`Razboinicule, noh ceva detaliirazboinicu luminii scrie:Boc huiduit la Alba-Iulia
Revin cu detalii ceva mai incolo, sunt in masina
A fost crancena faza, sunt curios daca se da ceva la tembelizor, ca de filmat s-a filmat

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
`Razboinicule, noh ceva detaliirazboinicu luminii scrie:Boc huiduit la Alba-Iulia
Revin cu detalii ceva mai incolo, sunt in masina
A fost crancena faza, sunt curios daca se da ceva la tembelizor, ca de filmat s-a filmat
: Smen in LRS - sanctiune ilegala pentru Vali Stratonov
de Gerula pe Decembrie 2nd, 2011, 9:51 pm
Mai Vali, intreb si eu asa, retoric : din ce club face parte decerebratul Dinu Stefan? Iti zic eu ca si daca reprezentantul Drill vota cum a avut mandat, scorul tot 7-5 ar fi fost
Niste oameni invatati sa stea tot timpul cu curul in sapte luntre vor manevra mereu in asa fel incat sa pastreze o aparenta de respectabilitate, in vreme ce iti infig cutitul in spate
Da tu Burebista unde tzi-l petreci, in pivnitzaBatoza umflata cu slana unsa scrie:
P.S. Stati pe-aproape sa am putin timp sa citesc ce-au mai grohait trogloditii in week-endul pe care il petrec, invariabil, lipiti de monitoare
Nu i-ai tinut parte dar nici nu ai avut o atitudine normala (pentru tine) ... daca era vorba despre alta persoana cu siguranta il manjeai tot de rahat si probabil ca il si banai dupa vreo 2-3 replici. Deci, nu i-ai tinut parte dar l-ai favorizat.Esti asa amabil sa-mi spui cand i-am tinut eu partea lui Stefan Popescu la faza cu inregistrarea la OSIM, de plida? La fel ca in cazul oricui altcuiva, ii tin partea cand are dreptate si il contrazic cand greseste.
Sorry ... la fel esti si tu, cine nu e cu tine e importiva taNumai cei care judeca pe principiul bolsevic "cine nu-i cu noi e impotriva noastra" vad altceva
Nu am stat sa citesc toate citatele scoase de prin legi, ma plictisesc si nu am rabdare cu ele asa ca ma abtin. Dar, avand in vedere istoricul lui Popescu in a interpreta legi cam stiu in ce parte “ma aplecâ€La faza cu asa-zisul Campionat National neoficial al LRS, Stefan Popescu are insa, in mod cat se poate de evident, dreptate. Iar faptul ca ai ajuns sa-i tii isonul clonei lui patraulea modigliani ar trebui sa-ti dea un semnal de alarma...
Beiii Nikkilaie care esti tu nikkilaie iar ai plecat la Vienazdreantza cu ochi scrie: la Cupa Presei organizata de IPA Cluj si de Directia Comunicare din MAI, dar din pacate nu am putut merge pentru ca a trebuit sa plec in delegatie la Viena.
Zdreantza care esti tu zdreantza cu mustacioara si cu bube pe fatzau, cine a injurat aici, cocina ta ii plina de afirmatzii ce itzi apartzin: ``TZIGAN IMPUTZIT, VIERME SOCIAL, HOMOSEXUAL, HANDICAPAT etc`` deci omu cu bube comite si tot el behaie ca proasta in pzdreantza cu ochi scrie:
care isi permit sa injure lumea pe forumuri pentru ca n-ai cum sa-i arunci mai jos decat sunt.