Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
cociuba.dalin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de cociuba.dalin » 19 Oct 2011, 12:48

Mah Gigi, am auzith ca esti patron, ai luat de douaj de kile, l-ai filmat cu trepiedu???, cu asa peste castigi detasat concursu lu madafaka bici Napoleon intruchiparea lu Decebal....., :)

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 19 Oct 2011, 16:11

Eeeeh zvonuri..am luat douaj de kile de cartofi ca e iarna.. :lol:acusica
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

shimano
veteran
veteran

Mesaj de shimano » 24 Oct 2011, 14:55

As vrea sa-l provoc pe Biban, bine-nteles fara jigniri, injuraturi si alte manifestari copilaresti, asa cum amandoi am procedat pe alte topic-uri, sa dezvoltam problema mulinetei cumparate de el, despre care pretinde ca-i stricata, si automat toata lumea a crezut si a sarit pe mine ca-s tzepar, etc. Eu voi comenta impreuna cu colegul meu Gizmofish (un adevarat doctor de mulinete, cum foarte putini sunt pe forum), mai putin eu si mai mult el, asta pentru ca eu nu am destule cunostinte tehnice legat de mulinete, cel putin fata de el. Gizmofish cunoaste mulineta in cauza, si o cunoaste prea bine, tocmai de aceea s-a inscris pe forum, caci nu i-a venit sa creada cu ce argumente s-a prezentat Biban, legat de mulineta stricata.
O filmare video ar fi cea mai buna solutie, dar e bine si cu poze. Vorbe aruncate-n vant nu reprezinta dovezi. Iar cei care nu cunosc cazul, si mai ales mulineta, dep referat sa se abtina.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 24 Oct 2011, 15:26

Asa dom profesor,asta a fost o postare de clasa :wink:

Sa vedem ce zice Biban,un filmulet ceva..??

.

Biban
veteran
veteran

Mesaj de Biban » 24 Oct 2011, 16:53

Am obosit si sunt scarbit pana unde a dus aceasta tranzactie. Nu voi pune filmulet deoarece vor incepe alte polemici si mai groaznice, probabil placute pt cei care in loc sa se duca la pescuit freaca forumul in speranta gasirii si intretinerii unui scandal. Nu aveam nicio pretentie ca mulineta sa fie nezagriata sau exceptionala, daca doream acest lucru imi luam una noua. Doream sa functioneze in parametrii normali, dar mulineta nu intruneste aceste conditii din motivele enumerate anterior, respectiv picup-ul declanseaza greoi, joc mare in axul central si manivela stramba ceeace denota o scapare din mana pe ceva dur gen beton. Repet, Coco de la Crap Discount este un meserias renumit si nu imi tinea mie partea sa-si piarda credibilitatea in tagma pescarilor, mai ales el avand un atelier de reparat mulinete pe la Obor si eu fiind un simplu client nicidecum un prieten sau macar amic. Nici nu-mi cunoaste numele...
Nu l-am injurat pe shimano la telefon la primul apel, dupa cum a afirmat si motivat ca nu a mai primit returul mulinetei, dar recunosc ca i-am vorbit destul de rastit, acest lucru fiind normal din moment ce am constatat defectele.
L-am injurat la al doilea apel dupa ce el mi-a trimis mesaj cum sa nu-i trimit mulineta ca nu o primeste, tranzactia fiind incheiata si ca orice problema de care nu stia , e sigur ca ar putea fii remediata. Am citat exact textul sms-ul trimis de el. Puteti trage singuri o concluzie. Daca era corect pana la capat accepta returul, sau macar costul reparatiei.
Eu nu mai am de gand sa mai intru in meciul asta, faptul e consumat, omu a dovedit ca e mincinos si neserios. Daca doream sa o dau mai departe, faceam o clona si o vindeam asa cum e, nu trambitam pe aici despre defectele mulinetei, dar nu sunt genul. O sa vand tamburul de 1000 ca sa mai scot din paguba. Incerc sa o repar la Coco, daca nu merge o sa pescuiesc cu ea asa. Vorbisem si cu Edi_curiosul, dar omul s-a scuzat ca nu are timp sa o repare decat peste o luna, el mutandu-se de curand si va dati seama....
Este ultimul meu post vis-a-vis de acest subiect, sunt prea obosit si dezmagit pana unde s-a ajuns, am facut zeci de tranzactii prin posta pe "neve" si niciodata nu mi s-a intamplat asa ceva, plus ca niciodata eu nu am incercat sa insel pe cineva cu un produs vandut prin posta.

T.Adrian
veteran
veteran

Mesaj de T.Adrian » 24 Oct 2011, 17:27

Este surprinzator cati buni samariteni care nu au intrat niciodata pe forumul asta, aud de marea drama a lui Shimano si decid sa se alature cauzei.
Shimano astia sunt elevi de-ai tai carora le-ai promis un 10 la purtare?

In cateva zile cred ca o sa fie invazie :lol: :lol: :lol:

PS: Bibane e cazul sa iti rogi si tu rubedeniile sa isi faca cont aici si sa zica ca esti uns cu lapte si miere :D

Acum daca tot s-a intamplat magareata, macar misto sa facem :bere:
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 24 Oct 2011, 18:35

Vazusi dom profesor ce simplu a fost??Omul nu pune film...ca e obosit...asta e,va trebuii sa il credem pe cuvint..sau sa te credem pe domnia ta.. :roll: :roll: cine mai stie.. :roll: :roll:

.

Stelif
junior
junior

Mesaj de Stelif » 24 Oct 2011, 18:36

shimano scrie:As vrea sa-l provoc pe Biban, bine-nteles fara jigniri, injuraturi si alte manifestari copilaresti, asa cum amandoi am procedat pe alte topic-uri, sa dezvoltam problema mulinetei cumparate de el, despre care pretinde ca-i stricata, si automat toata lumea a crezut si a sarit pe mine ca-s tzepar, etc. Eu voi comenta impreuna cu colegul meu Gizmofish (un adevarat doctor de mulinete, cum foarte putini sunt pe forum), mai putin eu si mai mult el, asta pentru ca eu nu am destule cunostinte tehnice legat de mulinete, cel putin fata de el. Gizmofish cunoaste mulineta in cauza, si o cunoaste prea bine, tocmai de aceea s-a inscris pe forum, caci nu i-a venit sa creada cu ce argumente s-a prezentat Biban, legat de mulineta stricata.
O filmare video ar fi cea mai buna solutie, dar e bine si cu poze. Vorbe aruncate-n vant nu reprezinta dovezi. Iar cei care nu cunosc cazul, si mai ales mulineta, dep referat sa se abtina.
Esti smecherut....adica sugerezi ca tu sa te tii de manuta cu Gizmo in "lupta" cu Biban dar pe de alta parte "cei care nu cunosc mulineta"(adica toti ceilalti) sa stea deoparte si sa nu-si dea cu parerea.Hmm....
Ei bine eu risc si imi dau cu parerea.....zeflemeaua telefonica si cea scrisa pe forum la adresa cuparatorului (indiferent de cuvintele pe care le-a folosit) denota ca ai un caracter "aparte"...fiecare intelege ce vrea :D

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 24 Oct 2011, 18:58

Stelif scrie:zeflemeaua telefonica si cea scrisa pe forum la adresa cuparatorului denota ca ai un caracter "aparte"...
de profesor, cum s-ar zice. :P ce mi-ar fi placut sa am si eu macar un profesor asa...mama ce bisnita faceam acu', numa' numa'... :lol:

Petru B.GD.N
senior
senior

Mesaj de Petru B.GD.N » 25 Oct 2011, 00:25

Stelif scrie:Esti smecherut....
Sau nesimtit fara margini.
Sector 4, contingent SUD, aria Periferie, Made in B.RC.NI.

Scrie răspuns