Arena, singurul topic de polemici.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
..Unde esti martafoi patentat si,las,si mincinos???Ora 7,42 la calculatorul meu..inceput de mansa pe Sarulesti,tu unde naiba umbli???N-ai citiva centi sa vorbesti la telefon??Mincinosule ,lasa tu spargerea link-urilor ca n-are absolut nici o relevanta...,invat dinmmers,sper ca-mi dai voie, butoi de osinza cu pretentii de pateu de gisca,ce esti...
Acu sa te vad cum explici-DE CE NU SUNI SA STAM DE VORBA??TI-E FRICA??CHIAR SA VORBESTI LA TELEFON TI-E FRICA,DARAMI-TE SA VII FATA IN FATA..
Cred ca daca veneam atunci in Capitala iti faceai clona la propriu,si o trimiteai in locul tau ,lasule...
Acu sa te vad cum explici-DE CE NU SUNI SA STAM DE VORBA??TI-E FRICA??CHIAR SA VORBESTI LA TELEFON TI-E FRICA,DARAMI-TE SA VII FATA IN FATA..
Cred ca daca veneam atunci in Capitala iti faceai clona la propriu,si o trimiteai in locul tau ,lasule...
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
- semlecangheorghe
- veteran
Gerula, esti celllmailassomiviata
Auzi acolo ...plecat pe 5 zile..
nici copii de cresa nu te cred...mincinosule...
http://www.wsbteam.com/jurnal-de-concur ... sb-ziua-1/
Hai curaj,viteazule, Adelin (vezi ultima poza)gata sa cada pe jos de ris cind i-am zis la telefon ”ca esti plecat 5 zile”
Brae Gerula oi fi io prost,si nescolit comparativ cu mareata ta persoana,dar de fiecare data cind w.s.b. vine in Capitala ...tupleci din tara
Tu crezi ca mai crede cineva in asemenea ”coincidente”?????

http://www.wsbteam.com/jurnal-de-concur ... sb-ziua-1/
Hai curaj,viteazule, Adelin (vezi ultima poza)gata sa cada pe jos de ris cind i-am zis la telefon ”ca esti plecat 5 zile”
Brae Gerula oi fi io prost,si nescolit comparativ cu mareata ta persoana,dar de fiecare data cind w.s.b. vine in Capitala ...tupleci din tara

.
.
- semlecangheorghe
- veteran
Gerula a scris
Cita vitejie...DUPA,ce pleaca W.S.B.-ul de la Sarulesti,vine si......gerula
Brae tu crezi ca cineva-i prost???Esti un las nenorocit...daca aveai presiune in instalatie ma sunai dimineata sau la orice ora in timpul concursului,si puteai propune orice subiect doreai tu,astfel aveai ocazia sa conversezi cu mine Ghe.Semlecan,in timp ce Adelin concura in ultima etapa din Master...In lasitatea ta ,te-ai tras pe kur-napoi ca un cimpanzeu retardat ce esti...din clipa asta pentru mine nu mai existi esi mult sub nivelul meu si nu-mi voi mai pierde timpul cu tine,butoi de osinza puturoasa,piftie alterata ce esti....puahhhh...lasuleeee
Ah si inca ceva,aflat telefonic de citeva minute...Vezi ia neste silimarina ca o sa crape ficatii in tine,umflatule
Adelin a luat locul 2 in masterul de la Sarulesti si probabil ramine in master.
Atit la open cit si la master campioni nationali ai acestor turnee,sint Robert Boanta si Adrian Spiac....Felicitari lor.W.S.B. E TARE ,GAZETARASULE,ORICIT ITI FRECI TU CURU DE PAMINT

Mai proasta mica, deja esti mai mult decat ridicola, esti vrednica de mila Dar, cum spuneam, eu azi pe la 8 ajung in Bucuresti, daca vrei sa facem meciul ala la care te-am provocat si care ti-a provocat tremurici . Iti stau la dispozitie, nici o problema .

Cita vitejie...DUPA,ce pleaca W.S.B.-ul de la Sarulesti,vine si......gerula
Brae tu crezi ca cineva-i prost???Esti un las nenorocit...daca aveai presiune in instalatie ma sunai dimineata sau la orice ora in timpul concursului,si puteai propune orice subiect doreai tu,astfel aveai ocazia sa conversezi cu mine Ghe.Semlecan,in timp ce Adelin concura in ultima etapa din Master...In lasitatea ta ,te-ai tras pe kur-napoi ca un cimpanzeu retardat ce esti...din clipa asta pentru mine nu mai existi esi mult sub nivelul meu si nu-mi voi mai pierde timpul cu tine,butoi de osinza puturoasa,piftie alterata ce esti....puahhhh...lasuleeee
Ah si inca ceva,aflat telefonic de citeva minute...Vezi ia neste silimarina ca o sa crape ficatii in tine,umflatule
Adelin a luat locul 2 in masterul de la Sarulesti si probabil ramine in master.
Atit la open cit si la master campioni nationali ai acestor turnee,sint Robert Boanta si Adrian Spiac....Felicitari lor.W.S.B. E TARE ,GAZETARASULE,ORICIT ITI FRECI TU CURU DE PAMINT

.
.
Ba Gigi tu esti mai rau ca nebunu ala...mai lasa-l frate ca nu faci decat sa ii resuscitezi mortaciunea de forum. Ti-am mai zis ca nu are rost sa te contrazici cu un nebun....doar daca o dai in boala lui.
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
- semlecangheorghe
- veteran
cum mere concursu de capturi, is 30 anuntati?semlecangheorghe scrie:Da ce are daca ma distrez cu �balonelu�???Lasa mah,ca n-o fi gaura in cer..

Always C&R
http://www.bscteam.ro
http://www.bscteam.ro
- semlecangheorghe
- veteran
- semlecangheorghe
- veteran