Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 29 Noi 2011, 10:51

semlecangheorghe scrie: Normal ca ai iesit primul...la relatiile pe care le are mamica..Si mai ales ca intimpul liber de ocupi de mici santaje,mai apelezi la cunostinte de la Romtelecom,umblind prin datele personale ale abonatilor...Oricum ,nu-i usor sa ajungi senior editor...trebuie sa tragi multe sfori...
poi da normal, toata lumea stie ca Batozelul e pilos, pardon, BILOS

http://www.youtube.com/watch?v=5frEBZnA-8I

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 29 Noi 2011, 14:14

Doamne cat poate fi de bou :lol:

Mai zapacitule , ti-am spus sa te uiti la ochi si la solzi , un peste mort de cateva zile oricum l-ai pastra nu arata asa , dealtfel poti sa te uiti la chinezii aia a tai , ca-s tulburi deja , idiotule :lol: :lol:

Asta se intampla cand nu poti accpeta realitatea :lol: :lol:

Vezi ca peste 5 minute ies din casa , pe diseara mai vedem niste poze oare ? :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 29 Noi 2011, 14:39

Cretinel a scris
P.S. Saraca proasta, chiar credea sincer ca daca posteaza doua mesaje pe forum de la IP-ul unuia dintre laptopurile expuse in magazin la Domo demonstreaza ceva

Tolomac cu diploma si facultate,io cind ti-am zis sa ma suni ,taman cind Adelin era in mansa a doua a masterului de la Sarulesti,si sa ma intrebi ce vrei tu,te-ai facut ca ploua, ca cica esti plecat din tara si n-ai bani de telefon :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nu esti decit un las si jumatate.Daca aveai unu la suta din ala al carui nume il porti,puneai mina pe telefom...Ce ti se putea intimpla??
Aaaaa, m-am prins ,te faceai de ris,caci ,vrind nevrind,te lamureai cu treaba cu clonele...
Da io ,din mila fata de animale ca tine(unicat)recunosc,sint clona... :lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

cociuba.dalin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de cociuba.dalin » 29 Noi 2011, 16:58

Gerula scrie: P.P.S. Petrus, prostul satului, tu la momentul ala sustineai ca pestele E VIU in poza, mai troglodit fruntas pe ramura
:
Tantalaule, daca SF o zis ca pestele-i viu io itzi recunosc unde vrei tu ca-s o clona HAHAHAHAHAHAH

In schimb SF se bazeaza pe realitate, tu traiesti in lumea ta cum ca:
- ai prins mrene la vobler
-ai casa de beton cu peretzi curbi
-mergi la multe concursuri de spinning si itzi place sa iei startul :lol:
-confunzi lipusul cu salaul
-prinzi baracuda in marea neagra
-esti senior editor (cand tu esti de fapt om de servici)
-ca nu umblii cu unditza desfacuta in rucsac pe malul apei
-ca nu l-ai platit pe Vijelie sa-tzi arate sa pescuiesti
-ca io is clona impreuna cu altzi useri
-ca ai totusi gagica cu toate ca......
:lol:
-ca atunci cand prinzi rar clean nu stai cracanat
-ca nu locuiesti cu parintzii cand este tocmai evident contrariul

siiii lista poate continua cu mii si mii :lol: de afirmatzii ieftine pe care le sustzii fara nici o baza ......

Si atunci recunoste nu esti tu un MINCINOS SI UN SARLATAN-LAS :lol: :lol: :lol: plin cu osanza in ficatzi si pe la mustacioara, ia zi :idea: :idea: :lol:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 29 Noi 2011, 18:18

Ce nu inteleg mustacel e puterea unui asemenea peste de apa sarata...nu se compara cu un peste de apa duce, e de o suta de ori mai puternic. eu am incercat in Croatia si Franta sa prind niste ca.cati de pesti de kil si am vazut ce forta si viteza au.Cred ca un asemenea tren te rupe in drill.

...dar deh, cui sa-i explici cand el murmura incet cu gura inlestata: TAG ...TANG TAG TANG TANG....BOA...BOA...BOA...TANG TANG
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 29 Noi 2011, 19:18

Gerula ia d-acilea
de Gerula pe Noiembrie 29th, 2011, 3:49 pm

Dupa ce s-a facut de rasul catorva forumuri cu delirul scatofil , proasta noastra de serviciu, Adelina, recidiveaza cu gurita larg deschisa in asteptarea bocancului

semlecangheorghe scrie:io cind ti-am zis sa ma suni ,taman cind Adelin era in mansa a doua a masterului de la Sarulesti,si sa ma intrebi ce vrei tu

Handicapata mica, am o intrebare, unde era iuda mihuta la momentul ala? Mahahahahaahahahahahahahaahahahahahahah, cat de proasta poti sa fii mai Adeluta, clona ta e moarta si ingropata de cateva ori si ultimul cui in cosciug i l-a batut handicapatul ala de modigliani, cand, in prostia lui, a propus-o sa faca parte din delegatia forumistica la ANPA

Mai amarata mica, din momentul in care "Gigi" a bagat in marsarier de ziceai ca bobeta are cinci viteze-n spate, s-a terminat smecheria Daca nu era o clona nenorocita, n-ar fi stiut cum sa zica mersi de propunerea aia, care ii permitea sa sustina in public, prin viu grai, lucrurile scrise in mii de mesaje pe forumuri .

Halul absolut JENANT in care mai insisti cu clona raposata arata doar apetitul colosal pentru AUTO-UMILIRE pe care-l ai
GerulaSite Admin Mesaje: 8959Membru din: Octombrie 22nd, 2008, 12:26 pmLocaţie: Bucuresti

Sus

Mai tolomac certificat cu diploma de stat,tu sugerezi cumva ca ar fi vorbit Razvan la telefon??
Pai mai ,prostu satului,tu cunosti vocea lui Razvan,deoarece a-ti vorbit la telefon
Nu spune ca nu, caci Razvan ti-a facut public numarul pe „Topul celor mai necenzurate forumuri„,mai stii??Da,da, atunci cind l-ai betonat in pivnita,caci te-am sunat imediat ce l-a pus pe forum.. :lol: :lol:
Din moment ce imi spui ca putea sa vorbeasca Razvan in locul meu,imi este foarte clar,ca tu de fapt ,in mintea ta recunosti ca nu sint clona,si imi aduci argumente care nu tineau decit oricui altcuiva decit Adelin.Daca erai convins ca eu sint Adelin nu aduceai argumentul telefonului si a lui Razvan,deoarece Adelin stie ca voi a-ti vorbit la telefon,adica tu si Razvan.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

In privinta A.N.P.A.-ului ,n-are rost sa iti spun ce ridicol esti..
Am primit eu o invitatie oficiala,de la A.N.P.A.??
Ce era sa fac, sa ma duc acolo ,sa bat la usa sa intru si sa zic„Buna ziua,pe mine m-au trimis citiva useri de pe rapitori.ro,sa stam de vorba despre pescuitȚ??
Ai fi vrut javra sa ma vezi intr-o postura ridicola..
Acolo la A.N.P.A.,„nu ajungi decit daca „ai chemare„.Io n-am.
Si oricum tu nu stii,daca am refuzat sau nu sa ma duc....
Deci ,ridiculitateinpersoana,de ce nu m-ai sunat in timpul manselor de la Sarulesti??
Pentru ca esti un las cu diploma :lol: :lol: :lol: :lol:

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 29 Noi 2011, 20:15

Bathozel a scris
Dupa ce te faci de ras iti explic si diferenta dintre a trage de peste cand esti pe uscat/in barca si a trage de un peste de cateva ori mai mare cand esti in apa

Mah tu sa taci.Ca nu ai fost instare sa impusti decit un biet zargan.De venea un pestioi ca si a lui S.F.,faceai ce ai facut atunci cu cleanu -n bat..Stii tu, circuitul rahatului in natura..tu esti capat de linie,oricum :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

.

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 29 Noi 2011, 21:06

gigiiiii, eu zic sa te duci la ANPA si sa repeti, fara incetare, nu-s clona si am venit pentru gelula :lol: :lol: :lol:
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 29 Noi 2011, 23:12

Gerula , poti sa mergi la somn linistit , azi nu am prins decat 2 peste kil , asa ca poti rasufla usurat :lol: :lol:

Apropos , iti mai aduci aminte cand ai prins tu ultimu peste peste kil , hai ma , ca-i ultimu tau cel mai mare , nu poti sa-l uiti asa usor :lol: :lol:

Uite , ti-l amintesc io , ladies and gentlemens, din galeria de aur , un clasic , Sfantu Gheorghe vs Balaurul de avat :lol: :lol:

http://www.rapitori.ro/forum/about2970.html

Mai dilibao , tu cand prinzi pesti de 1,1 kile scri articole ba , te scapi in pantaloni in toate trei formele , cum naiba mai poti sa deschizi pliscu :lol: :lol: :lol:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 30 Noi 2011, 00:28

SF scrie: cum naiba mai poti sa deschizi pliscu :lol: :lol: :lol:
Uite-asa: :o :o :o :o :o :o :o

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Scrie răspuns