Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 31 Oct 2011, 21:48

Gerula maichii,sa nu uiti a-ti lua pastilutele,dragule..Fa nani si viseaza frumos..Azi a fost o zi urita pentru tine...Te-au facut unii de rusine..Si asta cu ajutorul tau..Te-au prins in flagrant cu minciuna ca nu stiai ”de nus ce concurs pe Pantelimon„,si cind colo tu postasesi inca de cind s-a anuntat concursul si primii inscrisi...Ce sa-i faci dragule,imbatarinesti,depui tot mai multa osinza,chelesti si te lasa memoria...Ia Ginkoprim ca ajuta la memorie..Si poate ai si tu noroc si te incluzi prin vreun program d-asta guvernamental pentru handicapati...Hai ,pa,...pastiluta si somn usor..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 01 Noi 2011, 09:40

gerulica, apoi nu te-am anuntat pt ca erau cativa baieti carora le-ar fi placut sa te altoiasca :lol: chiar ai fost vedeta, asocierea nickului tau cu atribute gen prost, schizo, nebun deja este vazuta ca un pleonasm :lol: :lol: :lol: plus ca avand in vedere cunostiintele tale in materie de pescuit nu ai fi fost util nimanui , eventual doar ca structura pe fundul balataului :lol: :lol: :lol:

auzi, dar subectu cu userii de ce il eviti, il mai ti mult pe sorinhc ultimul inscris? :lol: ai mai mult de 4-5 inscrisi? mi-e lene sa caut postarea in care am zis ca pun pariu cu tine ca nu aduni oameni :lol: mai zi la SNul ala sa faca postari, doara doara devine si el eligibil :lol: :lol: :lol:

p.s. mai unge si tu usa la cotet ca scartzaie cand intru pe acolo :lol: creca fiindca nu prea intra nimeni sa te vada cum stai cu ochii in tavan :lol: :lol: :lol:

hai pa! (intreaba-i pe olteni ce inseamna asta) :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 01 Noi 2011, 10:22

Gazetarasule, cind folosesti expresia ”nus ce concurs”,transmiti ideea ca este un concurs de care ai auzit vag sau deloc,sugerind astfel ca iti era aproape strain,subiectul ..

Daca nu erai prost sa uiti ca ai anuntat pe topicul ala cu ”Pantelimon I.O.Rsi nu stiu ce”ca se tine un concurs, ba stiai si amanuntul ca se pescuieste din barca,mi-e foarte greu sa cred ca nu ai citit aici amanunte...Nu cred ca nu stiai ca vine si Pikeman....Daca afirmi raspicat asta nu te va crede nimeni pentru ca ai dovedit nuodata ca monitorizezi rapitori.ro asiduu..

Asa ca nu esti decit un mincinoos..si laas...Nu riscai sa pari tu asa in public,tu esti viteaz doar dupa tastatura de dupa perdeluta...Spre deosebire de tine eu am aparut in public ,timp de 3 zile...hai ca la inceput ai luat-o de cacealma.Dar ulterior??Simbata,duminica??Unde ai fost??

A am uitat ,,,in Bulgaria...Te cred,la fel cum n-ai stiut ca vine Pikeman la Pantelimon...

Pentru mine e clar,daca te intreb ce faci in weekend ,intri automat in procedura standard de exod,daca nu zic nimic,esti ..acasa,inocent,...nestiutor :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

cociuba.dalin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de cociuba.dalin » 01 Noi 2011, 11:00

Vox-Populi alias Menumorut iar ai luat-o la mustacioara, las potzi fi, nici macar cu Pokemonu nu te-ai intalnit, ii mai mic ca tine la statura, tzi-o fost frica ca te `bate`, :oops: :oops: ,
- ba da LAS potzi fi....., intre peretzii aia ai tai `rotunzi` de `beton`
HAHAHAHAHAHA......ha :lol:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 01 Noi 2011, 11:36

pikeman scrie: auzi, dar subectu cu userii de ce il eviti, il mai ti mult pe sorinhc ultimul inscris? :lol: ai mai mult de 4-5 inscrisi? mi-e lene sa caut postarea in care am zis ca pun pariu cu tine ca nu aduni oameni :lol: mai zi la SNul ala sa faca postari, doara doara devine si el eligibil :lol: :lol: :lol:
+ ceva poze cu pesti mai vedem si noi? :lol: :lol: :lol:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 01 Noi 2011, 11:43

p.s. cand raspunzi la astea de mai sus , mai vorbim :lol:

Stelif
junior
junior

Mesaj de Stelif » 01 Noi 2011, 11:43

Salutari Domnilor,
As vrea "sa ma rad" si eu citind topicul asta dar mi-e greu sa urmaresc firul discutiilor pentru ca Gerulica scrie pe forumul lui iar voi aici.
Va propun sa-i faceti o invitatie "prieteneasca" de a participa la discutii aici astfel incat noi astia care asistam sa nu fim nevoiti sa vedem un monolog. :D
Va promit ca va fi ca la meciul Petrolul Steaua..vine infractorul pe terenul nostru ,sarim pe el si-i scoatem gargaunii din cap.O sa fie super funny. :lol:
P.S. sa nu-i spuneti ca eu v-am dat ideea asta ca dupa aia ma ia in colimator....si mi-e cam frica :D

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 01 Noi 2011, 11:47

Stelif scrie:P.S. sa nu-i spuneti ca eu v-am dat ideea asta ca dupa aia ma ia in colimator....si mi-e cam frica :D
Stai linistit..... deja stie :lol:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

Stelif
junior
junior

Mesaj de Stelif » 01 Noi 2011, 11:52

Trage cu ochiu' ah?
:D

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 01 Noi 2011, 12:14

nu are loc, intre trogloditi :lol: :lol: :lol:

ce sa caute un orc aici?