Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
adrignat
veteran
veteran

Mesaj de adrignat » 26 Noi 2011, 13:43

SF scrie:
semlecangheorghe scrie:

Poi da ,ca nu toata lumea isi permite sa-si lucreze bicepsii cu cleni la kil :lol: :lol:
Aaa , n-am stiut ca se antreneaza Adrienn Nicole :lol:

Pai mai Nicule , ce nu ai spus asa , si io ma antrenez :lol: :lol:

Imagine

Inteleg acuma de ce nu ai vrut sa vi ( cu cati de i se scrie aici ca nu stiu ?) cand te-am chemat , nu te-ai simtit in forma in cazu in care te invit la un antrenament :lol: :lol:
Nu-i nimic , trage tare ...hai , fuguta la sala ca te asteapta Lotu Pantelimon la o gimnastica de incalzire , sa nu crape ceva in tine cand lucrezi clenii aia de kil :lol: :lol:
aualeu....asta e de pe mal?
daca da,sincere felicitari!!oricum e piesa...

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 26 Noi 2011, 13:58

Piftiuta a scris
Cam asta e mai Adelina , pe tine nu te ducea mintea decat sa faci asta cu niste amarate de oratanii, eu va am pe voi

Amaritule tu n-ai decit niste broscute testose(saracele, cred ca-si blestema zilele)si niste clone intr-un univers grotesc ca si in vidEoclipul lui Pink.Atit...Unde sint..fan Gerula, Carevasazica,S.N.,ETC??? :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 27 Noi 2011, 00:19

Ziaristu Adjectiv scrie: Singurul care mai deschide gura in cotet e bietul atarnator profesionist Petrus SF Onea, dar, din pacate pentru el, da un chix de proportii

Mai Petrus, pestele ala pare mort de cateva zile, si nici zidul ala din spatele tau nu sugereaza altceva decat ca ai luat pestele de pe taraba si te-ai dat dupa coltul pietii aleia de peste pe care mi-o tot laudai

Trebuie sa fii cam disperat daca ai recurs la chestii de-astea, pe bune Adevarul e ca, dupa ce Adelina si-a incasat-o asa de nimicitor, ai simtit nevoia sa contra-ataci cumva, asta pot intelege . Dar nu asa mai Petrus, nu furnizand adversarului si mai multa munitie gratuita
P.P.S. In fata acolo l-ai legat cu o sarma, sa nu se vada ca e spintecat? Sa te vad pe-asta cum o mai explici mai Petrus
Imagine

Mai pe scurt cam asa a facut tzacnitul cand a vazut poza cu pestele lui SF:

http://www.youtube.com/watch?v=Vu7jgnJCZe0

TENG ...TENG ...TENG...BOA...BOA...BOA ...TENG...TENG...TENG..TENG ...TENG ...TENG...BOA...BOA...BOA ...TENG...TENG...TENG..
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 27 Noi 2011, 01:51

semlecangheorghe scrie:

Amaritule tu n-ai decit niste broscute testose(saracele, cred ca-si blestema zilele)
Nici din alea nu mai are , am fost azi dupa ciuperci si uite ce am gasit

Imagine

Mai Gerulachio , ce-i bre cu tine , tu care erai asa de vigilent , sa-ti evadeze tie mai testoasele :lol: :lol:

Se vede clar ca ai ramas fara salpa :lol: (pentru necunoscatori , eroul nostru Adrian Nicolae in episodul "Gerula la mare" o inhatat la bomba cu ancore niste pesti care consumati de la anumite cantitati in sus produc halucinatii , vechii romani folosind specia pe post de drog la chefurile lor , eroul nostru o infulecat un overdose asa scurt , de aici si comportamentu lui , dubios cel putin :lol: :lol: )

Hai ba ca daca vrei azi dupa ciuperci am dat de niste straturi de bolunzele , pot sa-ti trimit ca inlocuitor la salpa ca vad ca faci urat , esti in sevraj sau ce ? :lol: :lol: :lol:

Referitor la sarma pe care o vezi tu , pusa intr-un mod foarte logic pe opercul exterior (doamne , cat poti fi de dobitoc , ai o logica :lol: :lol: ) , afla ca respectiva sarma ii vie , mai bine zis un parazit !
Si daca intoarcem pestele pe cealalta parte mai vedem cateva sarme din astea , ba chiar i-am cusut ochiul care i-o iesit afara in timpu drilului , de la stres , si l-am cusut cu sarma !

Imagine

Hai ma sari cu postu ala in care te autonumeai "ziarist de investigatii" :lol: ....ce investigatii ma , cand tu incurci salaul cu obletele si un parazit , o vietate tu o confunzi cu o sarma ! :lol: :lol:

Tot o dai cu caruta cu prosti si unde se rastoarna , pai ba dobitocule , tu te tii de oiste cu dintii , te-ai legat acolo si ai aruncat cheia :lol: :lol: :lol:

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 27 Noi 2011, 02:47

ce peste-i ala S.F.-ule ?

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 27 Noi 2011, 07:29

S.F.-ule,asta cu sirma este tare de tot...sa vezi acuma scenarii,banuiesc ca n-o sa fie de acord cu....parazitul :lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 27 Noi 2011, 09:53

SF-ule nu inteleg de ce te-ai chinuit cu sarma aia groasa, ti-ai belit degetele degeaba si uite ca ai fost demascat . Trebuia sa-l cosi cu fluorocarbon, e invizibil, chiar si pentru senior editori. :lol: :lol: :lol:
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 27 Noi 2011, 11:01

cociuba.dalin scrie:Suncacupicioare behaia odata:

Imagine

Uploaded with ImageShack.us

Gerulaaaaaaaaa, ce mare `campion` ai fost odata, cat patos, cat spirit competitzional, :lol: :lol: :lol:

Tu la ce concursuri mergi de obicei la alea de copii??????? :lol: :lol: :lol: :lol: A fost si aia o dorintza la fel ca si cea cu velierul? :lol: :lol: :lol:

Mincinosule, ce trist burebista.......... ce tristttt, :lol: :idea: :arrow:

Io cred ca tu esti un om foarte tristtt, pe forumuri tzi se spune in fel si chip, esti banat peste tot, pesti nu prinzi, si acum si visele..... viseleee sunt doar in peretzii curbilinii din spital, ce tristtt :lol: :lol: :lol: :lol:
nu stii nimica beeeiiii, trrrogloditule! :lol: :lol: :lol:

Gerülä scrie:Mreana la stationar
de Gerula pe Noiembrie 8th, 2008, 11:05 pm

Nefiind pescar de stationar decat de doua ori pe an, am intalnit mreana doar la vobler. Cu toate astea, e un peste considerat in general pasnic, dar, dupa modesta mea parere, sunt destui pescari de rapitor care dau dupa el si la stationar . Asa ca ne putem ocupa de acest subiect mai pe larg. Sincer, avand o bologneza castigata anul trecut la un concurs, pe care n-am apucat inca s-o scot din husa , ma bate gandul sa-i fac safteaua la mustacioase .
Gerülä scrie:Re: Mreana la stationar
de Gerula pe Noiembrie 9th, 2008, 11:00 am

Nu era de spinning, era freestyle (la liber) ca sa zic asa .
asta ie... iel merge NUMAI la concursuri de friistail!!! cu meseriasii adevaratzi, nu vrajeala deaia d-alde spinning si alte prostii... :wink:

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 27 Noi 2011, 12:20

rine scrie:ce peste-i ala S.F.-ule ?
http://en.wikipedia.org/wiki/Seriola_dumerili

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 27 Noi 2011, 12:25

Tavi scrie:SF-ule nu inteleg de ce te-ai chinuit cu sarma aia groasa, ti-ai belit degetele degeaba si uite ca ai fost demascat . Trebuia sa-l cosi cu fluorocarbon, e invizibil, chiar si pentru senior editori. :lol: :lol: :lol:
Te referi la seniorul editor Adrian Nicolae , care o editat-o pe aia cu baracuda in Marea Neagra :lol:

Dragi telespectatori , in cazu in care nu stiati , aveam baracuda in Marea Neagra , teza sustinuta de ziaristu de investigatii , senior editor , Adrian Nicolae ! :lol: :lol:

Scrie răspuns