Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 30 Noi 2011, 07:04

Bathozel a scris
Re: Prostie abisala pe forumurile de pescuit

de Gerula pe Noiembrie 29th, 2011, 8:51 pm

Si pac, Adeluta isi mai trage un picior in gurita aia pofticioasa

semlecangheorghe scrie:tu cunosti vocea lui Razvan,deoarece a-ti vorbit la telefon

Mai bovina agramata , eu am vorbit cu mihuta o singura data acum 3 ani. In medie vorbesc zilnic la telefon cu vreo 20 de persoane "Argumentul" ca i-as putea recunoaste vocea, sau as pute-o diferentia de vocea unei persoane pe care n-o cunosc (adevaratul Gheorghe Semlecan) arata clar ca esti o clona spurcata, de dupa care rage homosexualul onanist dovedit Adelina

P.S. Ala era un numar din redactie de acum 3 ani . Insa e bine ca l-a pus pe net, poate l-o cauta careva vreodata si pentru asta , cine stie pe la ce interlop mai ajunge numarul cu pricina

P.P.S. Tineti aproape, ca in curand ne distram si mai tare cu Adeluta, tocmai am aflat o chestie tare de tot
Doar atita poti??O greseala de scriere??Inseamna ca esti muci amice...Si asa memorie scurta ai??De mirare,la unul cu inteligenta peste medie,senior editor...Ma asteptam la argumente...mai putin puerile,bhatozel draga :lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 30 Noi 2011, 08:50

Gigi...zi-i sa te sune si sa intrebe ce vrea...inclusiv chestii de tamplarie..ca la asaceva nu cred ca poate sa raspunda nici Adelin si nici Razvan...sa vedem ce mai scoate idiotu'? :)
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

cociuba.dalin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de cociuba.dalin » 30 Noi 2011, 08:55

Gerula scrie:
32cm si 310 grame. A trebuit sa trag din greu sa-l scot pana si pe asta din curentul de acolo, dar n-a fost cine stie ce. Ma mut cativa metri mai jos, o iau de la capat si aproape imediat mai iau unul, 34 cm /340g. Ok, insist, si mai iau in vreo 20
:
Ma Sunca, auzi da ce precis ii masori, cum dreaq reusesti, cu cantar de bijutier? :lol: :lol: :lol: :lol: umblii dupa tine, penibil draga Sunca, tot ma intreb cand vei ridica oare stacheta in materie de pescuit si nu numai :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Gerula scrie: Mai, poate esti tu mai norocos si ai parte de ape mai curate, eu n-am luat decat bucati de culoare galbui-maronie si pe Dunare si pe Arges si pe balti si in Delta.
Batozaaaa poate ne pui o poza barem cu un exemplar de somn prins de tine, ce mare` profesor erai odata``, baietzi iarna-i lunga topikul pus de SF este exxceptional, Batozelll pregateste-te HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, PENIBILL.... :idea: :wink:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 30 Noi 2011, 09:14

ULK scrie:Gigi...zi-i sa te sune si sa intrebe ce vrea...inclusiv chestii de tamplarie..ca la asaceva nu cred ca poate sa raspunda nici Adelin si nici Razvan...sa vedem ce mai scoate idiotu'? :)

Simplu o sa zica,ca au invatat tainele timplariei,doar ca sa para personajul meu mai credibil :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

.

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 30 Noi 2011, 09:44

Gerula, eu imi sustin in continuare parerea in privinta atitudinii tale fata de fane din cauza certurilor cu anumiti useri.

Cat despre fapte si vorbe ... pe bune, nu esti naiv si nici nu te prefa naiv sau ca nu ai intelege ... :roll:

Uite-te putin la cele 2 “grupariâ€
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 30 Noi 2011, 11:27

semlecangheorghe scrie:
ULK scrie:Gigi...zi-i sa te sune si sa intrebe ce vrea...inclusiv chestii de tamplarie..ca la asaceva nu cred ca poate sa raspunda nici Adelin si nici Razvan...sa vedem ce mai scoate idiotu'? :)

Simplu o sa zica,ca au invatat tainele timplariei,doar ca sa para personajul meu mai credibil :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sau o sa zica ca ai pus pe cineva sa stea cu tine si sa-ti sopteasca ! Eh , imbatabila logica geruliana :lol: :lol: :lol:

Observ totusi niste probleme mai Gerula , vezi tu , deja esti previzibil , tare ma tem ca asa , dintr-o data o sa-ti cada popularitatea in picaj , hai cu ceva nou ca daca nu ne plictisim , saltimbacu nostru cel de toate zilele :lol: :lol:

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 30 Noi 2011, 11:33

anem..parca tu iti exprimai mai demult mirarea ..ca oare dece ii sustine ziaristul terminator exact pe Fane, cand el se autointituleaza marele deconspirator al mincinosilor si coruptilor?

Nu vezi ca el foloseste defapt acelasi mijloace ca si Popescu? Face orice sa stranga oameni in jurul lui ...daca se poate dintr-o tabara deja inchegata. E in stare sa "organizeze concursuri" ..doar doar pune lumea botul :)

Oare dece nu le iese socoteala la cei doi mustaciosi?

:roll: :roll: :D :D
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 30 Noi 2011, 12:49

Gerula scrie: Eu cred ca omul asta 1. nu stie ce face AGVPS cu cate un euro din banii luati pe FIECARE permis vandut :D si 2. Crede ca Federatia o sa-l oblige pe nea Gheorghe de la Urlati sa se inscrie intr-un club ca sa poata pescui pe malul garlei :lol: :lol: :lol:

Va dati seama ce aberatii au pus trogloditii in circulatie ragand pe forumuri?
eu cred ca tu esti capos si asemeni lui fane citesti si intelegi ceea ce vrei ... daca asta ai inteles din tot mesajul atunci prefer sa ma abtin si sa te las in continuare ca din caposenie sa il crezi pe fane un fel de zeu al pescuitului romanesc ...

aberatiile nu au fost spuse de "trogloditi" pe forumuri ci de insusi preaveneratul tau Fane ... poate ar fi interesant sa ii pui niste intrebari despre ceea ce se discuta pe alte site-uri (nu doar rapitori.ro) si as fi curios ce ar raspunde ... probabil ti-ar da vreun citat din vreo lege si ti-ar repeta proverbul ala cu cainii si drumul lung (preluat si de shoco mai nou :lol: ) dupa care ar incepe sa iti exlpice ce va face, cum va drege, cum va fi si cum totul e rezolvat cu cei de la CIPS ...

cat despre comunicare ... hahahaha ... asa ceva nu exista, acolo fane decide, fane face, fane stie iar restul paduchilor stransi si ei pe mortaciune cum deschid gura cum o dau in bara si sunt expediati si jigniti de fane daca nu-s in concordanta cu ceea ce prezinta el ...

da ULK ... ai dreptatea ta ... cred ca aveam eu asteptari prea mari ... m-am saturat deja si ies din nou din buda ... :arrow:

ps : chiar nu inteleg ce naiba ma tot bag aiurea in rahat cand pana la urma nici nu imi pasa atat de mult, data viitoare cand merg la pescuit in cele 3 saptamani de romania voi fi braconier si am incheiat, bag picioarele in permis, asociatii, federatii si alte prostii ... cred ca sunt singurul prost care si-a facut permis de pescuit pe un an pentru a arunca 4 zile in dunare ...

ps : Gerula, nu e OK sa citezi doar ceea ce iti convine tie dintr-un mesaj scris de altcineva mai ales daca il contrazici ... :wink:

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 30 Noi 2011, 13:35

mai raspund doar la asta ca sa nu zici ca am ramas dator :lol: :
Gerula scrie:P.P.S. Sa stii ca am observat si faptul ca n-ai suflat un cuvintel despre ARGUMENTUL pe care ti l-am adus apropo de comparatia LRS-FRPS, si anume abuzul incalificabil comis impotriva lui Vali Stratonov. Parca si de asta il acuzai pe Stefan Popescu, ca se face ca ploua cand nu-i convine ceva, nu?
mi se pare foarte normal sa il excluda inclusiv din cauza incaierarii, comportamentul de maidan nu ar avea ce sa caute intr-un concurs de pescuit ... plus ca din punctul meu de vedere, tradatorii nu au loc alaturi de persoanele pe care le-au tradat ... pe mine ma mira ca nu l-au exclus in momentul in care s-a aliat cu fane si "federatia" a inceput sa dea in judecata LRS-ul care cica era ilegal dar propriul vicepresedinte participa la concursuri ...

na ... poate am fost cam direct dar asta e punctul meu de vedere ...

d.p.m.d.v "federatia" asta e doar o gluma proasta pe seama careia se pot face glume ... si asta datorita initiatorului Popescu Stefan ...

gata ... mai departe nu are rost ... am "esit" :lol: :arrow:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 30 Noi 2011, 14:16

Gerulachio,ca sa intelegi mai bine treaba cu L.R.S. si cu excluderea,imagineaza-ti ca vin io la tine in concurssul ala de 500 de euro si ma tin de scandal??Ce faci??

.

Scrie răspuns