Am auzit ca Tavi e moderator..e adevarat??
Si Hell moderator secund...Hellllll,unde vectoru' meu umbli,mai baiete??
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
...si trebuie sa ne pregatim de copca. Se anunta un sezon bun: http://www.sport.ro/sporturi/cel-mai-ta ... bject_map={%22117970898352589%22%3A10150597502114059}&action_type_map={%22117970898352589%22%3A%22og.likes%22}&action_ref_map=[]rine scrie:intr-o saptamana a venit din nou, iarna, de s a deschis arena ?![]()
Craciunul n-a trecut nu?
vad ca inca, se semneaza scrisori catre Mosu'
Gata Batrane....amu am vast ca so deschis....prizent!semlecangheorghe scrie:Ni ca so deschis arena..![]()
Am auzit ca Tavi e moderator..e adevarat??
Si Hell moderator secund...Hellllll,unde vectoru' meu umbli,mai baiete??
Eu chiar as fi mers mai departe cu polemica, ca era mishto, dar chiar nu are rost sa continuam...daca in 150 de pagini ati dovedit ca nu puteti, crezi ca daca mai intindem boala cu inca cateva o sa dovediti contrariu?!MuskMd scrie:cea mai buna metoda sa ai ultimul cuvantsi cand erai mic era naspa cu luatul jucariilor si plecatul acasa, nu ?
![]()
daca chiar asta cu jaloul era problema ( si nu aruncatul de diverse insinuari) ai fi citit ce am zis mai demult...ca in mod cert la jaloo treaba se complica grav cu flyul, mai ales in conditiile tarii noastre mirifie unde jaloul e halit de toti fomistii ( cu stella sau fara) .... deci cut the bullshit si mai asteapta 2-3 ani daca vrei sa vezi salai la fly....deocamdata avem numa strapi spre bucuria ta sincera....chiar si trasi in poze...