Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 28 Noi 2011, 20:33

Mai Gerulo , nu devia pe aici cu una si alta , adevaru ii ca gratis sau nu , ai avut nevoie de ghid ca sa prinzi namilele alea de clean :lol: :lol:

Dupa aia ai vazut ca ala prinde mai multi ca tine si ai inceput sa-l urmaresti pe forumuri si sa-i demasti clonele ,adica ce credeai tu :lol: , exact ca in cazu lui Adelin :lol: :lol:

Ti-am mai spus ca esti deosebit :lol: :lol:

1. baracuda in Marea Neagra
2. incurci salaul cu obletele
3. poze cu mrenele tale la vobler

primele 2 is deja clasice

:lol: :lol: :lol:

cociuba.dalin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de cociuba.dalin » 28 Noi 2011, 22:09

Ma, Sunca auzi busele de mai jos tot de ghid ai avut nevoie sa le prinzi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Acuma pe bune Gerula ce dreaq a fost in capu tau sa stergi in paint naluca :lol: :lol: :lol: :lol: , tu crezi ca cineva e interesat la ce mere busa :lol: :lol: :lol: :lol: , inca de pe atunci aveai semne grave de delir asociat cu schizofrenie serios ,,, si aproposs TANTALAULE si busele astea moarte le-ai mancat, vezi ca si ele manka kakat boule :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: partz...
Imagine

Uploaded with ImageShack.us

Io stii ce mai cred cred ca tu pe noi ne invidiezi, si stii de ce ne invidiezi ca prindem mai multzi pesti ca tine si TZI O CIUDAAAA DA TZI O CIUDAA de crapa ranza in tine... :lol: :lol: :lol: :lol:

Uite mie mi s-a facut mila de tine, asta-i numarul meu de tel 0760.609 partz partz partz, suna-ma cand mai ``pleci in Viena`` fa o escala si merem la un strap :lol: pe mures,

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA

ps tantalaul deja se balbaie:

``acum cand e vorba sa spui cu gurita ta cu gurita ta ca iti doresti ca tu,``

Baaa asa de rau doare, Geruluuuuuuuuuu, iute ia rudotelu da iute pana nu ne parasesti iar prin Viena :lol: vre-o 2 zile tantalaule

pps

Balena behaie:``Esti prost ca noaptea, realitatea e ca am prins mult mai bine decat el de fiecare data cand am fost dupa clean, cu o singura exceptie, o zi in care n-am prins amandoi nimic``

Deci Burebista totusi ai platit la Vijelie sa-tzi arate sa prinzi cleni si too tot poola, nu intra domnle nu intra ce sa-i faci :lol: :lol: :lol:

Esti genial!!!!!!!! :idea: :arrow: :roll: :oops: :lol: :lol: :lol: SUPERB

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 28 Noi 2011, 22:29

:lol: :lol:

Bietu idiot , cum umbla el cu un bat desfacut in rucsac prin boscheti :lol:

Deci totusi , hai spune , nu mai ai bani de ghid si gata capturile :lol:

Tare vesel postai tot felu de loturi Pantelimon si ciortanica , si dupa aia o venit criza si harsst , s-o taiat banii de ghid :lol: :lol:

In ultimi 3 ani ai contabilizat niste salpa cat palma la bomba si un zargan cu harponu , desi ultima asta zarganu nu-i sigur ca tu l-ai impuscat :lol: :lol: , daca ii sa ma iau dupa logica ta :lol: :lol:

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 28 Noi 2011, 23:24

Adrian Nicole , vajnicu pescuitor de buse la grebla sau salpa la bomba :lol: :lol:

Mai Nicole , dacu tu nu prinzi , aia nu insemana ca nimei nu mai prinde !
Cert este ca la cat de dobitoc esti nu ai cum sa prinzi :lol: :lol:

Aici nu te mai salveaza berbecuti si borcanele de smantana cu ajutorul carora ai trecut si tu clasele la scoala :lol: :lol: :lol:

cociuba.dalin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de cociuba.dalin » 28 Noi 2011, 23:48

genial :lol: , tantalaul behaia:
``Batul a fost pus in rucsac cand rucsacul era asezat pe jos, mai cretin fara scapare , pur si simplu ca sa stea, pentru ca batea vantul destul de tare

``

Bei ciumpalacule de ce kakat ai pus batzu in rucsac cum zici, sa nu-l ia vantuu, sa nu-l fure spiritele apei, pe iarba nu putea sa stea, mi se pare o risipa de energie sa pun batzu in rucsac, aproposss :lol: :lol: era batz telescopic HAHAGHAHAHAHAHAHAH stii tu din ala ce te pasiona odata LOL
Ba da tantalau mai potzi fi, esti genial HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

cociuba.dalin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de cociuba.dalin » 29 Noi 2011, 00:00

- mah nu mai sti cum sa te scotzi, tot cu batzu prin boschetzi ai umblat, da noh daca tu zici nu......., noi nu te credemm...... :lol: :lol:

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 29 Noi 2011, 00:25

Umbla cu batu desfacut in rucsac , ca o ras lumea de el cand o dat faza , da acuma se face ca nu-i asa :lol: :lol:

Doamne , cata logica la un senior editor la cea mai mare agentie de presa din lume :lol: :lol: , batea vantu si o bagat batu in rucsac , atentie , batu desfacut , deci imbinat , cu mulineta pusa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Auzi Gerula , la urmatoru pescuit o sa-mi pun batu-n rucsac si o sa merg un pic sa vad cum ii , chiar o sa fac niste poze :lol:

O tot dai cu peste ala si cu zidu ! Mai tancule , ca sa ajungi in punctu ala unde ii facuta poza ai de batut pe jos , ca masina de sarit peste stanci nu s-o inventat , asa , cam 1,8 km ! Tu in primu rand nu ai ajunge , ca te-ar lua lesinu dupa primu kilometru :lol:
Ca sa-ti faci o idee , pe zona aia nu prea gasesti oameni trecuti de 40 de ani , asa , pentru ca nu-i deloc usor sa ajungi . Si chestia asta se poate demonstra cu niste poze , asa , la mare fix , cand ma mai intorc acolo .

Pestele o decedat cam la vreo 2 minute ce o iesit din apa , si poza ii facuta cam la 5 minute dupa scos din apa , o trebuit sa ma intorc pe pietre dupa aparat la rucsac , pestele o luat-o intr-o parte si o trebuit sa merg dupa el , vezi tu , nu-i tot una sa strunesti un biban cu unu din asta !

Da de ce iti explic , ca oricum tu stii intodeauna altceva , asta stim :lol: :lol: :lol:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 29 Noi 2011, 00:36

Din cauza emotiei cauzate de drill, ziaristu' adjectiv fu trecut de o cufureala cutremuratoare.

Imagine

Pt a fi crezut de cei de acasa, Dl Goe a adus dovada in borcan...in felul acesta orice om normal o sa-l creada ca a avut atac.

Imagine

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 29 Noi 2011, 07:01

Batozel a scris
ii poate spune unuia care a terminat o facultate la care se intra depasind o concurenta de 30 pe un loc si care lucreaza ca senior editor la probabil cea mai mare agentie de presa din lume asa ceva

Normal ca ai iesit primul...la relatiile pe care le are mamica..Si mai ales ca intimpul liber de ocupi de mici santaje,mai apelezi la cunostinte de la Romtelecom,umblind prin datele personale ale abonatilor...Oricum ,nu-i usor sa ajungi senior editor...trebuie sa tragi multe sfori...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

cociuba.dalin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de cociuba.dalin » 29 Noi 2011, 09:48

Ioiii Gerulaaaa devii incet sinonimul cu partz, si cu ce este in borcanul din poza de mai sus, pai se poate tu tamai senior partz editor partz la un asa ziar de succes, vaiii vaiii, ce-mi place mie cum te lauzi tu, cat de bine ai invatzat, zici ca esti un copil de 3 anizori care viseaza sa fie astronaut :lol: :lol: :lol:

Totusi sa te citez, care-i logica sa ai batzul descis in rucsac :lol: :lol: :lol: :lol: , tu de aia nu prinzi nimic mah tantalaule batzul se tzine in mana nu in rucsac pe malu apei, mai ales la pescuitul cleanului :lol: :lol: :lol: , incearac deacum sa tzii batzu in mana si o sa prinzi partz :lol:

Scrie răspuns