Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 12 Oct 2011, 16:03

”clona semlecangheorghe-tumoarea neoperata a gazetarasului Adrian Niculae”” :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

AdarMarian
junior
junior

Mesaj de AdarMarian » 12 Oct 2011, 18:58

semlecangheorghe scrie: Tumoare neoperata pe creieri ai tu,gazetarasule....Cind puscasul ala marin l-a omorit pe Teo Peter,te-ai data atita cu fundul de pamint???Si mi se pare ca a fost si achitat....
Am inteles intotdeauna sentimentul de patima, atunci cand sprijina adevarul, insa daca e una viscerala, doar pe logica lui "ba tu! ba p-a ma-tii!", nici n-o pricep si nici nu-mi place.
Nu puscasul marin l-a omorat pe Teo Peter, acolo a fost vorba de un accident, o culpa, individul era protejat de legile diplomatiei, procesul s-a tinut in SUA si daca impotenta autoritatilor romane a constat in incapacitatea de a-si sustine acuzarea, nu putem face din asta o vina nimanui altcuiva, decat noua insine, ca parte a statului roman.
Tiganul ala borat de la Giurgiu a lovit cu intentie, ceea ce-i cu totul altceva.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 12 Oct 2011, 19:24

Amice ce n-ai inteles tu ,si nici Gerula, este faptul ca eu nu compar cele doua cazuri,ca americanul a facut una si tiganul alta...Ci reactia gazetarasului care a gasit un” vinovat de serviciu” in etnia roma,si se admira mindru din profil in oglinda,vazind cit de ”justitiar „este el.

L-am intrebat daca a avut aceeasi reactie in cazul lui Teo Peter,caci chiar nu stiu..Evident ca n-a raspuns ,de unde pot presupune,dar poate gresesc,ca n-a avut o asemnea reactie...Da el, se declara ”mare romăn” :lol:

De ce oficialii americani erau ingrijorati de o posibila reactie a opiniei publice romanesti??Aceea ar fi fost ...normalitatea??Sa te indignezi,ca vine unul ,omoara un om ,si nu are nici o culpa,ca vezi doamne are imunitate...???

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 12 Oct 2011, 19:29

Gerula ascris

Non idem est, si duo dicunt idem
Moaaaaama ,cita cultura...Auzi ,latina... :lol: :lol: :lol:

.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 12 Oct 2011, 23:08

Mai Gigi, iar ii dai apa la moara?! Doar ti-m zis ca nu merita sa te tragi de geaca cu nebunu...e clar ca la tine o sa cedeze cusaturile. Lasa-l sa borboroseasca la el in salon...si asa e aproape singur. Tu nu poti fara el?! Ai zis ca te-ai lasat de fumat acu multi ani, de cafea ai deja cateva luni...uita si de homalaul romanes, ca iti face rau! Sti ca nu iti dau sfaturi rele!...nu mai baga cremvustii la vrajala lui, asta vrea sa te zgandare....si inca ceva el vorbeste in continuare cu mine, asa ca nu vad de ce te incapatanezi sa legi un dialog?! Tu nu existi! Ala e bolnav, chiar nu intelegi?!! :oops: :oops:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 13 Oct 2011, 05:31

Lasa brae, ma mai distrez si io.. :lol:

.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 13 Oct 2011, 10:34

semlecangheorghe scrie:Lasa brae, ma mai distrez si io.. :lol:
treaba ta, o sa il aipe constiinta ai sa vezi :? sa nu zici ca nu ti-am zis
o sa isi faca apoi casa din pereti concavi si tavan convex , ultima tehnologie in domeniu saloanelor de nebuni, cica ii ajuta sa nu ramana cu privirea atintita in tavan pentru ca - convexu nu tine privirea, pardon apa :lol: :lol: :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 13 Oct 2011, 10:41

:lol: :lol: :lol: :lol:

Oare ce face in week-end...?? :roll:

GERUUUULA,CE FAACI IN WEEKEND??? :lol:

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 13 Oct 2011, 20:25

.... :lol: :lol: :lol: :lol:” Viteazul„Gerula a cerut ”azil politic„in redactie la Superpescar :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Cred ca s-a inchis acolo si a batut usa in cuie...Si io care l-am intrebat total nevinovat ,ce face in week-end :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Poi dragule nu mai mergi in Bulgaria,Grecia?....Ar fi prea batator la ochi...mai ales ca un viteaz ca tine nu va putea trece cu vederea prezenta ”dusmanului ”sau de moarte care v-a sta un week-end la doar juma de ora cu masina de Capitala...”Barbatia ta”,nu tre sa sari la Malin in brate,ca W.S.B.-ul e pasnic in totalitate,si oricum Adelin iubeste animalele la nebunie,nu le-ar face un rau cit de mic,niciodata...

Deci ,viteazule,dai un ochi pe la Sarulesti??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 13 Oct 2011, 20:33

.........si era sa uit,asa bine iti statea,mai Gerula ,cu funia aia rosie la git..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

.

Scrie răspuns