Gerula ia d-acilea
de Gerula pe Noiembrie 29th, 2011, 3:49 pm
Dupa ce s-a facut de rasul catorva forumuri cu delirul scatofil , proasta noastra de serviciu, Adelina, recidiveaza cu gurita larg deschisa in asteptarea bocancului
semlecangheorghe scrie:io cind ti-am zis sa ma suni ,taman cind Adelin era in mansa a doua a masterului de la Sarulesti,si sa ma intrebi ce vrei tu
Handicapata mica, am o intrebare, unde era iuda mihuta la momentul ala? Mahahahahaahahahahahahahaahahahahahahah, cat de proasta poti sa fii mai Adeluta, clona ta e moarta si ingropata de cateva ori si ultimul cui in cosciug i l-a batut handicapatul ala de modigliani, cand, in prostia lui, a propus-o sa faca parte din delegatia forumistica la ANPA
Mai amarata mica, din momentul in care "Gigi" a bagat in marsarier de ziceai ca bobeta are cinci viteze-n spate, s-a terminat smecheria Daca nu era o clona nenorocita, n-ar fi stiut cum sa zica mersi de propunerea aia, care ii permitea sa sustina in public, prin viu grai, lucrurile scrise in mii de mesaje pe forumuri .
Halul absolut JENANT in care mai insisti cu clona raposata arata doar apetitul colosal pentru AUTO-UMILIRE pe care-l ai
GerulaSite Admin Mesaje: 8959Membru din: Octombrie 22nd, 2008, 12:26 pmLocaţie: Bucuresti
Sus
Mai tolomac certificat cu diploma de stat,tu sugerezi cumva ca ar fi vorbit Razvan la telefon??
Pai mai ,prostu satului,
tu cunosti vocea lui Razvan,deoarece a-ti vorbit la telefon
Nu spune ca nu, caci Razvan ti-a facut public numarul pe „Topul celor mai necenzurate forumuri„,mai stii??Da,da, atunci cind l-ai betonat in pivnita,caci te-am sunat imediat ce l-a pus pe forum..
Din moment ce imi spui ca putea sa vorbeasca Razvan in locul meu,imi este foarte clar,ca tu de fapt ,in mintea ta recunosti ca nu sint clona,si imi aduci argumente care nu tineau decit oricui altcuiva decit Adelin.Daca erai convins ca eu sint Adelin nu aduceai argumentul telefonului si a lui Razvan,deoarece Adelin stie ca voi a-ti vorbit la telefon,adica tu si Razvan..
In privinta A.N.P.A.-ului ,n-are rost sa iti spun ce ridicol esti..
Am primit eu o invitatie oficiala,de la A.N.P.A.??
Ce era sa fac, sa ma duc acolo ,sa bat la usa sa intru si sa zic„Buna ziua,pe mine m-au trimis citiva useri de pe rapitori.ro,sa stam de vorba despre pescuitȚ??
Ai fi vrut javra sa ma vezi intr-o postura ridicola..
Acolo la A.N.P.A.,„nu ajungi decit daca „ai chemare„.Io n-am.
Si oricum tu nu stii,daca am refuzat sau nu sa ma duc....
Deci ,ridiculitateinpersoana,de ce nu m-ai sunat in timpul manselor de la Sarulesti??
Pentru ca esti un las cu diploma

Si-Gi Lures wobblers&more..
.