semlecangheorghe scrie:
Amaritule tu n-ai decit niste broscute testose(saracele, cred ca-si blestema zilele)
Nici din alea nu mai are , am fost azi dupa ciuperci si uite ce am gasit
Mai Gerulachio , ce-i bre cu tine , tu care erai asa de vigilent , sa-ti evadeze tie mai testoasele
Se vede clar ca ai ramas fara salpa

(pentru necunoscatori , eroul nostru Adrian Nicolae in episodul "Gerula la mare" o inhatat la bomba cu ancore niste pesti care consumati de la anumite cantitati in sus produc halucinatii , vechii romani folosind specia pe post de drog la chefurile lor , eroul nostru o infulecat un overdose asa scurt , de aici si comportamentu lui , dubios cel putin

)
Hai ba ca daca vrei azi dupa ciuperci am dat de niste straturi de bolunzele , pot sa-ti trimit ca inlocuitor la salpa ca vad ca faci urat , esti in sevraj sau ce ?
Referitor la sarma pe care o vezi tu , pusa intr-un mod foarte logic pe opercul exterior (doamne , cat poti fi de dobitoc , ai o logica

) , afla ca respectiva sarma ii vie , mai bine zis un parazit !
Si daca intoarcem pestele pe cealalta parte mai vedem cateva sarme din astea , ba chiar i-am cusut ochiul care i-o iesit afara in timpu drilului , de la stres , si l-am cusut cu sarma !
Hai ma sari cu postu ala in care te autonumeai "ziarist de investigatii"

....ce investigatii ma , cand tu incurci salaul cu obletele si un parazit , o vietate tu o confunzi cu o sarma !
Tot o dai cu caruta cu prosti si unde se rastoarna , pai ba dobitocule , tu te tii de oiste cu dintii , te-ai legat acolo si ai aruncat cheia