Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Stelif
junior
junior

Mesaj de Stelif » 01 Noi 2011, 13:18

pikeman scrie:nu are loc, intre trogloditi :lol: :lol: :lol:

ce sa caute un orc aici?

Imagine

:lol:
Esti sigur ca-i orc ? Am vazut si eu filmul ala da' orci cu mustata ciuciu :D
Se poate sa fie un orc mutant? pfuai...asta ar fi prea de tot....
Asta este...voi urmari topicul sa vad daca ii rupeti fashu' sau nu...

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 01 Noi 2011, 14:02

Stelif scrie:Salutari Domnilor,
As vrea "sa ma rad" si eu citind topicul asta dar mi-e greu sa urmaresc firul discutiilor pentru ca Gerulica scrie pe forumul lui iar voi aici.
Va propun sa-i faceti o invitatie "prieteneasca" de a participa la discutii aici astfel incat noi astia care asistam sa nu fim nevoiti sa vedem un monolog. :D
Va promit ca va fi ca la meciul Petrolul Steaua..vine infractorul pe terenul nostru ,sarim pe el si-i scoatem gargaunii din cap.O sa fie super funny. :lol:
P.S. sa nu-i spuneti ca eu v-am dat ideea asta ca dupa aia ma ia in colimator....si mi-e cam frica :D

Draga Stelif,gazetarsul de piftie este mult prea las ca sa vin aci.De unde stiu??Simplu, nu ma primeste pe mine,”clona ”lui cea mai iubita dintre toate,sa discut direct la el pe forum..Adica mi-a dat ban,pe motiv de clona,desi initial primisem doar ban temporar,si apoi, fara sa-mi dea ocazia sa-mi dovedesc identitatea,harst...

De venit aici mai vine insa, sub forma de clona..pe fata nu are cum ca-i banat..Asadar ,Iulius,Fan Gerula,Iulius,Allspark,Spectator Neutru,sint citeva dintre fatetele multiplei sale personalitati..

Io ma multumesc cu el asa cum e..Nu-l pOti schimba ,e de la natura asa...ar avea o sansa daca ar lua pastilutele ,da el nu, trage dupa vrabii folosindu-le drept proiectile..Ce sa-i faci..

Prins cu clona,sau cu minciuna,o da repede pe ”bancuri bune pt. oameni inteligenti”Nu ca ar face parte din aceasta categorie..Doar mimeaza...Intr-o incercare disperata de a iesi din tiparul asta,a deschis un topic cu regele Charles...De parca cineva il mai crede..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gerula ,cit mai kilu de clean???
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

cociuba.dalin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de cociuba.dalin » 01 Noi 2011, 14:10

Daaaaa topicul cu regele Charles e superb , superb doar pentru oameni `inteligentzi` , nu-l sumonatzi ca apare iar Dr.Psihiatrie (pe el l-ai uitat Gici :) ) si ne da o retzeta.... :lol:,

GERULAAAAA madar....fakar, am pesti pe trepied pentru penalu tau de concurs, ma primesti? am cu cine concura..... ?MUhahahahahahaha.... ha.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 01 Noi 2011, 14:15

cociuba.dalin scrie:Daaaaa topicul cu regele Charles e superb , superb doar pentru oameni `inteligentzi` , nu-l sumonatzi ca apare iar Dr.Psihiatrie (pe el l-ai uitat Gici :) ) si ne da o retzeta.... :lol:,

GERULAAAAA madar....fakar, am pesti pe trepied pentru penalu tau de concurs, ma primesti? am cu cine concura..... ?MUhahahahahahaha.... ha.
mai daline, nu tu ai user la el intitulat empthy_cluster? :lol: :lol: :lol:

cociuba.dalin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de cociuba.dalin » 01 Noi 2011, 14:48

Ba, cum sa n-am, io vreau sa particip la concurs esthi nebun :lol: , numa n-am cu cine.. Muhahahahahahahahahahahahahahaha.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 01 Noi 2011, 19:53

:lol: :lol: :lol: :lol:

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 01 Noi 2011, 20:11

Din nou,maretul gazetaras,tine sa ne arate ce curajos este el...
Ala fiind si motivul pentru care n-ai suflat o vorba despre participarea ta la arena din cotet, de groaza sa nu te trezesti ca vin sa-ti dau suturile alea pe care le merita atat de mult o javra ca tine

Evident afirmatia de mai sus ,a fost facuta la vreo doua zile dupa concurs..Ca sa fie sigur ca Pikeman a ajuns acasa...Nu putea risca sa zica asta luni,a doua zi,daca Pikeman zabovea o zi prin Capitala...???

Dar cind a fost sigur ca Pikeman a plecat,pieptu nainte si da-i cu laude de sine...” ce puternic sint eu..” :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gerulikka ,mare javra tupeista esti...da marog..

Hai mai bine spune-mi ,in viziunea ta ,cum ar trebuii sa arate o intilnire intre noi doi??
Unde,si in ce conditii..minuneaza-ma,sa vad ce iti mai debiteaza chestia aia cu pretentii (nejustificate dealtfel)de, ...minte

.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 02 Noi 2011, 11:29

Iar agitati dobozul de pepsi?!....pana la urma o sa explodeze.

Eu am inteles pana la urma ca nu e bine sa iti bati joc de oameni bolnavi, de aceea am ales sa nu mai ii mai raspund.Vad ca ii face rau.Poate ar fi mult mai linistit daca s-ar intalni cu Gigi si ar vedea ca exista, macar nu s-ar mai bate toata ziua prin casa singur, incaltat cu manusile de box imaginandu-si ca e cu mine in ring. Pe mine m-a pierdut de partener cand am realizat cat de bolnav e. Daca pe Gigi il excita sa se ia de un biet nenorocit care e clar atins la cap de soarta, nu e treaba mea.
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

cociuba.dalin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de cociuba.dalin » 02 Noi 2011, 12:23

Preluat de pe forumul lui Burebista,
atentzie!!:

``Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori

``

Muhahahahahahahahahahahahaha, .............................. nu mai pot .............. ma doare burta....... muhahahahahahahahahahahahah. :lol:

Citand un clasic in viatza: SUPERB!

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 04 Noi 2011, 07:28

In plina criza de delirium tremens gazetarasul de piftie,enumera beneficiile .............unei conduceri monarhiste sub conducerea unui degenerat din nobila casa de Windsor.. :lol: :lol: :lol: :lol:

Cretinel,da de ce sa nu treaca tara asta sub conducere fanariota???

Ah,asta s-a mai intimplat,cu largul concurs al unor cretini ca tine..

A fost suficient ca Printul Charles sa sustina ca se trage din...Vlad Tepes,si gata tembelul il si vede rege de..Romania..Si daca tot veni vorba de Tepes,zau,nu stiu,...cine ar trebuii tras in teapa.. :lol: :lol: :lol:

.

Scrie răspuns