Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 25 Oct 2011, 07:27

T.Adrian scrie:Acum daca tot s-a intamplat magareata, macar misto sa facem :bere:
primiti si muscari ? :twisted:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 25 Oct 2011, 09:49

MuskMd scrie:
T.Adrian scrie:Acum daca tot s-a intamplat magareata, macar misto sa facem :bere:
mushcari de fund? :lol: :lol: :lol:

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 25 Oct 2011, 09:55

pikeman scrie:
MuskMd scrie:
mushcari de fund? :lol: :lol: :lol:
Adica umede. La feminin.
:twisted:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 25 Oct 2011, 10:03

MuskMd scrie:primiti si muscari ? :twisted:
Ptr ce, ma ?! :shock: :lol: :lol: :lol: Noi n-avem nevoie de :shock: flori de tei .....
Am vazut ce saritoare sunteti...mama mama.... cand una :lol: are nevoie de ceai....sar toate, n-am vazut asa ceva :roll: .....E un obicei al vostru...asta cu stransul florilor de ceai ? :twisted:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 25 Oct 2011, 10:13

:lol: :lol: :lol: clasic.....v-o trebuit fo do ore si ceva sa va ganditi la reactie, sa strangeti gasca si dupa aia sa veniti toti odata.... :lol: :lol: :lol:
ce va e frica ca pe rand nu va descurcati, vitejilor ? :twisted:

off off... ****-i mulineta aia cu joc in ax :lol: :lol: :lol: :lol:

PS : ca sa fac o mica delimitare, nu pot sa nu apreciez interventiile succinte si aproape simpatice din partea lui pikeman si leba, vajnici reprezentanti ai spincastului romanesc :twisted: ( app Leba, tot nehotarat? :lol: )>
Cat despre nemernic, in a lui nemernicie, dupa ce ca s-a desconspirat ca sta ca pandaciul si trage cu ochiul la noi in vestiar ( te rugam, bate din palme cand faci asta :twisted: ) , mai are nevoie si de 3 randuri sa zica un singur lucru : ca, da, noi , daca putem ajuta un prieten, o facem :wink:

:twisted: :twisted: :twisted:

Sorine, ne e dor de tine :lol: :lol: :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 25 Oct 2011, 10:14

Eu la putinele lucruri pe care le vand, acord intotdeauna garantie 100%, daca cumparatorului nu ii convine ce a cumparat ii returnez banii (vedem cum facem cu cheltuielile de transport....in caz ca nu ne intelegem le suport eu), trebuie sa fii putin disperat de bani sa nu faci asta in caz ca ai reclamatii (mai ales daca sunt trambitate pe un forum unde te mai cunoaste lumea)

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 25 Oct 2011, 10:20

MuskMd scrie::Cat despre nemernic, in a lui nemernicie, dupa ce ca s-a desconspirat ca sta ca pandaciul si trage cu ochiul la noi in vestiar ( te rugam, bate din palme cand faci asta :twisted: ) , mai are nevoie si de 3 randuri sa zica un singur lucru : ca, da, noi , daca putem ajuta un prieten, o facem :wink:

:twisted: :twisted: :twisted:
Muhahaah.... am apreciat asta, sincer.... :lol: Mi-ati adus aminte de vecinele din bloc...cand umblau din usa'n usa... pentru un pahar de zahar.... :lol:
Ptr ce sa bat din palme ?! Streaptease nu se facea..... si oricum.....frumos .... :shock: vestiar :lol:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 25 Oct 2011, 10:23

crysst scrie:Eu la putinele lucruri pe care le vand, acord intotdeauna garantie 100%, daca cumparatorului nu ii convine ce a cumparat ii returnez banii (vedem cum facem cu cheltuielile de transport....in caz ca nu ne intelegem le suport eu), trebuie sa fii putin disperat de bani sa nu faci asta in caz ca ai reclamatii (mai ales daca sunt trambitate pe un forum unde te mai cunoaste lumea)
cam asa e amiabil, eu acord o zi sau doua pentru ca omul sa ruleze obiectul putin, dupa care consider tranzactia efectuata...daca nu ii convine(inca nu a fost cazul) returneza obiectul platind transportul si eu returnez banii...cred ca orice cumparator e de acord sa returneze pe costul lui produsul in schimbul sansei de a-l putea testa o zi sau doua

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 25 Oct 2011, 10:45

http://www.youtube.com/watch?v=AHOJVINZVR0

In versurile tale , despre ce canti shimano?
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 25 Oct 2011, 11:25

MuskMd scrie::lol: :lol: :lol: clasic.....v-o trebuit fo do ore si ceva sa va ganditi la reactie, sa strangeti gasca si dupa aia sa veniti toti odata.... :lol: :lol: :lol:
ce va e frica ca pe rand nu va descurcati, vitejilor ? :twisted:

off off... ****-i mulineta aia cu joc in ax :lol: :lol: :lol: :lol:

PS : ca sa fac o mica delimitare, nu pot sa nu apreciez interventiile succinte si aproape simpatice din partea lui pikeman si leba, vajnici reprezentanti ai spincastului romanesc :twisted: ( app Leba, tot nehotarat? :lol: )>
Sa fiu succint.
Faci pe eroul ca sa-ti strangi fani cu ilic sau vrei sa aderi la vreun club de muscaritze umede? :twisted:
Nu sunt nehotarat, baitu bate tot, din orice pozitie.. :D
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Scrie răspuns