Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 11 Noi 2011, 15:35

Io cred ca o sa scoata pistolul si o sa traga,ca se se asigure ca nu sint o iluzie-halucinatie..Poi degeaba tot zic eu de ...vesta antiglont :lol: :lol: ??
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 11 Noi 2011, 15:43

Asta-i crincena rau
Vezi mai Adelina, de-aia voi sunteti niste viermi insignifianti, iar eu sunt senior editor pentru Romania la una din cele mai mari agentii de presa din lume .

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Senior editor ,care nu stie sa scrie corect d.p.d.v.gramatical??????

Brae,mai fa neste exercitii de dictare,de genul
„Adrian a prins un clean„..sau

„Bicepsul sau din profil
E-ntretinut cu clean la kil„,,sau

„Federatia federala,nu stie,nici sa se nasca,nici sa moara”
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Senior ...editor :lol: :lol: :lol:

.

sergyu20
junior
junior

Mesaj de sergyu20 » 11 Noi 2011, 17:12

semlecangheorghe scrie:Io cred ca o sa scoata pistolul si o sa traga,ca se se asigure ca nu sint o iluzie-halucinatie..Poi degeaba tot zic eu de ...vesta antiglont :lol: :lol: ??
http://www.youtube.com/watch?v=p9afj1khMaQ

cociuba.dalin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de cociuba.dalin » 11 Noi 2011, 18:21

SUPERBBBB, am fost shi io banat HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

````

de empthy_cluster pe Noiembrie 11th, 2011, 5:57 pm

Cred ca fraza de dupa virgula din mesajul meu anterior ti-a aratat ceea ce poate constientizezi in mintea ta dar tzii rusine sa acceptzi,

Desigur dupa acest mesaj ITZI DAU EU VOIE SA MA BANEZI !!!, dupa cum bine vroiai mai de mult deoarece itrzi este frica si esti UN LAS in a merge pe o comfruntare directa de idei (tu odata o dai in peretzi curbilinii) , si sa sti Dr.Psihiatrie ca unele dintre gesturile tale ar trebuii sa-tzi dea de gandit, repetzi intruna in frazele tale: ORICE OM NORMAL LA CAP, TE RAD OAMENII, TE FACI DE RUSINEE....., BULGARIA-EGIPT-HOMOSEXUAL etc, sa stii ca oamenii ce au o obsesie pentru ceva si ajung sa nu mai faca diferentza dintre viatza reala si fictziune sunt catalogatzi SENILI, blupp.

Si acum revenind la treburi serioase sa stii ca m-am suparat pe tine, in sensul ca nu a venici nici dreaq pe rahatul asta de sait sa aiba loc si penalul ala al tau de concurs ce era sortit pieririi din start, io unu sa stii ca nu am stat degeaba, am muncit toamna asta si am filmuletze cu capturi deosebite(somnii de Ebroo de 40 si 80 kg) filmatzi cu trepied, camera HD, este surprins momentul atacului poola mea tot ce trebuie, si tu rahat cu ochi ce ai facut ? ai facut pe dreaq nu ai mai adus nici un user,ba din contra vorbesti singur in cocina asta, nici macar lincul demo pus de Jedi nu de tine, RUSINE
io cu cine ma bat?????? pentru ce am muncit, am vrut sa castig si io cinstit la un concurs un rahat de premiu, numa camera HD m-a costat 800 Euro???? ,esti un mapet complexat si las, nu mai vreau sa am deaface cu tine, MARS BOLNAVULE LA SPITALUL DE PSIHIATRIE , MADARFACAR, si ma-ai intrebat intr-un post de la tine din cocina ca: `` tu ai scris ``prostiile`` alea pe rapitori.ro despre minne` HAHAHAHAHAHAHAHAHA Beiii nu era evident ca IO

ps Inainte sa ma banezi imi raspunzi si mie la o intrebare:??? TZI-AI GASIT GAGIKA??????? HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAU-pescuit

```` :twisted: :twisted: :twisted:

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 11 Noi 2011, 18:53

nu uita ideea principala: se scrie cu un "i" :wink:

cociuba.dalin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de cociuba.dalin » 11 Noi 2011, 18:56

Posibil, nu neg... :lol:

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 11 Noi 2011, 19:25

heheheheheheheheheheeeeee bine ai venit in club daline! :lol: :lol: :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 11 Noi 2011, 19:36

Dalinule cu ce l-ai suparat pe klonoiul sef??

Poi se poate??

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 11 Noi 2011, 19:51

Acuma am citit.....marele erudit :lol: :lol:

Nu am curaj sa ma gindesc cum ar arata limba romana daca ar fi scrisa de 'carturari',ca si el..

Acuma este cocos ,dar uita ca Musti de exemplu, ia demonstrat ca face niste greseli de neinteles,pentu un asa zis ziarist ,cu presupuse valente de senior...d-ala,dar care ar fi de inteles pentru un om simplu,cum ar fi un timplar.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ei Gerula,ai munci tu,dar esti pe linga gramatica,rau de tot..si culmea ironiei ,mai ai si blog...

.

cociuba.dalin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de cociuba.dalin » 11 Noi 2011, 19:52

Pai ma Gigi, io mi-am tras niste filme ca si fraeru asta toamna :lol: :lol: , itzi dai seama, nu-i usor sa meri cu trepiedu dupa tine titamai draga toamna,echipamente hi-tech prin satelit etc...., si cand colo ce sa vezi Menumorut sta ca looseru singur in cotarka tata vara si vorbeste el cu el si cu el, da-o draq de treaba ma Gigi :lol: nu-i in stare regele Zalmoxis sa aduca un user pe rahatul ala de forum, tot o da cu : citez`` TE RAD FORUMURILE, PSIHIATRIE, OBSESIE, HOMOSEXUALITATE ETCCC`` mizerii din astea expirate... :lol: :lol: :lol: , tot la aia 180 de conturi create a ramas din care 80% false, Gigi.... SUPERB....! :lol: :lol: :lol: , ce-i mai trist e ca el, el Rex nu fu in stare sa se filmeze prinzand un rahat de peste punctabil pentru penibilul lui concurs si sa puna filmul ca si demo....... HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAH, repet, Superb! :lol: :idea:

Scrie răspuns