Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 27 Noi 2011, 12:29

Adi G scrie:
Nefiind pescar de stationar decat de doua ori pe an, am intalnit mreana doar la vobler.
Gerula , omu asta te citeaza pe tine , care sustii ca ai fi prins mrene la vobler . Dovezi ai , sau ai "editat" din burta , ca de obicei :lol: :lol: :lol:

Se intoarce el imediat cu niste dovezi zdrobitoare , numa sa-si numere broastele testoase :lol: :lol:

cociuba.dalin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de cociuba.dalin » 27 Noi 2011, 13:23

Suncacupicioare, maaaaaaa, Gerulaaaaaa plingi? :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nu-tzi mai da cu capu de peretzi de betonnnn, alo ce faciii,

Tang-Tang-Bang..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tiribomba, noh cum ii cu sarma? si cu pescuitul la statzionar, auzi la el freestyle, auzi la el, DUTEEEE MAAAAAAAA
:lol: :lol: :lol: :lol:

`Marele camion`` necunoscut plangi????? :idea: :arrow: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: , ce tristtttt........ ce tristttt, data viitoare sa-i spui lu mami satzi cumpere altzi kukeri + supliment doza de pilule :arrow: :lol: :lol: :lol: :lol:
ps pun pariu ca viitorul tau post v-a fi: ``am fost plecat putzin :lol: :lol: :lol: :lol: (ce familiar) si trogloditzii au luat-o razana :lol: :lol:

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 27 Noi 2011, 13:40

Adrian Nicolae , ar fi mai simplu sa editezi almanahu Gerula , un mic ghid cu ispravile tale si viata ta cu useri Rapitori.ro :lol: :lol:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 27 Noi 2011, 14:18

SF scrie:
Tavi scrie:SF-ule nu inteleg de ce te-ai chinuit cu sarma aia groasa, ti-ai belit degetele degeaba si uite ca ai fost demascat . Trebuia sa-l cosi cu fluorocarbon, e invizibil, chiar si pentru senior editori. :lol: :lol: :lol:
Te referi la seniorul editor Adrian Nicolae , care o editat-o pe aia cu baracuda in Marea Neagra :lol:
Nu stiu de unde ti-a venit ideea asta. Eu am vorbit la modul general. :D
Oricum, tin sa te felicit, nu atat pentru captura cat pentru lucratura. Daca nu-ti ramanea bucata aia de sarma pe opercul :P nimeni nu si-ar fi dat seama ca este un peste spintecat si apoi cusut. Mana de chirurg domle.
:lol1:
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 27 Noi 2011, 14:32

SF scrie:
Imagine
TENG ...TENG ...TENG...BOA...BOA...BOA ...TENG...TENG...TENG..TENG ...TENG ...TENG...BOA...BOA...BOA ...TENG...TENG...TENG.. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 27 Noi 2011, 14:33

:lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 27 Noi 2011, 14:57

da ce ma asta-i peste???
SF scrie:
Imagine
pfff... ia d-aicea!!! uite aicea peste beeeiiiii!!!

http://www.rapitori.ro/forum/album_pic.php?pic_id=6901

:lol: :lol: :lol:

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 27 Noi 2011, 16:36

Noooa ase bei...alea-s pesti TENG TENG...nu ala cusut cu sarma..BOA
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

cociuba.dalin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de cociuba.dalin » 27 Noi 2011, 17:52

MARELE TROFEU LUAT LA BOLOGNEZA

Imagine

Uploaded with ImageShack.us

Suncacupicioare da da da... da DE CE ai taiat poza, ii luat la freestyle, Boloo, la kukat? :lol: :lol: :lol: :lol:, nu ai vrut sa te dai de gol cu montura? :lol: :lol: :lol: a avut 1 kil :oops: :wink: :lol: :lol: :idea: :arrow: , Superb exemplar si tot odata rar :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:, bibanei ai mai prins atunci sau asta a fost singurul, sa sti ca si io o sa ma apuc de boloo daca vad ca este prolifica treaba, HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

ps cu lansetele telescopice de spinn cum stai :lol: , erai un fan inrait in trecut....... :roll: :roll: :idea:

pps asta io m-am prins .... sa sti ca m-am prins ii luat la unu dintre concursurile pentru copii la care ai participat tu, de te sustii mare om de competitzie, unde itzi place fostre mult sa iei startul ``adrenalina``, dar unde te intristeaza foste mult iesirea de final la mal, ca noh esti ala ce de gherle milenar-spatziale :lol: :lol: :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 27 Noi 2011, 19:05

Da stii ce-i amuzant ??Ca asa impins in fata e pestele,ca mai ca si-a dislocat umerii.. :lol: Si nu-i problema aia ,ci faptul ca el ,marele senior editor,ii blameaza pe aia care tin pestii impinsi in fata...
Zic pestii,nu copii de pesti ca si a lui... :lol: :lol: :lol: :lol:
Gerula ,am pus „i„ citi trebuia??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Scrie răspuns