primiti si muscari ?T.Adrian scrie:Acum daca tot s-a intamplat magareata, macar misto sa facem

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
mushcari de fund?MuskMd scrie:primiti si muscari ?T.Adrian scrie:Acum daca tot s-a intamplat magareata, macar misto sa facem
Adica umede. La feminin.pikeman scrie:mushcari de fund?MuskMd scrie:primiti si muscari ?T.Adrian scrie:Acum daca tot s-a intamplat magareata, macar misto sa facem![]()
![]()
Ptr ce, ma ?!MuskMd scrie:primiti si muscari ?
Muhahaah.... am apreciat asta, sincer....MuskMd scrie::Cat despre nemernic, in a lui nemernicie, dupa ce ca s-a desconspirat ca sta ca pandaciul si trage cu ochiul la noi in vestiar ( te rugam, bate din palme cand faci asta) , mai are nevoie si de 3 randuri sa zica un singur lucru : ca, da, noi , daca putem ajuta un prieten, o facem
![]()
![]()
![]()
![]()
cam asa e amiabil, eu acord o zi sau doua pentru ca omul sa ruleze obiectul putin, dupa care consider tranzactia efectuata...daca nu ii convine(inca nu a fost cazul) returneza obiectul platind transportul si eu returnez banii...cred ca orice cumparator e de acord sa returneze pe costul lui produsul in schimbul sansei de a-l putea testa o zi sau douacrysst scrie:Eu la putinele lucruri pe care le vand, acord intotdeauna garantie 100%, daca cumparatorului nu ii convine ce a cumparat ii returnez banii (vedem cum facem cu cheltuielile de transport....in caz ca nu ne intelegem le suport eu), trebuie sa fii putin disperat de bani sa nu faci asta in caz ca ai reclamatii (mai ales daca sunt trambitate pe un forum unde te mai cunoaste lumea)
Sa fiu succint.MuskMd scrie:![]()
![]()
clasic.....v-o trebuit fo do ore si ceva sa va ganditi la reactie, sa strangeti gasca si dupa aia sa veniti toti odata....
![]()
![]()
![]()
ce va e frica ca pe rand nu va descurcati, vitejilor ?![]()
off off... ****-i mulineta aia cu joc in ax![]()
![]()
![]()
![]()
PS : ca sa fac o mica delimitare, nu pot sa nu apreciez interventiile succinte si aproape simpatice din partea lui pikeman si leba, vajnici reprezentanti ai spincastului romanesc( app Leba, tot nehotarat?
)>