vreo 2-3 replici. Deci, nu i-ai tinut parte dar l-ai favorizat.
Numai cei care judeca pe principiul bolsevic "cine nu-i cu noi e impotriva noastra" vad altceva
Sorry ... la fel esti si tu, cine nu e cu tine e importiva ta ;) atat ca eu sunt impotriva unei ciume care vrea sa acapareze tot ce inseamna pescuit in Romania in timp ce tu esti impotriva unor useri din motive personale sau din plictiseala pe net.
La faza cu asa-zisul Campionat National neoficial al LRS, Stefan Popescu are insa, in mod cat se poate de evident, dreptate. Iar faptul ca ai ajuns sa-i tii isonul clonei lui patraulea modigliani ar trebui sa-ti dea un semnal de alarma...
Nu am stat sa citesc toate citatele scoase de prin legi, ma plictisesc si nu am rabdare cu ele asa ca ma abtin. Dar, avand in vedere istoricul lui Popescu in a interpreta legi cam stiu in ce parte “ma aplecâ€
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 15 Dec 2011, 15:24

inca mai vorbiti cu

Imagine

?

:lol: :lol: :lol:

adrignat
veteran
veteran

Mesaj de adrignat » 20 Dec 2011, 21:45

pikeman scrie:inca mai vorbiti cu

Imagine

?

:lol: :lol: :lol:
trebuia sa il dai inainte incoa sa inlocuiesc sobolanu cu un zargan.... :roll:

cociuba.dalin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de cociuba.dalin » 22 Dec 2011, 20:22

zdreantza cu ochi scrie: la Cupa Presei organizata de IPA Cluj si de Directia Comunicare din MAI, dar din pacate nu am putut merge pentru ca a trebuit sa plec in delegatie la Viena.
Beiii Nikkilaie care esti tu nikkilaie iar ai plecat la Viena :lol1: , dejha stim, cand ai crize de nebunie esti plecat la ``Viena`` :lol: :lol:
zdreantza cu ochi scrie:
care isi permit sa injure lumea pe forumuri pentru ca n-ai cum sa-i arunci mai jos decat sunt.
Zdreantza care esti tu zdreantza cu mustacioara si cu bube pe fatzau, cine a injurat aici, cocina ta ii plina de afirmatzii ce itzi apartzin: ``TZIGAN IMPUTZIT, VIERME SOCIAL, HOMOSEXUAL, HANDICAPAT etc`` deci omu cu bube comite si tot el behaie ca proasta in p :lol: ......la
Deci Morsa lesinata cum ee, noi stim cum e, dar ne mai explici tu .....

Ps imi place ca tot itzi pui poza aia cu fatzaul ala plin de bube dulci, buze de femeie, urechea cioplita.....

Omul ala cu barca ce l-ai postat tu acolo pare un om cu mullllttt mai multaaaa materie cenusie de cat tine, defapt tu ai mai ramas doar cu condensul din ce inseamna materie cenusie,

Craciun Fericit Morsa Lesinata, din Arad baietzii care te iubesc :wink: :roll: :idea: :lol:

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 07 Ian 2012, 18:44

Gerula tata, noi baietii buni si veseli de aici iti uram sa ai parte de soarta lui nea Mircica Lucescu dar...spre deosebire de el care a fost norocos tu sa stai 4 ore in fiarele contorsionate de la rabla ta, cand in fine vine Smurdul sa te scoata sa li se defecteze aparatura de taiat, apoi sa te scape pe jos cu targa si la spital sa iti greaseaca eticheta de pe pat si in loc sa ajungi la operatie pentru oase distruse sa fii operat din greseala de...apendicita! :lol: Iar doctorul sa fiu ori eu ori Semlecan si sa te anuntam ca esti primul caz din cariera.... :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 07 Ian 2012, 21:18

Fario ,ma judeci gresit..mie bietul om imi provoaca mila..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 07 Ian 2012, 21:23

semlecangheorghe scrie:Fario ,ma judeci gresit..mie bietul om imi provoaca mila..
Pai daaaaa colega, de mila l-am si opera...e sarac, cum sa ii cerem bani? Vrei sa nu mai aiba bani de scule si naluci? :D

Scrie răspuns