Aparate foto digitale
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- costica_fishing
- veteran
ce spune tudor de acumulatori este perfect si eu tot pe principu asta am luat ap foto e cel mi comod daca ti se duce un acumulator mai special sau incarcatoru te uiti la el mult si bine
e ff frumos si cu e-bay dar aveti posibilitatea sa cumparati de acolo sau din state si mi mi-ar place eu ma multumesc cu cate o gemania (media markt) sau asa ceva.
cum ai facut sati faci card pt e-bay lai facut de la noi din tara?
e ff frumos si cu e-bay dar aveti posibilitatea sa cumparati de acolo sau din state si mi mi-ar place eu ma multumesc cu cate o gemania (media markt) sau asa ceva.
cum ai facut sati faci card pt e-bay lai facut de la noi din tara?
Eu am gasit la o firma de SH-uri o pereche, am dat 70 RON.sprosalmorapala scrie:unde gasesc niste walkie-talkie-uri destul de performante si cam la ce pret?
sa aiba raza de actiune pe o dist de vreo 2 , 3 km...
In teorie (adica ce scrie pe cutie) ar trebui sa bata cam 3km pe loc drept si fara obstacole. Am facut un test si nu bateau mai mult de 600-700m - una avea un defect. Au fost la verificat/reparat dar n-am avut timp sa le testez din nou.
Am inteles ca mai apar prin Metro la un pret in jur de 150 RON (plus/minus).
"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare
ok mersi mult...Teodor scrie:Eu am gasit la o firma de SH-uri o pereche, am dat 70 RON.sprosalmorapala scrie:unde gasesc niste walkie-talkie-uri destul de performante si cam la ce pret?
sa aiba raza de actiune pe o dist de vreo 2 , 3 km...
In teorie (adica ce scrie pe cutie) ar trebui sa bata cam 3km pe loc drept si fara obstacole. Am facut un test si nu bateau mai mult de 600-700m - una avea un defect. Au fost la verificat/reparat dar n-am avut timp sa le testez din nou.
Am inteles ca mai apar prin Metro la un pret in jur de 150 RON (plus/minus).
Konica Minolta Dimage E500.
am inteles ca brand-ul Konica Minolta nu mai exista,au fost preluati de altii?
am inteles ca brand-ul Konica Minolta nu mai exista,au fost preluati de altii?

Michael va recomanda Regulamentul forumului