Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 27 Noi 2011, 19:24

Hai zi Gerula , cum imi povesteai ca aia de la Antipa ti-au pierdut bibanu record , nu cumva ai mers cu strapu asta la Antipa pe post de biban si l-o aruncat aia la tomberon :lol: :lol:
Asta se intampla cand esti senior editor , obletele ii tot aia cu salaul , baracuda exista in Marea Neagra , incep sa cred ca esti pus pe glume :lol: :lol:

Il arde la mate si faptu ca unii ar putea ajunge sa pescuiasca la Biban de Nil , el , marele fan al Bibanului de Nil , dar care in realitate cand merge in Egipt umbla printre ruine :lol:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 28 Noi 2011, 00:10

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Tang....Boa...Boa....Tang :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 28 Noi 2011, 12:01

L-au lasat acasa din spital , unde o ajuns internat de urgenta din lipsa de medicamente :lol: :lol:

Vezi tu mai Gerula , l-as scoate din frigider daca l-as avea , insa nu am probleme cu foamea ca tine , de te impinge sa dai la bomba pe unde umbli si sa ne faci de ras !
Pestele l-am lasat la niste oameni care aveau nevoie , ca nu toti stam al fel .
Si nici nu as manca un astfel de peste , batran si plin de paraziti !
Faptu ca te gandesti doar la frigidere denota ca ai suferit in trecut si ai ramas cu sechele , de aici si caracterul tau alimentar , bagi la mat tot ce prinzi , chiar daca is pesti fara gust , la tine is buni , un senior editor cu stomac de fier , vezi tu ,io-s mai sensibil :lol: :lol:

Se vede ochiul pestelui , culoarea solzilor , da unu ca tine , care sustine prezenta baracudei in Marea Neagra :shock: , care intr-o poza nu reuseste sa distinga intre oblete si salau :shock: , care sustine ca o prins mrene al vobler fara dovezi :shock: , bine , aici nu merge un skock , aici merge asta :lol: :lol: :lol: , pai tu nu prea ai vazut pescuit decat in filme si-n poze , faptu ca ai stat o spataman la bomba in Grecia denota cat intelegi tu pescuit :oops:

Si incearca sa scapi de obsesia ta fata de Adelin , omu inafara de faptu ca o fost mai bun ca tine pescuind in concurs la Rogojesti ,altceva nu o facut nimic deosebit fata de altii :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Chiar asa de rau te-o afectat :!:
Pai nu ziceai tu ca spiritu de competitie ...... :lol: :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 28 Noi 2011, 12:08

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: I-auzi cine vorbeste de pesti morti in poze... :lol: :lol:
Pune-ti careva , ca io nu ma pricep prea bine,poza aia cu bicepsii din profil..De parca clenii aia a lui tare vii erau..Si e clar ca dupa aceea ia mincat..Pfauaaaiii,ce flamind trebuie sa fii sa maninci cleni ,dupa care sa te lauzi ca umbli weekend-urile pe la Viena,Bulgaria ,etc...Poate cu Google Earth-ul :lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 28 Noi 2011, 12:10

:lol:
stai linistit, intotdeauna exista o scuza pentru complexul sau de inferioritate , si daca nu te-ai prins deja, el a castigat concursul de la Rogojesti :lol: :lol: :lol:
tine de legile fizicii, si de Murphy, cica oricum ai arunca o bila(a se citi batoza) de osanza in sus, ea cade tot timpul in picioare :lol: :lol: :lol:

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 28 Noi 2011, 12:43

Un amic de al meu, Stefan Degeratu, cunoscut pescar de competitie la stationar, are o povestioara interesanta despre clean.
Pescuia impreuna cu un prieten la clean, de pe mal, pe Crisul Alb. La un moment dat, pe tovarasul sau il loveste .... "lipsa mare", ca mancase cam multe rosii cu branza. Ma rog, o diaree serioasa, ca doar suntem intre pescari. Omul se aseza pe un copac aplecat peste apa si isi face treaba... mai mult coji si samburi.
Pescuiesc baietii pana seara, prind si retin cativa cleni frumosi.
Acasa, amicului asta al meu ii revine sarcina de a-si curata pestii, nevasta-sa neputand suporta mirosul de peste. Surpriza, unul dintre clenii cei mai frumosi era burdusit cu coji si seminte de rosii, semn ca a avut un pranz regesc ! :lol: :lol: :lol:

De atunci s-a lecuit cu cleanul. Nu il mai retine oricat de mare ar fi. :lol:

Oare clenii aia ai lui Gerula ce au pranzit pe Neajlov ? :lol: :lol: :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

cociuba.dalin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de cociuba.dalin » 28 Noi 2011, 12:49

Tiribomba cu osanza behaia:

``Intors dupa un week-end placut petrecut la Viena ``

Da mai dute too in pooolaaaa mea :lol: :lol: :lol: :lol: , ma burebista ma lasi cu besiniile tale cu weekwnduri in Egipt, Londra, Etiopia, Viena etc...LOL mah partz :lol: :lol: :lol: :lol: tzi-a trecut crizaele din weekwnd ai vrut sa zici, isi fac in sfarsit efectul medicamentele, cucuiele au inceput sa se vindece, mah :lol: ma lasi cu weekend la Viena :lol: :lol: :lol:

Si apropos:
Imagine

Uploaded with ImageShack.us

Tu sustzii ca esti tamai magnatul :lol: :lol: :lol: ai mi si mi de euroi :lol: :lol: :lol: conturile full :lol: :lol: :lol: , ai casa de beton cu peretzi curbi :lol: SI TOTUSI MANANCI 2 CLENI DE 500 GRAME MORTZI CE SE HRANESC CU KAKAT :lol: , si mai si acuzi ca altzii se pozeaza cu pesti mortzi, SUNCACUPICIOARE....... pai se poate?

ps Foca cu osanza nu te supara ca te mai intreb, cu competitziile cum mai stai totusi ca nu ne-ai lamurit, mincinosule-lasule, iar evitzi subiectele HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 28 Noi 2011, 14:01

SF scrie: Si incearca sa scapi de obsesia ta fata de Adelin , omu inafara de faptu ca o fost mai bun ca tine pescuind in concurs la Rogojesti ,altceva nu o facut nimic deosebit fata de altii :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Chiar asa de rau te-o afectat :!:
Pai nu ziceai tu ca spiritu de competitie ...... :lol: :lol:
...i-am mai administrat cate o doza de smantanica pe la mustetze, dar nu parea sa-i displaca, asa ca am avut grija sa nu-i lipseasca.

...dar de aici si pana sa fie obsedat de persoana mea.... :roll: sa-i fi placut atat de mult?! :roll:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 28 Noi 2011, 14:35

Moaaaama da ce bicepsi are :shock: :shock:

Gerula ,ai gasit ceva in clenii aia?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Au fost buni la gust?? :lol: :lol: :lol: Condimentati bine??

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 28 Noi 2011, 14:42

Cleano-fagul a behait o fraza demna de cascadorii risului
Re: Smen in LRS - sanctiune ilegala pentru Vali Stratonov

de Gerula pe Noiembrie 28th, 2011, 1:54 pm

vali136 scrie:Dim partea WSB a participat Spiac , dar cred totusi ca macar sau abtinut sau au ramas la decizia Siriu pt. ca altfel nu avea rost sa prezinte punctul de vedera al avocatului mIhuta care era contrar revotarii sau schimbarii deciziei de la Siriu. ...

Cred ca ai avut ocazia sa-ti dai seama pana acum cat de duplicitara e javra de mihuta. Cred ca singurul motiv pentru care WSB n-ar fi votat pentru excluderea ta ar fi ca-si pregatesc curul pentru saltul in luntrea Federatiei, la o adica
Nu ma pronunt cu privire la Spiac, pe care nu-l cunosc, dar n-am prea auzit sa-i iasa din cuvant lui Tudose.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Au splinaaaaaa...auuuu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: dati-i mai la ala pastilutele,nu fiti rai :lol: :lol: ca ma omoara cu zile... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Cind o sa se intimple asta o sa ma inscriu si eu in Romania Mare :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

.

Scrie răspuns