Stelif scrie:Salutari Domnilor,
As vrea "sa ma rad" si eu citind topicul asta dar mi-e greu sa urmaresc firul discutiilor pentru ca Gerulica scrie pe forumul lui iar voi aici.
Va propun sa-i faceti o invitatie "prieteneasca" de a participa la discutii aici astfel incat noi astia care asistam sa nu fim nevoiti sa vedem un monolog.
Va promit ca va fi ca la meciul Petrolul Steaua..vine infractorul pe terenul nostru ,sarim pe el si-i scoatem gargaunii din cap.O sa fie super funny.
P.S. sa nu-i spuneti ca eu v-am dat ideea asta ca dupa aia ma ia in colimator....si mi-e cam frica

Draga Stelif,gazetarsul de piftie este mult prea las ca sa vin aci.De unde stiu??Simplu, nu ma primeste pe mine,”clona ”lui cea mai iubita dintre toate,sa discut direct la el pe forum..Adica mi-a dat ban,pe motiv de clona,desi initial primisem doar ban temporar,si apoi, fara sa-mi dea ocazia sa-mi dovedesc identitatea,harst...
De venit aici mai vine insa, sub forma de clona..pe fata nu are cum ca-i banat..Asadar ,Iulius,Fan Gerula,Iulius,Allspark,Spectator Neutru,sint citeva dintre fatetele multiplei sale personalitati..
Io ma multumesc cu el asa cum e..Nu-l pOti schimba ,e de la natura asa...ar avea o sansa daca ar lua pastilutele ,da el nu, trage dupa vrabii folosindu-le drept proiectile..Ce sa-i faci..
Prins cu clona,sau cu minciuna,o da repede pe ”bancuri bune pt. oameni inteligenti”Nu ca ar face parte din aceasta categorie..Doar mimeaza...Intr-o incercare disperata de a iesi din tiparul asta,a deschis un topic cu regele Charles...De parca cineva il mai crede.....
Gerula ,cit mai kilu de clean???
Si-Gi Lures wobblers&more..
.