Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 26 Oct 2011, 08:52

Leba scrie:CUIB ~uri n. 1) Culcuș pe care și-l fac păsările pentru a depune ouă și a scoate pui. 2)...
sursa: dexonline.ro
Pai cum sa zici ca-i apanajul baitcasterilor? nu vezi ce scrie mai sus:pasarile?
pardon pasaricile... :D
La punctul doi e culcus pe care il fac pasaricile cand incearca sa fie barbati dar nu le iese ! :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 26 Oct 2011, 11:28

MuskMd scrie::lol: :lol: :lol: ia uite cine si-a facut cont pe M13.... :twisted: :twisted: :twisted:
I'm in, baby :twisted:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 26 Oct 2011, 11:33

Nemernic scrie:
MuskMd scrie::lol: :lol: :lol: ia uite cine si-a facut cont pe M13.... :twisted: :twisted: :twisted:
te-ai dus sa le-o dai muscarilor la ei acasa? :lol:

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 26 Oct 2011, 12:22

pikeman scrie:
Nemernic scrie:
te-ai dus sa le-o dai muscarilor la ei acasa? :lol:
Nu nu....vad ca sunt baieti faini... Am intrat doar asa....cine stie ?! Poate intr-o buna zi..................... :shock:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 26 Oct 2011, 13:22

pikeman scrie: te-ai dus sa le-o dai muscarilor la ei acasa? :lol:
:lol: :lol: :lol: In cuib :twisted:

Ma , macar Nemernic a avut curajul sa incerce :twisted: .... tu ? Si tre sa iei in calcul ca acolo esti invitat vip, ejti pretin cu dom prezident :lol: :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 26 Oct 2011, 13:27

Ptiu drace..... OmuleStiuca.... nici sa te gandesti macar sa-ti faci cont la "ei" :shock: :lol: :lol: :lol: .....Virusu'i mai mare ca la noi, ma :? ..... deja m-a luat unu' cu musca :shock:
p.s.: mi-a adus aminte de o faza....de acu' vreo 5-6 ani.... Eram prin Madrid, sambata...05-06:00 ....dupa club.. zic cu niste amici... hai, ba, si noi intr-un afterhour d-ala... ca cica e muzica buna..... BUN ! ... Zis si ajunsi :shock: intr-unul...... Coboram scarile (era undeva la un subsol.....)... dam sa intram, si ce crezi ca era pe holul care ducea direct "acolo" ? :shock: ...doua (am zis doua: una + una) care se intindeau pe peretele ala..... :shock: .... Noh....cine stie ?! ....alcoolul asta....offf Doamne.... N-are nimic.... continuam... si ajungem, neica, "acolo" .... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: TOTI, dar toti erau "suciti" .... noi, 3 p0ularai, in cautare de femei.... cu ochii beliti la ei... aia la noi..... SI....cale-ntoarsa.....cu un mormait pe fundal: "Vezi, ba !? Ti-am zis ca nu-i de noi"...........

p.s.s.: nush daca mai am mult sa zic asta, dupa ce am intrat la "ei" :lol:

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 26 Oct 2011, 14:08

:lol: :lol: :lol:
mda.... e bine de stiut.
Doar ca acum nu esti baut si nici nu ai intors spatele ca "aci nu-i de tine" :twisted: :lol: :lol: :lol:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 26 Oct 2011, 14:18

MuskMd scrie:
pikeman scrie: te-ai dus sa le-o dai muscarilor la ei acasa? :lol:
:lol: :lol: :lol: In cuib :twisted:
Ma , macar Nemernic a avut curajul sa incerce :twisted: .... tu ? Si tre sa iei in calcul ca acolo esti invitat vip, ejti pretin cu dom prezident :lol: :lol:
am auzit ca i riscant, te poti infesta dreq, cica mustele alea au pe dracu in iele :lol:
amu si o poveste...
mer cu presidentu vostru la un pestrav de decembrie sa fi fost, ma rog , frig, zapada. Io la gobleri el la nimfa, io 0 el 6 mici , de 10-15 cm, da na, nu bagam mana in foc ca ie atatia in cascada aia :oops: fascinat, ma pune ghiavolu sa iau un ichipament d'asta pe care il pun pe Hellraiser sa il ridice si fiind iarna zic tine-l acolo pana da caldura.
Numa prostu' dreq :lol: copchil natang, se duce in spatele casei pe Sabar sau ce draci de parau are acolo, cu ichipamentu meu si de aici nu mai stie nimeni ce so intamplat ca vorbeste in alta limba, cu taper, vision, WTF, scrie cu #uri si cica il mai poti vedea la apus de soare cum topaie pe camp in cautare de diverseinsecte si animale cu blana sau pene :lol: :lol: :lol: :lol:

noroc ca n-am pus mana pe bota aia, de atunci i-am lasat-o cado si ma blesteama cand isi aduce aminte ca din cauza mea so apucat de fly, bine, tat io l-am invatat si la spin si la facut voblere...amu l-am scapat de sub control :lol: :lol: :lol:

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 26 Oct 2011, 14:20

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ai uitat sa zici ca pescuie in padure acu :lol: :lol: :lol: :twisted:

PS nu mai zi ca ai fo in decembrie la pastrav :oops: :twisted:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 26 Oct 2011, 14:24

MuskMd scrie::lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ai uitat sa zici ca pescuie in padure acu :lol: :lol: :lol: :twisted:

PS nu mai zi ca ai fo in decembrie la pastrav :oops: :twisted:
asa-i , creca era februarie :lol: :lol: :lol:
ce dreq ma, tu crezi ca mi rusine? am fo sa pescui nu sa tin :P
si doara nu oi fi fraier sa merg la pestrav cand manca speciile de big-game pe Olt :lol: :lol: :lol:

P.S. eram la o gura de varsare pe olt , deci daca tiu bine minte, cautam cleanu :lol: :lol: :lol:

Scrie răspuns