Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 31 Oct 2011, 06:51

Ah si am uitat,Fan Gerula ar trebuii sa isi schimbe numele in Fan lasul..Stii de ce??

Pentru ca de la tastatura esti tare viteaz....sa-l ponegresti mereu pe Pikeman..Dar cind Pikeman a venit pe Pantelimon....mai greu..

Intentionat n-am ridicat problema asta :lol: :lol: :lol: :lol:

Daca eu ziceam ca vine Pikeman pe Pantelimon sint absolut convins ca „iar plecai citeva zile„...poate in „Bulgaria„..poate cine stie...oricum e clar ca intrai intr-un exod...Da nu,ai fost tare virgont pe net,ca erai sigur ca gata,nu mai vine nimeni.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Situatia asta demonstreaza si mai mult ca am avut dreptate lasule..

Asadar ,daca esti asa puternic,si destept ,cum de ai ratat ocazia de a-l face una cu pamintul pe Pikeman,la Pantelimon????

Sa te inscrii in concurs sa le arati ce inseamna pescuit,ar fi sa sper prea mult...desi am vazut ca acolo e pestele tau preferat...cine stie poate il depaseai pe autorul acestei capturi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... &start=280

http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... 726#321726
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

danielcocea
veteran
veteran

Mesaj de danielcocea » 31 Oct 2011, 08:03

semlecangheorghe scrie:...cine stie poate il depaseai pe autorul acestei capturi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... &start=280

http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... 726#321726
ce aveti cu mine ? ....pai daca era sa mi o ia din mana , ce era sa fac?.... :lol: .....sa i o dau ?.... :lol: :lol: ....oricum pt. linistea mea sufleteasca pestele a fost eliberat dupa sedinta foto.......

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 31 Oct 2011, 08:12

Cred ca ai avut un drill pe cinste...Io cind am unul de ala,tre sa iau musai un extraveral..Anulasta nu am pus nici una pe mal..daram avut vreo 2 care m-am bucurat ca s-au dezgatat

.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 31 Oct 2011, 09:26

danielcocea scrie: ce aveti cu mine ? ....pai daca era sa mi o ia din mana , ce era sa fac?.... :lol: .....sa i o dau ?.... :lol: :lol: ....oricum pt. linistea mea sufleteasca pestele a fost eliberat dupa sedinta foto.......
sa lamurim o traba, ala nu e peste :lol:

p.s. @gigi, n-auzi ca fangerula e din sibiu, adicatalea putea sa vina pe olt daca vroia cafteala :lol: :lol: :lol: dar cum umbla in aceelasi corp ca si idolul sau , probabil era mai usor sa vina la pantelimon daca nu era plecat in bulgaria :lol: dar a preferat sa taca si sa se nu observe prezenta mea acolo, de frica :lol: :lol: :lol: nu de alta, dar daca punea iar placa - cu bulgaria, deja trebuiau sa ii faca aia cetatenie la cat shade pe acolo :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 31 Oct 2011, 09:57

,nu mai zic nimic..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 31 Oct 2011, 10:01

Da tot nu ma pot abtine..Pun pariu ca acuma, iarasi o sa bage ofticat vreu banc de ala rasuflat la rubrica „bancuri bune pt.oameni inteligentu„desi nus ce cauta el pe acolo,asa, si o sa taca vreo citeva zile si apoi o sa citeasca ”intimplator„ori o„ sa-i atraga atentia„S.N.sau alta clona,si brusc va deveni foarte „viteaz„,cum stim acuzindu-te ca de ce n-ai mers pe la el...Ca el vezi doamne n-a stiut de Pantelimon..... :lol: :lol: :lol: Si iarasi va fi viteaz foarte ,invitind in ring,DUPA,ce Pikeman a si uitat ca a fost prin Capitala...

Mah osinzatule,stie Malin cu cine face echipa????

.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 31 Oct 2011, 11:37

Dar, sa vezi ghinion, au pomenit ca vine pokemonul la concursul ala NUMAI DUPA CE ACESTA AVUSESE LOC
Imagine

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mai mult nu e de zis :lol:
somn usor gerulex, chiar eram curios ce o sa aberezi pe subiect daca gigi tot m-a agitat nitel si am intrat la tine in cosmelie
una peste alta ultimu tau membru e sorinhc de acu 2 luni :lol: :lol: :lol: si la concurs vad ca te milogesti de SN sa mai faca postari, numai ca ai uitat parola clonei si ea nu mai posteaza :lol: :lol: :lol:

cociuba.dalin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de cociuba.dalin » 31 Oct 2011, 12:47

DECEBALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL..... ajuta-l doamne!!!!! :idea:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 31 Oct 2011, 12:55

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mincinosuuuuullllllll,Pinochiooooooooooo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mah osinza mincinoasa ,tu crezi ca toata lumea e proasta si tu esti destept???Am vazut ,...iti dai cu stingu-n dreptu de sar scintei...

Mai bine recunoaste ca esti si las si prost,ce sa-i faci soarta a fost cruda cu tine :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Oare nu ti-e jena ca te vede ”o tara intreaga”,las dovedit si mincinos campion ce esti???

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 31 Oct 2011, 15:14

Acuma chiar o ram :lol: :lol: as fara replica.. :lol: :lol:

A mai putut sa ingaime ,folosind o fraza scoasa din context,ca io mi-s las...

Da tolomacule diferenta dintre noi doi este ca eu ,orice am zis ,de venit la Bucuresti am venit,in schimb tu n-ai facut altceva decit sa pleci in ”EXOD„.CAM DE FIECARE DATA CIND TE INTREBAM CE FACI IN WEEKEND. :lol: :lol:

.

Scrie răspuns