Gerula scrie: Eu cred ca omul asta 1. nu stie ce face AGVPS cu cate un euro din banii luati pe FIECARE permis vandut

si 2. Crede ca Federatia o sa-l oblige pe nea Gheorghe de la Urlati sa se inscrie intr-un club ca sa poata pescui pe malul garlei
Va dati seama ce aberatii au pus trogloditii in circulatie ragand pe forumuri?
eu cred ca tu esti capos si asemeni lui fane citesti si intelegi ceea ce vrei ... daca asta ai inteles din tot mesajul atunci prefer sa ma abtin si sa te las in continuare ca din caposenie sa il crezi pe fane un fel de zeu al pescuitului romanesc ...
aberatiile nu au fost spuse de "trogloditi" pe forumuri ci de insusi preaveneratul tau Fane ... poate ar fi interesant sa ii pui niste intrebari despre ceea ce se discuta pe alte site-uri (nu doar rapitori.ro) si as fi curios ce ar raspunde ... probabil ti-ar da vreun citat din vreo lege si ti-ar repeta proverbul ala cu cainii si drumul lung (preluat si de shoco mai nou

) dupa care ar incepe sa iti exlpice ce va face, cum va drege, cum va fi si cum totul e rezolvat cu cei de la CIPS ...
cat despre comunicare ... hahahaha ... asa ceva nu exista, acolo fane decide, fane face, fane stie iar restul paduchilor stransi si ei pe mortaciune cum deschid gura cum o dau in bara si sunt expediati si jigniti de fane daca nu-s in concordanta cu ceea ce prezinta el ...
da ULK ... ai dreptatea ta ... cred ca aveam eu asteptari prea mari ... m-am saturat deja si ies din nou din buda ...
ps : chiar nu inteleg ce naiba ma tot bag aiurea in rahat cand pana la urma nici nu imi pasa atat de mult, data viitoare cand merg la pescuit in cele 3 saptamani de romania voi fi braconier si am incheiat, bag picioarele in permis, asociatii, federatii si alte prostii ... cred ca sunt singurul prost care si-a facut permis de pescuit pe un an pentru a arunca 4 zile in dunare ...
ps : Gerula,
nu e OK sa citezi doar ceea ce iti convine tie dintr-un mesaj scris de altcineva mai ales daca il contrazici ...

C&R ... un alt mod de a savura un peste ...